Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crawford ciddi tehlikedir yalnız bizim için , tabi eğer Efes alırsa. Çünkü tam eksik oldukları nokta orası :S Olmaz umarım o iş.

Umarım olur. Efes'in gelişmesini her zaman isterim şahsen. Bu kadar kaliteli bir adamın, Efes'in en kritik ihtiyacını giderecek olmasından dolayı oldukça mutlu olurum. Bir de "en azından" Keselj gibi bir adam alırlarsa, çeyrek finali rahatlıkal görürler Euroleague'de.

Tunçeri / Doğuş / Crawford*
Crawford / Sinan / Thornton
Keselj / Cenk / Thornton*
Savanovic / Gönlüm / Ermal*
Barac / Ermal / Raduljica

Oldukça iyi bir kadro olur bence bu.

Crawford hayatta 10 milyon alamaz. Atlanta zaten öneremez çünkü Salary Cap'in üzerindeler. Atlanta şu anda en fazla MLE önerebilir o da ilk yıl için 5.5 milyon $'dan başlıyordu. Bir de biz şu anda eski CBA'ya göre konuşuyoruz. Yenisinde daha düşük kontratlar göreceğiz büyük ihtimalle.

Doğru. Kendi oyuncuna verebiliyordun istediğin kontratı unrestricted fa olsa bile. Unrestricted-restricted olaylarına dalmışım. Yeni CBA neler getirir bilinmez ama Crawford'un şu anki MLE seviyesinden fazlasını almasının hayal olduğu da bir gerçek.

Vujacic'in adı Efes'le geçiyor. 1-2-3 oynar bu adam. Deli gibi üçlük sokar. İyi transfer olur.

Sasha Vujacic bence Jamal Crawford'dan daha riskli bir tercih olur.Yeni Rakocevic olma ihtimali olabilecek türde bir oyuncu Vujacic.

Efes de kimi söyleseme ilgileniyo lan..Savanovic dedim aldılar,N'Dong dedim ona salça oldular,Kesely dedim ona salça oldular,Vujacic demiştim bi ara Nba'den alırsak onu alalım diye,şimdi de ona göz koydu adamlar..Barac'ı da başkaları çok istemişti forumda..

Bence Efes Pilsen garanti burda yazılanları takip ediyo ona göre saldırıyo :D

radu-savo-barac-vujacic thorston türk oldu...igor-vujcic-nachbar gitti..şimdi bunlar keremin yanına oyun kurucu da alırlar..spanoulisi alırlarsa çok kuvvetli olacaklar..umarım transferi kapatmak gibi bir hata yapmayız...

Sasha Vujacic şaka değil mi?

Engin Özerhun yine transfer işine el atmış anlaşılan, çok iyi haber bizim için, umarım imzalarlar.

- Beko Basketbol Ligi'nin Edirne temsilcisi Olin Edirne, Antalya Büyükşehir Belediyesi oyuncusu Polat Kocaoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

- Türk Telekom, Ali Karadeniz ( Michael Wright ) ile sözleşme imzaladı..

Yalnız Telekom fena takım olmadı, geçen sene dibe vuruşu telafi edecekler gibi..

Esteban Batista diyorlar, yapmayın etmeyin. Verilecek paraya takılmıyorum varsa versinler de Maccabi zamanlarından beri en sevdiğim pivotlar listesinde en üstlerde olan adamı Efes'te görmek üzer beni.

Chatman - Karşıyaka olayı çok yakın bir zamanda netleşecek sanırım.

Banvit'den bir bomba bekliyordum gelmedi henüz o.

Esteban Batista diyorlar, yapmayın etmeyin. Verilecek paraya takılmıyorum varsa versinler de Maccabi zamanlarından beri en sevdiğim pivotlar listesinde en üstlerde olan adamı Efes'te görmek üzer beni.

Chatman - Karşıyaka olayı çok yakın bir zamanda netleşecek sanırım.

Banvit'den bir bomba bekliyordum gelmedi henüz o.

batista olmaz gibi..duyumların sağlamsa bilmiyorum ama efesde uzun rotasyonu tamamlanmış gibiydi..radu da kalacak diye biliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...