Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig başlama tarihi gelince görecem ben oyuncuları 2 ay sonra orta yolda buluşulacaktır, Ocak'tan önce başlayacağını düşünüyorum ben. Sarper'in de dediği gibi Stern'in öyle demesinden doğal bir şey yok, ben geri adım atmam onlar da benim şartlarıma uymazlar diyor kendi çapında ve tehdit ediyor.

Kesinlikle. Şu an iki taraf da geri adım atmak istemiyor. Ancak Eylül'den sonra görüşmeler hızlanacak ve en geç Şubat gibi lig başlayacaktır bence. Bu arada oyuncular birliği başkan yardımcı Mo Evans oyuncuların lokavt süresince Avrupa'da oynayabileceğini söylemiş. Zaten biliyodukta artık resmileşmiş diyebiliriz.

Kesinlikle. Şu an iki taraf da geri adım atmak istemiyor. Ancak Eylül'den sonra görüşmeler hızlanacak ve en geç Şubat gibi lig başlayacaktır bence. Bu arada oyuncular birliği başkan yardımcı Mo Evans oyuncuların lokavt süresince Avrupa'da oynayabileceğini söylemiş. Zaten biliyodukta artık resmileşmiş diyebiliriz.

Liglerin başlaması Şubat ayını bulmaz.

Yaz sonunda, Eylül ayı gibi, oyuncular el mahkum biraz yumuşayacaklar. Aynı şekilde takım sahipleri de bir sezonun boşa gitmesini istemezler. Onlar da zarar ederler. Öte yandan NBA tarihinde en yüksek gelirlerin elde edildiği sezonlardan birini yaşamıştık. NBA yönetimi de daha fazla uzamasını istemeyecektir. En kötü ihtimalle Kasım ayı gibi anlaşma sağlanır, Aralık ayı sonlarına doğru lig başlar. 98-99 sezonu gibi kısa bir normal sezon yaşarız.

Liglerin başlaması Şubat ayını bulmaz.

Yaz sonunda, Eylül ayı gibi, oyuncular el mahkum biraz yumuşayacaklar. Aynı şekilde takım sahipleri de bir sezonun boşa gitmesini istemezler. Onlar da zarar ederler. Öte yandan NBA tarihinde en yüksek gelirlerin elde edildiği sezonlardan birini yaşamıştık. NBA yönetimi de daha fazla uzamasını istemeyecektir. En kötü ihtimalle Kasım ayı gibi anlaşma sağlanır, Aralık ayı sonlarına doğru lig başlar. 98-99 sezonu gibi kısa bir normal sezon yaşarız.

Bilemezsiniz ki onu. 98/99 sezonunda Şubat ayında başlamıştı, ben yine "en geç" Şubat'ta başlar diyorum. Bu arada görüşmeler muhtemelen Kasım gibi başlayacak. Oyuncuların alacakları ile ilgili bir durum vardı ama tam hatırlayamadım şu an. Neyse sonuçta lokavtın 1 sezon sürmeyeceği konusunda hemfikiriz, bu da demek oluyor ki Deron Williams ligin kaderini belirleyecek maçlarda sahada olmayacak.

Bilemezsiniz ki onu. 98/99 sezonunda Şubat ayında başlamıştı, ben yine "en geç" Şubat'ta başlar diyorum. Bu arada görüşmeler muhtemelen Kasım gibi başlayacak. Oyuncuların alacakları ile ilgili bir durum vardı ama tam hatırlayamadım şu an. Neyse sonuçta lokavtın 1 sezon sürmeyeceği konusunda hemfikiriz, bu da demek oluyor ki Deron Williams ligin kaderini belirleyecek maçlarda sahada olmayacak.

Ligin kaderini değiştiren maçlarda olsa nolucak ki..Ne kadar yapabilir yani,60 sayı 25 asist mi yapacak..Bi Zaza,bi Deron ile yapabilecekleri bişi yok..Biri forumda çok güzel söylemişti,dördüncülük adına güzel hamle..Öyle isimlerle olsaydı,tamam Deron tek tek incelendiğinde hepsinden daha üstün olabilir ama totalde Olympiakos da Spanpoulis,Teodosic,Papaloukas ve daha uzunları vardı..Geçen seneki sonucu gördük..

