Ben de Megan Fox diyorum ama demekle olmuyo işte Kobe Çin'de organizasyon düzenleyecek, detayları tam bilmiyorum ama Avrupa'da oynamaz. Oynasa bile Beşiktaş'ta hiç oynamaz.
Aynen katılıyorum..Tamam Deron Williams çok büyük isim ama abartmayın yani,Kobe niye gelsin Beşiktaş'a..Deron'da büyük sürpriz oldu benim için ama hani yıldız isimleri saysalardı,illa ki biri gelse kim gelir diye sorsalar Deron cevaplarımdan biri olurdu..Acaip,dengesiz,saçma biri..Oyununa laf söyleyini Allah çarpar orası ayrı
Ayrıca her ne kadar bizler için iyi olsa da Beşiktaş kendi adına saçma sapan işler yapıyo..Bugün buralarda biri yazmıştı yine Tanju olabilir hatırlayamıyorum kusura bakmasın kimse,3 tane adamın parasını vermemek için adamlara eziyet ediyolar(ki hakkı olan paraları,ekstradan istenen bi para falan da değil),sonra Nba yıldızlarının peşinde koşuyolar..Ayrıca adam gibi takım oluşturmak yerine bak Allen Iverson geldi,bak şu geldi demenin peşindeler..Bunla övünüyolar çocuk gibi..
Yine forumda bunu da aynı kişi söylemişti,bireysel olarak Deron Williams,Allen Iverson gibi isimleri görmeyi herkes gibi ben de isterim ama bi kaç sene önceki Nicevic,Shumpert,Apodaca gibi bi takımı görmeyi daha çok isterim..Getirdikleri isimler sadece şova yönelik..1 sene oynayıp gidecek adamlar için uğraşıyolar..Bi de Fener gibi Efes gibi bi devamlılık sistemi oturtmak istiyoruz diyolar..Bu ne perhiz hacılar..
İşin kötü tarafı Ergin hoca da durun ya napıyosunuz diyip adam akıllı bi uzun vadeli sistem takımı yaratacağına o da taraftar gibi yıldızlar çok yakında geliyo,bekleyin şeklinde açıklamalar yapıyo..
Tüm bunları Beşiktaşlı bi taraftar ile paylaşırsan,yok Guti,yok Queresma,yok Allen Iverson..Bizi Türkiye'nin en büyük takımı olduğumuz için tercih ediyolar,size niye gelsinler tabi ki bize gelecekler,en iyi transfer politikası bizde,Avrupa hep bizi konuşuyo,Nba hep bizi konuşuyo gibi saçma ve gülünç yorumlar alabiliyosun(ben çok aldım)
Bu son zamanlarda özellikle yöneticilerin yönlendirmesiyle beraber iyice gıcıklaşan ve ortada bi başarı olmamasına rağmen biz en iyiyiz tavırlarıyla dolaşan bi Beşiktaş taraftar profili var..Kendileri Fenerlilerin yerine geçecek biçimde davranışlar sergiliyolar,Allah sonlarını benzetmesin..Ya da benzetsin
Neyse uzun zamandır rahatsız olduğum bi konuydu,bu vesileyle burdan yazim dedim..