Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efes'teki pota altı nasıl bir pota altı oldu, arkadaş. Barac, Batista, Ermal, Kerem, Savanovic, Raduljica... Turşu mu kuruyosunuz birader, arada bir kısa oyuncu da alın bari :)

Ee Ermal, seneye sürep bulup, kendini tekrar ispat edeceğin ve sonra da ''yuvana'' dönebileceğin bir kulüp arayışlarına başla sen şimdiden. Ermal ne kadar süre alacak ciddi anlamda merak ediyorum.

Pota altında Wright + Kambala pis işleri yapacak Nedim Yücel
Oyun kurucu olarak Washington
Müthiş sezon geçiren Muratcan

Skor gücü çok yüksek bir takım olacak, Wright ve Kambala'ya top indiği an bitiriyorlar zaten onlara sıkıştırma gelirse dışardan yüksek yüzde ile sokabilecek bir şutor ile beraber potansiyelli ve tehlikeli bir takım olacak Telekom. İzlemesi de zevkli olacak onları, savunmada da çok sıkıntı çekeceklerdir pota altı oyuncularının hücumları ne kadar iyiyse savunmaları da o kadar kötü.

Açıkcası D-Wash'ın Telekom'a gitmesi içimde buruk bir sevinç yarattı...
Bizim sisteme pek uymaz ama iki sezon önceki yürekten oyunu aklıma gelince işte...
Tekrar Türkiye'de izlemek keyifli olacak...
Bu arada lig ne olur bilemem ama Euro Cup Challenge bu sene Türkiye'ye gelebilir...
Katılan takımlar içerisinde Telekomdan daha iyisini göremiyorum...
Umarım geçtiğimiz senekiler gibi saçmalamazlar...

Bu arada Efes belki de Avrupa'nın en iyi pota altına sahip oldu...
Barac-Savanovic-Kerem-Batista-Ermal....
Ufuk Sarıca doğru bir sistem kurarsa,
Ve sakatlık yaşamazlarsa bu 5'li hem Euroleague'in hem de ligin tozunu atar...
Efes'in gruptan bir korkusu olmamalı zaten, grubu Efesten korkmalı...

Valla Efesi geçtim de Telekom da çok kaliteli takım oldu. Seneye lig çok fena geçecek. Kesinlikle bir kalıplı uzun takviyesi yapmamız lazım. Barac,Batista,Kambala,Oğuz. Bu adamları savunmakta çok zorlanırız. Seneye tek endişem bu takımda. Furkan çok undersized kalır bu adamlara göre Andric zaten yumuşak.

Ayrıca Vujacic bitti deniyor ve Türkiye'den bir takım David Hawkins ile ilgileniyormuş.Efestir muhtemelen. Büyük konuşmayım ama ikisi gelirse lig başlamadan biter bence.

Telekom ligi tanıyan ve performans bazında hep üst seviyelerde gezinen oyuncuları tercih ederek bu sene riske girmedi, bence de doğrusunu yaptılar. Ama Timuçin Meriç bu kadronun adamı değil asla. Rasyonel bir tercih yapıp Cem Akdağ ile sözleşme imzalasalardı daha doğru olurdu ama bir şans daha vermek istiyorlar sanırım Meriç'e.

efes 1-2 oynayabilen bir oyun kurucu 2-3 oynayabilen bir şütör alırsa ligin çok üstünde bir kadroları olur ama hocaları nasıl oynatacak bu yıldızları merakla bekliyorum

bu sene lig çok çetin geçecek belli oldu...efes pilsen geçen senenin 2-3 gömlek yukarısına çıktı geçen sene düşmekten kurtulan türk telekom bu sene bence banvitten daha iyi bir kadroya sahip oldular karşıyaka ise chatmanı alırsa onlarda çok tehlike bir takım olacaklar bu sene 4-5-6-7 için 4 aday var bu sene lig çok zevkli olacak şu anda geçen seneye göre güç kaybetmiş olarak görünen tek takım olin edirne belki birazda antalya bb

Derken Sasha Vujacic Efes'te..Sharapova yenge de İstanbul'a geliyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...