Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jacob Pullen Antalya BŞB'de, Kansas State çıkışlı oyuncu 20.2 sayı – 2.9 ribaund – 3.7 asist – 1.6 top çalma ortalamaları.

Efesten yine yeni yeniden boş amerikalılarla kadroyu şişirmesini bekliyorum..

Zaza Pachulia -> Beşiktaş

İyi hamleler gelecek sanırım Beşiktaş'tan ama Doğan Hakyemez'in olduğu takımdan korkmaya gerek yok :)

Adamın yıllık 5 milyon dolar kontratı var ancak Lokavt bitiminde dönme şartı ile gelir oda gelebilirse FİBA'nın kontratı devam edne oyuncular için izleyeceği tutum belli oldu mu en son izin vermeyecek deniyordu.

Oyunculara maaş ödemeyen Beşiktaş'a yakışır bir isim Doğan Hakyemez. Lig başladıktan 2 ay sonra başlar protestolar, takımdan ayrılmalar.

Zaza'yı alırlarsa üzülürüm, bize dahi gelebilir. Savunma ağırlıklı olsa da sırtı dönük hücum edebilen bir oyuncu.

Beşiktaş her zaman iyi kadro kurar, geçen sene de iyiydi kadroları. Ancak bu kadrolar geçmişte bizim yaptığımız gibi en fazla çeyrek veya yarı final için yeter. Önemli olan her sene final oynayacak kadrolar kurabilmek.

Yine de ligde mağlup olma riski yaşayabileceğimiz takımlardan biri Banvit, KSK ve Telekom ile. Bu maçlarda kayıp yaşamazsak zaten normal sezon lideri oluruz.

Zaza'yı alırlarsa üzülürüm, bize dahi gelebilir. Savunma ağırlıklı olsa da sırtı dönük hücum edebilen bir oyuncu.

Beşiktaş her zaman iyi kadro kurar, geçen sene de iyiydi kadroları. Ancak bu kadrolar geçmişte bizim yaptığımız gibi en fazla çeyrek veya yarı final için yeter. Önemli olan her sene final oynayacak kadrolar kurabilmek.

Yine de ligde mağlup olma riski yaşayabileceğimiz takımlardan biri Banvit, KSK ve Telekom ile. Bu maçlarda kayıp yaşamazsak zaten normal sezon lideri oluruz.

Daha önce Kasun için de aynı şeyi söyledim,Zaza'da çok iyi oyuncu ama o tarzda bi uzun alınacaksa D'or Fischer ya da N'Dong alınmalı bence..

Beşiktaş'ın Zaza'ya bizden daha çok ihtiyacı vardı,o bölgede biraz hakimiyet kurabilecek,herşeyden biraz yapabilecek bi uzuna..

Ama bizim Sırtı dönük daha iyi oynayabilen bi oyuncuya ihtiyacımız var diye düşünüyorum..

Besiktas transferleri ile ilgili ortaya atilan tum haberler asilsizdir. Bgn itibari ile imzalanmis olan tek bir oyuncu yoktur!! Ergin Ataman Twitter'a yazmış

Zaza ile imza atılmadı zaten, prensipte anlaşılmış. Ben geleceğini düşünüyorum. Kalburüstü bi yerli çekirdiği oluşturdular, ben çok daha kötüsünü bekliyordum açıkçası yerli kadroları açısından

Zaza ya araba mı çarpmış ya. Hiç mi haber okumuyo bu adam, internetten falan uzak galiba. Bjk nın oyuncalarına yaptıklarını duymamış mı.

Spanoulis'in Oly'de kalacak olması Efes için kötü haber. Onun gibi bir combo guard bulamayabilir Efes. Tam nokta atışı olacaktı şu anki kadroları için.

Dodo coşmuş gidiyor 2 nba yıldızı geliomş ama bunlar Nba'e dönemezlermiş lokavt bittiğinde çok büyük paralar alıyolarmış orda:) şaka gibi ya nerden sallıyosa artık, Iverson'dan büyükmüş ama Carter-Tmac deilmiş, seneye Beşiktaş büyük batağa girecek, büyük paralar harcayacaklar Dodo cebine de indirecek bir şeyler takım batağa gidecek sezon sonu kendi ayrılacak. 3.senede 3.adamı olcak bu, muhtemelen ondan sonra da başka takıma gider Türkiye'de görev almak kolay...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...