Birçok maçın kaderini değiştirebilir Deron ama Beşiktaş en fazla yarı final görür TBBL de..

Sarper ben şampiyon olurlar demedim zaten, anlatmak istediğim bu hamlenin başarıya yönelik olmadığı. Yoksa CSKA, Barcelona, Real Madrid gibi takımlar salak mı Deron Williams'ı almasın. Deron Williams gerçekten çok özel bir oyuncu ve stili de Avrupa basketboluna çok uygun. Atletik, saha görüşü müthiş, şutu var, güçlü, hızlı... Prime döneminde Avrupa'ya gelmiş en iyi oyuncu bence. Ama dediğim gibi bu hamlenin bi' kıymeti yok Beşiktaş adına. Tam Eurocup'ta kritik maçlar oynanmaya başlamışken, ligde playofflara yaklaşılırken Deron ülkesine dönmüş olacak. Bu arada 4.'lük diyoruz ama diğer yabancı seçimlerini doğru yaparak, iyi bir sistem oluşturarak Beşiktaş zirveyi zorlayabilirdi bence. Her ne kadar sevmesekte, antipatik olsa da Ergin Ataman iyi koçtur. Takımı bir seviyeye çıkarmayı başaracaktır.

Sarper ben şampiyon olurlar demedim zaten, anlatmak istediğim bu hamlenin başarıya yönelik olmadığı. Yoksa CSKA, Barcelona, Real Madrid gibi takımlar salak mı Deron Williams'ı almasın. Deron Williams gerçekten çok özel bir oyuncu ve stili de Avrupa basketboluna çok uygun. Atletik, saha görüşü müthiş, şutu var, güçlü, hızlı... Prime döneminde Avrupa'ya gelmiş en iyi oyuncu bence. Ama dediğim gibi bu hamlenin bi' kıymeti yok Beşiktaş adına. Tam Eurocup'ta kritik maçlar oynanmaya başlamışken, ligde playofflara yaklaşılırken Deron ülkesine dönmüş olacak. Bu arada 4.'lük diyoruz ama diğer yabancı seçimlerini doğru yaparak, iyi bir sistem oluşturarak Beşiktaş zirveyi zorlayabilirdi bence. Her ne kadar sevmesekte, antipatik olsa da Ergin Ataman iyi koçtur. Takımı bir seviyeye çıkarmayı başaracaktır.

Yok karşı çıkmadım sana,destekledim hatta..Yani kısa vadeli almak zaten saçmalık ama kritik maçlarda oynayabilse bile tek başına bişi yapamaz anlamında dedim..

Dwash / Telekom

Keske combo guard olarak biz alsaydık.

Adam EL'de terör estiriyordu şimdi Telekom'a gidiyor. 3-4 sene önceki Telekom olsa anlarım ama şimdi sıradan bi takım telekom. Parayı mı akıttılar acaba dicem ama yatırımı azaltmışlardı geçen sene.

Beko Basketbol Ligi temsilcilerinden Antalya Büyüşehir Belediyesispor, Washington State'ten De Angelo Casto'yı kadrosuna kattı.

Anlaşma sağlanan De Angelo Casto'nun, geçtiğimiz sezon Washington State formasıyla 12 sayı ve 6.8 ribaunt ortalamalarıyla oynadığı belirtildi.

Savanovic ve Barac'ın üzerine umarım bu transfer gerçekleşmez.

ricardo marsh lige yeni gelen bir takım için iyi transferdir. Darius-solomon(yattı mı yatmadı mı bilmiyorum)-kambala-michael wright 4lüsü ile telekom lokavt aralıkta bitecekse beşiktaşın önündedir. Benim için hayal kırıklığı karşıyakanın transferleri oldu. Transfer ettikleri oyuncuları tanımıyorum ayrıca furkanı kaybettiler. Bi ara chatmanın adı geçiyodu ama kesildi o haberler. Bu sene birkan-jovo-ilkan 3 lüsüne bakıcaklar gibi eğer chatman transferi yatarsa.

Bu arada trabzondan hiç haber çıkmıyor. Lige devam ediyorlar dimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...