Dodo coşmuş gidiyor 2 nba yıldızı geliomş ama bunlar Nba'e dönemezlermiş lokavt bittiğinde çok büyük paralar alıyolarmış ordaşaka gibi ya nerden sallıyosa artık, Iverson'dan büyükmüş ama Carter-Tmac deilmiş, seneye Beşiktaş büyük batağa girecek, büyük paralar harcayacaklar Dodo cebine de indirecek bir şeyler takım batağa gidecek sezon sonu kendi ayrılacak. 3.senede 3.adamı olcak bu, muhtemelen ondan sonra da başka takıma gider Türkiye'de görev almak kolay...
Adam Sinan Engin gibi yıllardır barınıyo takımlarda,bi de açıklamalar falan yapıyo biz de ağzının içine bakıyoruz ne diyecek diye..Basketbol adına en güven vermeyen kişidir benim için Doğan Hakyemez..
Iverson'dan büyük olup V-Carter ve T-Mac değilse kim olacak onu da çok merak ediyorum..Zaza'yı bu şekilde yutturmaya çalışıyosa yuh artık..
Ayrıca Doğan Hakyemez zaten karaktersiz bi insan ama Ergin Ataman'a da yakıştıramadığım çok büyük bir ayıp var..O 3 Türk oyuncuya resmen işkence edilirken(insanların hakkı olan parayı alması bile suç oldu,parandan vazgeç,eziyet ederim nası bi zihniyettir) yıldız oyuncular çok yakında gelecek demek çok büyük ayıptır,hatta terbiyesizliktir..Yönetimse yönetim,Ergin hoca ağırlığını koymalıydı o duruma,yapmadı..