Anadolu Efes Rakocevic'le yolları ayırdı
Lacivert-Beyazlı kulüp opsiyonunu fesih yönünde kullandı. Igor Rakocevic skorerliği kadar, maç sonlarındaki kötü tercihleriyle de konuşulmuştu.
Anadolu Efes, fesih opsiyonunu kullanarak halen Bahama Adaları'nda tatilde bulunan Igor Rakocevic ile yollarını ayırdı.
1978 doğumlu skorer oyuncu son 2 sezon Efes Pilsen’de oynamış ve zaman zaman attığı sayılarla gündeme gelirken, çoğu kez de savunma yapmaması ve kritik anlardaki kötü seçimleriyle eleştirilmişti.
Rakocevic bu sezon ligde 21:40 dakika, 12.66 sayı, yüzde 57.7 iki sayı, yüzde 37.5 üç sayı, yüzde 92 serbest atış, 2.3 ribaund, 1.9 asist, 1.6 top kaybıyla oynamış, Euroleague’de ise 29:52 dakika, 17.2 sayı, yüzde 47.1 iki sayı, yüzde 43.5 üç sayı, yüzde 87.7 serbest atış, 2.3 ribaund, 1.7 asist, 2.6 top kaybıyla oynamıştı.