Semih Tuna' Alıntı:Kerem abi bize 30 atanın R.Shields olduğunu hatırlıyorum.Hatta Shields geldi oynayamadı oynayamadı o gün Casa'dan biri yoktu süre de aldı bize patladı diye kalmış aklımda.
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Fener maçını ara ara izleyebildim.Aynı anda Sivas-Trabzon maçı vardı.Hep içimde Fener'in geri dönüş yapabileceği korkusu vardı.Hatta son 2,dk izleyemedim.Bu yenilgileri iyi oldu.Telekom ve bizimle oynamadılar daha...Bayanlarda da bizim ilk hafta yenildiğimiz Samsun u 58-56 yenmişler.
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Semih Tuna":3msc1a0l]Kerem abi bize 30 atanın R.Shields olduğunu hatırlıyorum.Hatta Shields geldi oynayamadı oynayamadı o gün Casa'dan biri yoktu süre de aldı bize patladı diye kalmış aklımda.
Taner Tuna' Alıntı:Aliağa'ya gidip maçlarını izlemek farz oldu artık.![]()
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Türk oyuncuları hiç katkı veremedi Fener maçında.Genelde Türk oyunculardan verim alabilirlerse Barış Güney, Fatih ve Reha gibi play off oynarlar.Zaten yabancıları Fenerden çok sayı atmış.(74 sayı sanırım)
Hüseyin Karaçil' Alıntı:aliağa petkim, bjk ve fb nin ardından moralman çökmüş durumda olan efes ede bir sürpriz yapabilir.