Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış hatırlamıyosam 2 sene önce de bize 30 atmıştı Ahmet Cömert'te. Unutamadığım maçlardan biriydi. Yenilmiştik.

Fener bir ara fark yaptı gibi oldu 9 sayıya çıktı sanırım 20li sayılarda kızıp kanal değiştirdim ama 3. periyotta 17 sayı fark yaptı bir ara Aliağa belediye.Müthiş bir geri dönüş yaşadılar kısacası.Bunda ki en büyük faktörlerden biri ise yüzde 80 ile 3lük atan fenerin durup ardı ardına Petkim'in bu atışlarda başarılı olmasıydı.Fenerde bir ruhsuzluk gördüm yalnız biraz mirsad çabaladı sadece diğerleri bitsede gitse diye oynadı.Haftaiçindeki Roma maçı için bu maçı feda ettiler sanırım :roll:

Kerem abi bize 30 atanın R.Shields olduğunu hatırlıyorum.Hatta Shields geldi oynayamadı oynayamadı o gün Casa'dan biri yoktu süre de aldı bize patladı diye kalmış aklımda.

Semih Tuna' Alıntı:
Kerem abi bize 30 atanın R.Shields olduğunu hatırlıyorum.Hatta Shields geldi oynayamadı oynayamadı o gün Casa'dan biri yoktu süre de aldı bize patladı diye kalmış aklımda.

2006/07 sezonunun 5.haftasında TED Kolejliler'e 91-70 yenildiğimiz maçta Davis 33 sayı 12 ribaund ile oynamıştı Semih.

Fener maçını ara ara izleyebildim.Aynı anda Sivas-Trabzon maçı vardı.Hep içimde Fener'in geri dönüş yapabileceği korkusu vardı.Hatta son 2,dk izleyemedim.Bu yenilgileri iyi oldu.Telekom ve bizimle oynamadılar daha...Bayanlarda da bizim ilk hafta yenildiğimiz Samsun u 58-56 yenmişler.

fenerbahçe ülker - aliağa petkim maçını baştan sona izledim. A.P.'de 3 yabancı oyuncu fbü'den daha fazla sayı attı. ne attılarsa soktular, Fenerbahçe'nin tüm taktiksel denemelerini dolayısıyla ekarte etmiş oldular.
bu maç bir daha oynansa böyle olmayabilir diye düşünüyorum. Şöyleki, Aliağa cok iyi bir takım ama Renault'dan 10 sayı fark yedi geldi FBÜ'yü yendi. sanırım oyuncuları İzmir'in potalarını cok iyi ezberlemişler.
Bu arada son olarak Fatih Solak bence gayet iyiydi. 2 bloku var aklımda ki, yine akıllara ziyan.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Fener maçını ara ara izleyebildim.Aynı anda Sivas-Trabzon maçı vardı.Hep içimde Fener'in geri dönüş yapabileceği korkusu vardı.Hatta son 2,dk izleyemedim.Bu yenilgileri iyi oldu.Telekom ve bizimle oynamadılar daha...Bayanlarda da bizim ilk hafta yenildiğimiz Samsun u 58-56 yenmişler.

Bayan maçında Caferağa'daydım. Çok güzel maç oldu. İlk yarının sonunda 16'ya kadar çıkan farkı indirdi Samsun; ama maçın sonunda kazanan Fenerbahçe oldu. ÜStelik Samsun'da normalde önemli skor güçleri olan Mcbride ve Nihan toplam 3 sayı atabildiler hatırladığım kadarıyla. Bu arada Samsun'un bizim hücum etmekte zolandığımız Fenerbahçe alan savunmasına özelikle ikinci yarıda birkaç hücumda mükemmel hücum ettiğini de eklemeliyim.

Aslında Samsun'un benchinde McBride, Nihan( ikisi de etkili olamadılar bugün) ve bugün oldukça etkili olan Burcu üçlüsüne destek olabilecek bir oyuncu olsa, daha da etkili bir takım görüntüsüne bürünebilirler. İçeride ise Larkins biraz kısa olmasına rağmen çok sert ve etkili bir oyuncu.

Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Semih Tuna":3msc1a0l]Kerem abi bize 30 atanın R.Shields olduğunu hatırlıyorum.Hatta Shields geldi oynayamadı oynayamadı o gün Casa'dan biri yoktu süre de aldı bize patladı diye kalmış aklımda.

2006/07 sezonunun 5.haftasında TED Kolejliler'e 91-70 yenildiğimiz maçta Davis 33 sayı 12 ribaund ile oynamıştı Semih.[/quote:3msc1a0l]

Kerem abi ufak bir hata yapmışım Shields 2.yarıdaki uzatmada kazandığımız maçta bize 30 sayı atmış.

Taner Tuna' Alıntı:
Aliağa'ya gidip maçlarını izlemek farz oldu artık. :)

Türk oyuncuları hiç katkı veremedi Fener maçında.Genelde Türk oyunculardan verim alabilirlerse Barış Güney, Fatih ve Reha gibi play off oynarlar.Zaten yabancıları Fenerden çok sayı atmış.(74 sayı sanırım)

Bir önceki Beşiktaş maçını ise Türk oyuncularının katkısıyla kazanmışlardı.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Türk oyuncuları hiç katkı veremedi Fener maçında.Genelde Türk oyunculardan verim alabilirlerse Barış Güney, Fatih ve Reha gibi play off oynarlar.Zaten yabancıları Fenerden çok sayı atmış.(74 sayı sanırım)

Haftasonu bizim kazanmamız halinde ya ülker ile 2galibiyet olcak aramızdaki fark:)yada telekomu yakalayacağız.O yüzden bu hafta kazanmamız lazım:)Efeste bence yenecek ama belli olmaz mağlup olabirler.Petkim beşiktaşı deplesmanda ülkeride kendi sahasında yenmeyi başardı.

Beko BL 8. Hafta Programı

28 Kasım 2008 Cuma
18:00 Oyak Renault ? Antalya Büyükşehir Belediye (Bursa Atatürk Spor Salonu)
20:00 Pınar Karşıyaka ? Erdemir (Karşıyaka Spor Salonu) Spormax Canlı Yayın

29 Kasım 2008 Cumartesi
15:00 Beşiktaş Cola Turka ? Darüşşafaka Cooper Tires (BJK Cola Turka Arena) Spormax
16:00 Casa TED Ankara Kolejliler ? Galatasaray Cafe Crown (TOBB Spor Salonu)
16:00 Kepez Belediye ? Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi (Kepez Belediye Spor Salonu)
16:30 Mersin Büyükşehir Belediye ? Banvit (Edip Buran Spor Salonu)
17:00 Efes Pilsen ? Aliağa Petkim (Ayhan Şahenk Spor Salonu) SKY Türk

30 Kasım 2008 Pazar
16:00 Fenerbahçe Ülker ? Türk Telekom (Abdi İpekçi Spor Salonu) SKY Türk

Bizim farklı kazanıp Telekomun Fener'e yenilmesi Efes'in sayı farkının çok az bir şekilde kazanmasıyla lider olabiliriz...Ama bizim farklı kazanmamız gerekiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...