Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efes Spanoulis i alırsa feci takım olacaklar anlaşılan bu sene..Tabi alırsa hiçbir yerde görmedim ama efes baya kararlı bu sene f4 için anlaşılan...

Efes bu sene lig şampiyonluğu için kararlı aslına bakacak olursanız,onların vizyonu baya gerilemeye başladı,artık bu son hamleleri diye tahmin ediyorum..

Spanoulisi alırlarsa bizde sağlam hamleler yapmalıyız.Birde Ndongu alacak diyorlar Efes için.Bu iki transfer çok güçlendirir Efesi.

Efesin amacı lig degil istanbuldaki final four f4 bileti almak olucak.Çok para harcamaya başladılar.Ermale ve Kerem tunceri aşırı bir kontrat imzalattilar.Ayrıca savanovici bonservisi satın aldılar.Şimdi spanolis almaya yakınlar.Bootsy de Türk oldu ordanda 1 kontenjan acıldı bakalım onumuzdeki gunlerde neler olucak.Efes taraftarı olsaydı avrupada çok şeyler yapabilirdi ki yazık harcanan paraya...

Ah be olinim yurobasket ligi de yalan oldu :D :D

Ayrıca Efes Pilsende Engin Özerhun olduğu sürece gene birşey yapamazlar diye tahmin ediyorum ben :)

Tahmin ettiğim üzere o önemli oyuncu Spanoulis'miş.

İyi transfer ama Efes hala korktuğum bir takım değil, önce ligde kendi evlerindeki maçlarında deplasman yaşamamaları lazım.

- Aliağa Petkim, Olin Edirne’den Tufan Ersöz ile sözleşme imzaladı. (basketfaul.com)

-Mersin Büyükşehir Belediye, Asım Pars ile yeniden anlaşmaya varmış (basketfaul.com)

Curtis Jerrells iyidir, bizim için tabi :)

Euroleague'de güya F4 hedefleyen takımın transferlerini görünce hakikaten şaşırıyorum.

Efes hem Spanoulis hem Jamont Gordon istiyormuş.

Ayrıca Fotsis'inde ismi geçiyor Efes iyice para musluklarını açtı .

Gitgide itici hale geliyorlar bence sevdiğimiz Efes bu değildi hem saygı duyulam geleneklerni yıktıkları için imajlarını zedeliyorlar hemde yerli oyuncu piyasasındaki suni yüksekliği daha da artırıyorlar .

Efes aklını kullanmaya başladı galiba,para herzaman vardı ama 4 tane tam alacaklarına onlar 8 tane yarım'la yola çıktılar son zamanlarda.

Fotsis harika bir isim Efes için.Ayrıca çok kaliteli bir 3 numaraya ihtiyacı var Efes'in.

Efes aklını kullanmaya başladı galiba,para herzaman vardı ama 4 tane tam alacaklarına onlar 8 tane yarım'la yola çıktılar son zamanlarda.

Fotsis harika bir isim Efes için.Ayrıca çok kaliteli bir 3 numaraya ihtiyacı var Efes'in.

Efes ne zaman takımı İstanbul'dan başka bir şehre taşır, ben o zaman evet aklını kullanmayı öğrendi diyebilirim...
Bu arada FB Ülker ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum, bizim için bu iyi tabiki de...
Curtis de gelirse seneye savunması çok zayıf ve saha içinde egoları yüksek çok sayıda oyuncuya sahip olacaklar...
Gist, Bogdanovic, Predzic, Curtis, Tomas, Oğuz, Mirsad, Ukic...Bunların hepsine birden fazla top lazım...
Ama basketbol sadece 1 top ile oynanıyor...

Efes'in Fotsis'e ihtiyacı yok bence. Saf 3 ve 2 numaralara ihtiyacı var. Rakocevic giderse yani.

Yalnız Efes LeBron'u da alsa Ufuk Sarıca varken işleri zor. Spanoulis'ten de korkmaktayım ama işleri zor olsa da.

DD, Navarro, Spanoulis, Teodosic diye gider favorilerim.

Efes bu kadar para harcayabiliyorsa,neden gidip Repesa,Pesic vb. bir koçla anlaşmadı ki.Bu bütçe ve çok iyi bir koçla F4'ün en büyük adaylarından biri olabilirdi.

Karşıyaka koçu Hakan Demir:Chatman olmazsa, Holston’ı tutabiliriz. Bu pozisyondaki seçimimiz, dört numarada nasıl bir oyuncu alacağımızı da belirleyecek.

Holstonu göndermeye çalışıp takım içinde sürekli problem çıkaran Chatman'ı almaya çalışmak çok saçma.Holston hem daha iyi oyuncu hemde daha karakterli bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...