Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani Beşiktaş sponsor bulamamıştı şimdi 7 milyon dolar bütçe deniliyor.Hangi şirket o paranın futbola giidiceğini bile bile sponsor oldu bunlara merak ediyorum. D.Willliams gelirse tek kelime ile mükemmel bir transfer.Beşiktaş ın bu yıl yarışa girmesinden de hiç mutlu olmadım.Zaza da gelirse Ergin Ataman bu takımla iyi işler yapar.Yalnız Dodo nun gelmesi yine hayali bütçeleri aklıma getiriyor.Geldiği gibi giden oyuncuları görebiliriz yine.

deron williams konusunda tam emin değilim ama josh smith konusunda hem beşiktaş hem oyuncu istekli, avrupada kısa dönemli nba oyuncuların varlığını kabul eden beşiktaştan iyi bir takım yok şuan için josh bir iki gün içinde beşiktaşlı olabilir.

Derron Williams haberi doğruysa ve en azından Abdi İpekçi'deki bjk maçına kadar takımda kalırsa bir güzel seyrederiz. Canlı canlı Derron Willams seyretmenin zevkine ereriz.

FİBA'nın kontratı devam eden oyuncularla ilgili tavır henüz belli değilken ki olumsuz olacağı yönünde bazı söylentilerde vardı sanki oyuncu kesin gelecekmiş gibi bir hava oluşturulması ilginç.Bana kalırsa biraz göz boyama biraz da sponsorların ilgisini çekmek üzere bir P.R. çalışması.FİBA'nın tavır belli değil dediğim gibi henüz ve genel hava sözleşmesi süren oyuncular için tavrın olumsuz olduğu değil mi idi ?

Deron Williams lokavt devam etse bile Bjk'da oynamak istediğini söylemiş.

Eğer Lokavt devam ederse/Lokavt devam ettiği sürece demiştir

Lokavt devam etseden sonra bile demesine gerek yok zten ancak Lokavt devam ederse kalabilir

Lokavt bittiğinde dönmemesi sezon ortası ben oynamıyorum BJK'ye gideceğim demekten pek farklı olmaz

Herşeyden önemlisi Williams BJK'de oynamak için can atıyor olsa bile (ki bundan da emin değilim tamamen bir gündem oluşturma faliyetide olabilir) gelebilmesi için FİBA'nın onay vermesi gerekir.

KAldı ki NBA takımlarının böyle pahalı oyuncular LOkavt süresince kendileirni riske atabilecek (sakatlık) bir hamlde yaptığında hukuki haklaırda olabilir.

Ben de Megan Fox diyorum ama demekle olmuyo işte :) Kobe Çin'de organizasyon düzenleyecek, detayları tam bilmiyorum ama Avrupa'da oynamaz. Oynasa bile Beşiktaş'ta hiç oynamaz.

Nerden geliyor bu değirmenin suyu acaba. Valla euroleague oynayan iddaalı takımlar belirli bir kadro istikrarı olan ve sistemi olan takımlar. Kobe gibi adamları alıp süpriz işlere girmek istemezler. Adamlar da boş durcağına para kazanmak isteyebilir.Ama bunu biz yapamayız işte Beşiktaş gibi belli bir hedefi olmayan ve bazı Rus takımları yapabilir. Ben ihtimal dahilinde görüyorum yani.

Kobe Çin'de bir organizasyon düzenlenmesi için menajeriyle birlikte Çin'e gitti geçtiğimiz günlerde. Bir çok NBA oyuncusunun da içinde yer alacağı bir organizasyon olacak Çin'de. Rob Pelinka'nın menajeri olduğu bir grup oyuncu -Mayo, Harden, Derrick Williams gibi isimler de var- Çin'de bir turnuva tarzı bir şey düzenlemeyi düşünüyor sanırım. O yüzden geçiniz.

Ergin Ataman ayrıca Türk pasaportu olan ve Ersin Dağlı ismini alan Erwin Dudley'nin yanı sıra Can Akın, Ersin Görkem ve Mehmet Yağmur ile prensip anlaşmasına vardıklarını da söylemiş..

Fena kadro kurmuyorlar gibi ama Deron Williams yarı yolda bırakırsa takımı tepetaklak olurlar

Kobe bence Avrupa'da basketbol oynasa İtalya'da oynar. Çünkü babası nedeniyle bir dönem İtalya'da yaşamış. Ayrıca Derron Williams'a karşılık biz de Dwight Howard'ı getirelim 2 ayda bütün pivotları basketboldan soğutsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...