BBL'de Transfer Hareketleri ve Sezon Hazırlıkları

Bu ligde Arroyo gibi bir oyuncu yok, Calathes, Teo gibi ismi geçen oyuncular gelmediği sürece ne kadar paraları olursa olsun çekişiriz. Bu sene ki en önemli hamle federasyon ve hakemlerin şikecileri bırakıp Free Agent olmaları.

Daçka, Darden'ı istiyormuş. Madrid'de ki belirsizlikten dolayı askıya almışlar şimdilik ama Madrid tutmazsa teklif yapacaklarmış. Jamon-Seibutis-Darden. Baya iyi bi üçlü. Özellikle savunmada rakip kısaları baya boğarlar.

Jamon-Seibutis-Darden gerçekten çok iyi bir dış üçlü,Joventut'tan John Shurna ile de ilgileniyorlarmış,3-4 numara,çok iyi şutör diyorlar.

Fenerbahçe Vesely'i alıyormuş,bir de 5 numara alacaklarmış,o uzun da atletik bir Amerikalı olursa,kadro olarak geçen senenin çok üstüne çıkacaklar.

Şimdi okudum,Vesely'i 4 numara ve zaman zaman 5 numara kullanıp,3 numaraya bir transfer yapabilirlermiş.

Kerem Tunçeri Beşiktaş'la imzalamış

Beşiktaş'ta iyi bir takım kurdu. Bu sene çok daha iddialı olacaklardir. Engin ve Kerem gibi yetenekli 2 yerli guardlari olacak. Lofton ile de yeniden anlaştılar. Brokhoff ve Muratcan ile de devam edecekler. Ayrica Caner Erdeniz ve Doğan Senli ile de sözleşme imzaladılar.

Guard olarak Patrick Miller(1-2),power-forward(3-4)olarak Tyler Stone,ve pivot pozisyonunda Jajuan Johnson(4-5)ile anlaştılar. Ayrıca birde center alacaklarmis.

Kerem-Engin-Kartal
Patrick Miller-Lofton-Caner Erdeniz
Ryan Broekhoff-Muratcan Güler(Tyler Stone)
Jajuan Johnson-Tyler Stone(Doğan)
X-Doğan-(Jajuan Johnson)

gibi bir rotasyonlari oldu. Yabancı bir pivot daha alacaklar X yazdığım bölgeye. Gerekirse yerli bir 4-5 daha alabilirlermis. Ben Gökhan'i gondermelerine çok şaşırdım bu noktada.

Görüldüğü gibi iyi bir kadro mühendisliği yapmışlar Yiğiter Uluğ ve Ahmet Kandemir 2lisi. Bakalım yeni sezonda ne yapacaklar...

Bu arada kleiza 700.000 € milano ile anlaşmış :) Allah bu fülker gibi enayilerin eksikliğini vermesin :) şimdi kuduru bunlar, birde fener maçında çoşsa :))

Jan Vesely,FbÜlker ile 2+1 yıllığına anlaşmış.

İyi transfer denebilir.Nba kendisini kalınlaştırdı ve Avrupada 3 iken Nba yüzünden 4 hatta 5 oynuyor.Kalınlaşmasından dolayı şut ritmi bozuldu.Biraz oyun aklı kötüdür ama oyunun her yanına katkı vermeye çalışır özellikle ribaund ve atletizmde rakibimizin yaşadığı eksikliği kapatacaktır.

Eğer iyi bir 3 numara da alırlarsa ya da Bojan kalırsa çekinilebilecek bir kadro kurmuş olacaklar.

Fener galiba Vesely i çoğu zaman 5 numara oynatıp 3 numarada ise Derrick Brown u oynatıcakmış.

Bana gelen haberlere göre Fener Brown-Vesely-Semih ile transferi kapatıcak. Vidmar-Sekulic-Jackson-Kleiza-Bo-Bojan-Barış-İlkan gitti

U-20 takımından süre verilebilecek birkaç oyuncu kadroya katmak şart. Kartal, Koşut, Erülkü gibi oyuncularla birazda gençlere yönelmemiz şart...

Türk Telekom, Juventut Badalona'dan Devoe Joseph ile anlaştı.
Kanadalı oyuncu Türk Telekom ile anlaştığını Kanada medyasına açıkladı.

Nasıl bir oyuncu acaba ?