Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dodo coşmuş gidiyor 2 nba yıldızı geliomş ama bunlar Nba'e dönemezlermiş lokavt bittiğinde çok büyük paralar alıyolarmış orda:) şaka gibi ya nerden sallıyosa artık, Iverson'dan büyükmüş ama Carter-Tmac deilmiş, seneye Beşiktaş büyük batağa girecek, büyük paralar harcayacaklar Dodo cebine de indirecek bir şeyler takım batağa gidecek sezon sonu kendi ayrılacak. 3.senede 3.adamı olcak bu, muhtemelen ondan sonra da başka takıma gider Türkiye'de görev almak kolay...

Adam Sinan Engin gibi yıllardır barınıyo takımlarda,bi de açıklamalar falan yapıyo biz de ağzının içine bakıyoruz ne diyecek diye..Basketbol adına en güven vermeyen kişidir benim için Doğan Hakyemez..

Iverson'dan büyük olup V-Carter ve T-Mac değilse kim olacak onu da çok merak ediyorum..Zaza'yı bu şekilde yutturmaya çalışıyosa yuh artık..

Ayrıca Doğan Hakyemez zaten karaktersiz bi insan ama Ergin Ataman'a da yakıştıramadığım çok büyük bir ayıp var..O 3 Türk oyuncuya resmen işkence edilirken(insanların hakkı olan parayı alması bile suç oldu,parandan vazgeç,eziyet ederim nası bi zihniyettir) yıldız oyuncular çok yakında gelecek demek çok büyük ayıptır,hatta terbiyesizliktir..Yönetimse yönetim,Ergin hoca ağırlığını koymalıydı o duruma,yapmadı..

Ayrıca Doğan Hakyemez zaten karaktersiz bi insan ama Ergin Ataman'a da yakıştıramadığım çok büyük bir ayıp var..O 3 Türk oyuncuya resmen işkence edilirken(insanların hakkı olan parayı alması bile suç oldu,parandan vazgeç,eziyet ederim nası bi zihniyettir) yıldız oyuncular çok yakında gelecek demek çok büyük ayıptır,hatta terbiyesizliktir..Yönetimse yönetim,Ergin hoca ağırlığını koymalıydı o duruma,yapmadı..
Sarper bekir dayanamadı türk telekomla anlastı,Cüneytde sakatlandı hastaneden rapor almış en son Serhat Çetin tek başına antreman yapıyor diye duydum...

Sarper bekir dayanamadı türk telekomla anlastı,Cüneytde sakatlandı hastaneden rapor almış en son Serhat Çetin tek başına antreman yapıyor diye duydum...

Farketmez ki,senin dediğin doğruysa bile o açıklamalar o oyuncular antrenmanları devam ederken yapıldı..Orda 3 tane oyuncu sırf hakkını istedi diye eziyet edilirken,yıldızlar gelecek,çok iyi oyuncular gelecek falan gibi açıklamalar terbiyesizliktir..

Gene şov amaçlı saçma sapan bir iş yapıyorlar. Lokavt bitene kadar gelip 3 ay oynayacak o 3 ay için adama verilen paradan dolayı diğer oyuncuların parası ödenmeyecek, tekrardan başladıkları yere dönecekler. Bu transferin en güzel yanı Deron Williams'ı canlı canlı izleyebilme fırsatı olacaktır.

Ya alsın Deron Williams'ı nolcak Allah aşkına sevindim ben Deron Williams gibi bu adamı ligde izleyebileceğiz, eğer playofflarda oynayacağını düşünsem korkardım ama adam zaten nba başlayınca gidecek olduğundan biz de keyfini çıkaralım bu transferin. Playofflarda oynamadıktan sonra lig maçlarında oynayıp full çekseler nolur 2 ay:)

BUnu yazmıştım diğer tarafa esas yeri burası. Beşiktaş 1 seneyi daha çöpe attı onu da söyliyim:) Deron Williams gidince napacaklar acaba bütçeyi de verdiler tamamen ona? neyse hayırlı olsun cidden sevindim

bence Iversondan bile daha önemli bir taransfer,ıverson 36 yaşında idi,Deron 26 yaşında bu yaşta bu adamı Türkiyeye getirmek önemli bir hamle.

Yuhh artık şakadır şaka :) beşiktaşa kısa sürede ne katsı olur bilemem ama kendi adıma çok sevindim yani D-Will i canlı izlicem :)
işallah abdi ipekçiye gelmeden ayrılmaz :)

Ya bu Beşiktaş ın bi oyunu olmasın. Transfer etmek istedikleri oyuncuları ikna etmekte zorlanıyolarsa fıslarlar Deron Williamsla anlaştık diye... Nasıl olsa imza da atmadık dediler. Sonra çıkıp adam gelmıyo derler bu arada da Charles Smith i falan daha kolay alırlar... Tabi bu transferin inanılmaz büyük bi olay olmasının verdiği etkiyle yazıyorum bunları...

Bu adamlarda nasıl bir mantık var anlamıyorum ya. Sen Türk oyuncularının parasını verme dört beş yıldır sende oynayan ve kaptanlığını yapmış adamı bu güvensiz ortam yüzünden kaybet sonra Derron Williams'ı al. Aklım almıyor ya bunun bir mantığı var mi acaba biri bana anlatsa. Bari Abdi İpekçi'de izleyebilsek.

Ben kendi adıma BJK'a teşekkür ediyorum...
Deron Williams gibi bir NBA yıldızını 2 ay ya da 1 yıl bize izlettireceği için...

Deron'un ne kadar kalacağı beni zerre ilgilendirmiyor. Nba'de en beğendiğim gardı Türkiye'de izleyebilecek olmam büyük bir mutluluk benim için.

Konuşmaya değmez belki ama Beşiktaş, basketbol da adını duyurmak için hep bildiğimiz hareketleri sergiliyor. İsterdim ki karşımıza hep Nicevic'li, Apodaca'lı kadrosuyla olsun ama şimdilik bir hayal bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...