Re: Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumar
Yok Arda abi 1.77 boy 61 kiloyum şu anda.Yani L olur bana .
Yok Arda abi 1.77 boy 61 kiloyum şu anda.Yani L olur bana .
Arda EZER' Alıntı:Valla elimde topu topu 4 tane tshirt var. İlk gelen alır diyorum başka çare yok
Hem ayrıca maçta oynayacaklara tshirt verme taraftarıyım ki sahada birlik olsun
1-2 kilonun aramızda lafı mı olur canım,takım arkadaşıyız şurada :roll: :roll:Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:100+ idi Furkan. Yeme bizi şimdi.
Arda EZER' Alıntı:[quote="Erdal Avcı":1rhv4dnl]Bende L tişörte talibim Arda abi.Hatta o tişörte güvenerek kırmızı bir şeyle gelmeyeceğim maça .
Ali Ömer Horzum' Alıntı:[quote="Arda EZER":37tnzru9]
Sana L olmaz. Aldığım bilgilere göre sen 1.70cm 50 kg mışsın. Sana anca S olur (Benim eşim hemen hemen aynı özelliklerde ve SMALL giyiyor eheh)
Evet İpekçi'ye yakın,Z.Burnu stadının hemen yanı.Cem Erkan Duran' Alıntı:Arkadaşlar selam, salon Abdi İpekçi'ye yürüme mesafesinde, yanlış bilmiyorum di mi?
Bağdat Kaynak' Alıntı:Antrenman yapsaydınız taraftar da baklava börek falan getirir moral verirdi
Aykun Alan' Alıntı:[quote="Bağdat Kaynak":3d2zgh7c]Antrenman yapsaydınız taraftar da baklava börek falan getirir moral verirdi
Bağdat Kaynak' Alıntı:Uzakta olmasam yapardım bişeyler
Aykun Alan' Alıntı:[quote="Cem Erkan Duran":3j1gao5v]Arkadaşlar selam, salon Abdi İpekçi'ye yürüme mesafesinde, yanlış bilmiyorum di mi?