Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer-Kinsey-Vidmar-Preldzic-Jerrells-Engin-Gist-Tomas

çift yönlü müthiş takım oldular.

Edit. Kaya, Mirsad, Oğuz'da belli düzeyde savunma yaparlar.

Bu kadar kısa ile basketbol oynanamaz Emin. Hani adam gibi uzun? Biz 5 kişilik uzun rotasyonuna az derken onlarda elle tutulacak tek isim yok. Ben anlamadım nasıl bir takım kurmak istiyorlar. F4 bu takımla nasıl yakalanacak ben anlamadım.

Bu arada fb.org müthiş bir işe imza atmış yine. Bizim sitenin değeri kat be kat ortaya çıkıyor böylece.

7998.jpg

Kırmızı ile altı çizili olgu ise;
austin+powers

:)))))

Jerrels transferi hoşuma gitti. Hemen hemen birbirinin aynı özellikte iki guarda sahip olmuş oldular.

F4 filan diyorlar da, şu kadroyla F4 yapabilmek için inanılmaz bir kenar yönetimlerinin olması ve inanılmaz bir kenetlenme, inanılmaz bir savunma yapmaları lazım her dakika. Bu sene bizim için güzel geçeceğe benzer.

Fb Ülker'in kadrosunda 7 yabancı oldu böylelikle. Toparlarsak;

Ukic - Jerrells - Engin
Ömer - Kinsey
Tomas - Bogdanovic - Preldzic
Gist - Kaya - Mirsad
Vidmar - Oğuz

Ligde oynamayacak ilk yabancı muhtemelen Kinsey olur. Ama 2. yabancı için hangisini seçerlerse seçsinler zayıf noktaları olacak. Engin ve Mirsad sakatlıklarını atlatıp iyi katkı veremezlerse işleri çok zor.

Kadro kalitesi olarak Fb Ülker'le aradaki farkı bayağı bir kapatacağız sanırım. Efes ise çıtayı yükseğe koyuyor ama orada da Ufuk Sarıca ve taraftar/sinerji eksikliği faktörü var.

6 yabancı 7 değil Gazanfer.Ayrıca şu an bizden çok daha iyi bir kadroya sahipler.Bogdanovic gibi bir isme 5-10 dk süre verebilecek durumdalar şu an.Bizim Bogdanovic kalitesinde dış oyuncumuz yok.

Engin ile Mirsad'tan katkı alabilceklerini düşünmüyorum ligde tribünde olacak 2 isim Tomas ve Kinsey olur bence. Keşke Kinsey sahada olsa ama Tomas'ın sahada olmaması işimize gelir :)

Bence kısacası kaliteli ama dengesiz bir kadro kurdu Fener bu sene . Son yıılarda kalite hep vardı ama dengelide oluyordu kadroları, bu sefer bu konuda sıkıntı yaşıyacaklar bence.En basit şöyle bakalım çemberi savunacak bir uzunları yok.(belki biraz Kaya o kadar)

Yalnız Efes'in kurmayı düşündüğü kadro kalitesinde bi kadroyu Fener kursa f4'e aday olabilirdi. Efesten niyeyse korkmuyorum ben , bi şekilde yeneriz gibi geliyor hep.

Sevindim Fener'in transferlerine, geçen seneden iyi değiller özellikle geçen senenin ilk yarısını sayarsak. Vidmar ve Mirsad'ın uzun sakatlıklarından dönüşleri daha kötü olursa geçen seneki başarıya ulaşamazlar bile.

Biraz kumar oynamışlar sanki. Mirsad ve Vidmar eğer iyi şekilde dönemezse pota altları evlere şenlik olur. Önümüzdeki sene kurdukları kadro bizim açımızdan gayet iyi bence. Bu kadroyla F4 oynamaları da imkansız..

2010-2011 basketbol sezonunda başarılı bir dönem geçirip ligi 7. sırada tamamladıklarını ve Avrupa kupalarına katılmaya hak kazandıklarını anlatan Olin'in yeni başkanı Okan Hamami, ''Kulüp olarak yeni sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Avrupa kupalarına katılma hakkını kazandık. Ancak bütçe planlamasına Avrupa kupasını katamadık. Neden katamadık onu da söyleyeyim. Çünkü bu bir maliyet. Bu maliyeti karşılamanız için çeşitli gelirlerinizin olması lazım. O gelirlerimiz de şu an net olmadığı için bu konuda biraz kararsız kaldık.

Ama bugün itibariyle net olarak söylüyorum. Avrupa kupalarına katılıyoruz. Yeni ekibin ve teknik ekibin ana sponsor ile yapmış olduğu görüşmeler sonucu alınmış bir karardır. Bu kararın alınmasında en büyük neden bu taraftarın Avrupa kupası maçlarına layık olmasıdır. Bu konuda bize destek veren Edirne Sanayi Genel Müdürü Edip Ağaoğlu'na teşekkür ederiz. Ama bu tek taraflı destek olmasın. Kombine biletlerimizi satın alarak 3'ü burada 6 maçı seyredelim. Edirne ismi Avrupa'da duyulsun. Avrupa kupalarına katılmak Edirne için tarihi bir olay. Diğer taraftan iki hafta sonra genel kurul yapacağız. Kulübün yönetim kurulu üye sayısını 5'den 9'a çıkartıyoruz.''

Bogdanovic hayal kırıklığı olacak Fenerbahçe Ülker'in :) Transferlerine ben de sevindim.

Banvit ne alemde acaba, seneye hedefleri nedir merak ediyorum :)

Bjk nin T-Mac ile vs.. ilgilendiği yok, bunuda kesin öğrendim. M.Yağmur, Dudley, C.Ercan, C.Akın Nalga ve Evren Bjk nin listesinde
eyüp yıldız yazmıs twitterden.
Efes Pilsen iyi kadro kurucak ama taraftar ve sinerji yokki adamlarda lig maçlarını 200 kişiyle oynuyorlar.Euroleague herkese davetiye dağıtarak salonu dolduruyorlar....

İstanbul’da düzenlenecek THY Euroleague Final Four’da olmak için güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Efes Pilsen, transferde hız kesmiyor.

Valencia’dan Dusko Savanovic ile Galatasaray’dan Ermal Kurtoğlu’yu renklerine bağlayan Efes Pilsen, üç numara rotasyonu için Panathinaikos’un milli oyuncusu Stratos Perperoglou’yu düşünüyor.

Satışa çıkan Panathinaikos’la sözleşmesi sona eren Yunan kısa forvetin transferi için Efes Pilsen harekete geçti. Lacivert – Beyazlılar Türk statüsüne geçmesi planlanan Bootsy Thornton ile beraber Perperoglou’nu kullanmak istiyor.

4 sezondur Panathinaikos forması giyen Perperogolu 26 yaşında ve 2.03 boyunda. Yunan oyuncu geçen sezon Euroleague’de 7.1 sayı 2.3 ribaunt 0.7 asist, Yunan Ligi’nde ise 9.8 sayı 2.1 ribaunt 1.7 asist 1.1 top çalma istatistiği ile forma giydi.

SPANOULIS GELMEYİ İSTİYOR

Efes Pilsen’in gündemindeki diğer iki isim olan Vasilis Spanoulis ve Stanko Barac konusunda ise önemli gelişmeler var. Spanoulis’in Olympiakos ile sorunlarını çözmesi bekleniyor. Pire ekibi ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız ismin kontratı feshederek Efes Pilsen’den gelen cazip teklifi değerlendirmek istiyor.

Efes Pilsen’in uzun oyuncu rotasyonuna dahil etmek istediği Stanko Barac’ta ise sona gelindi. 2 haftadır hem oyuncu hem de kulüple görüşmeleri sürdüren Lacivert – Beyazlıların bu haftaiçinde transferi bitirmesi bekleniyor.

- Basketdergisi.com özel haberidir.

İstanbul’da düzenlenecek THY Euroleague Final Four’da olmak için güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Efes Pilsen, transferde hız kesmiyor.

Valencia’dan Dusko Savanovic ile Galatasaray’dan Ermal Kurtoğlu’yu renklerine bağlayan Efes Pilsen, üç numara rotasyonu için Panathinaikos’un milli oyuncusu Stratos Perperoglou’yu düşünüyor.

Satışa çıkan Panathinaikos’la sözleşmesi sona eren Yunan kısa forvetin transferi için Efes Pilsen harekete geçti. Lacivert – Beyazlılar Türk statüsüne geçmesi planlanan Bootsy Thornton ile beraber Perperoglou’nu kullanmak istiyor.

4 sezondur Panathinaikos forması giyen Perperogolu 26 yaşında ve 2.03 boyunda. Yunan oyuncu geçen sezon Euroleague’de 7.1 sayı 2.3 ribaunt 0.7 asist, Yunan Ligi’nde ise 9.8 sayı 2.1 ribaunt 1.7 asist 1.1 top çalma istatistiği ile forma giydi.

SPANOULIS GELMEYİ İSTİYOR

Efes Pilsen’in gündemindeki diğer iki isim olan Vasilis Spanoulis ve Stanko Barac konusunda ise önemli gelişmeler var. Spanoulis’in Olympiakos ile sorunlarını çözmesi bekleniyor. Pire ekibi ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız ismin kontratı feshederek Efes Pilsen’den gelen cazip teklifi değerlendirmek istiyor.

Efes Pilsen’in uzun oyuncu rotasyonuna dahil etmek istediği Stanko Barac’ta ise sona gelindi. 2 haftadır hem oyuncu hem de kulüple görüşmeleri sürdüren Lacivert – Beyazlıların bu haftaiçinde transferi bitirmesi bekleniyor.

- Basketdergisi.com özel haberidir.

Spa'nın menejeri OLY2de kalacak seneye demiş dedikoduları yalanlamış diyorlar.

EFes'in transfer listesinde hep Pana ve OLy oyuncuları olması tesadüf mü acaba taraftar baskısına alışık oyuncular olmalarınında rolu var mı bu tercihlerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...