Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumartesi

Re: Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumar

Yok Arda abi 1.77 boy 61 kiloyum şu anda.Yani L olur bana :) .

Valla elimde topu topu 4 tane tshirt var. İlk gelen alır diyorum başka çare yok ;)

Hem ayrıca maçta oynayacaklara tshirt verme taraftarıyım ki sahada birlik olsun ;)

Şimdi dolapları karıştırdım Asvel maçımıydı tam hatırlamıyorum ama o gün dağıtılan kırmızı tişörtler vardı onu buldum. Yanlız heyecanım kısa sürdü çünkü tişört göbeğime geliyor :)

XXL'a talibim abi hem maç öncesi doping yapar bana. Gsbasket duygularım kabarır. Zaten gsbasket atkısı basılsın diye konu açmaya hazırlanıyordum bahaneyle bi gsbasket ürünüm olsun. Hem yurtta kırmızı hiçbirşeyim yok malesef malum evde değilim . Şimdiden çok teşekkürler

Arda EZER' Alıntı:
Valla elimde topu topu 4 tane tshirt var. İlk gelen alır diyorum başka çare yok ;)

Hem ayrıca maçta oynayacaklara tshirt verme taraftarıyım ki sahada birlik olsun ;)

Maça geliyorsan maç çıkışı alayım direk. :p

Tamam bir L'a talibim.

Vallahi deli talibim o xxl'a. Malum yurtta kırmızı t- shirt yok en büyük problem burda başlıyor. En son buluşmaya eurocup zaferinin t-shirtüyle gelmiştim ama onu da bıraktık eve gidince.

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Erdal Avcı":1rhv4dnl]Bende L tişörte talibim Arda abi.Hatta o tişörte güvenerek kırmızı bir şeyle gelmeyeceğim maça :) .

Sana L olmaz. Aldığım bilgilere göre sen 1.70cm 50 kg mışsın. Sana anca S olur :) (Benim eşim hemen hemen aynı özelliklerde ve SMALL giyiyor eheh)[/quote:1rhv4dnl]

Başkan Erdal ile Göztepe'de oynamıştık 1-2 kez bilgiye gerek yok.

Ali Ömer Horzum' Alıntı:
[quote="Arda EZER":37tnzru9]
Sana L olmaz. Aldığım bilgilere göre sen 1.70cm 50 kg mışsın. Sana anca S olur :) (Benim eşim hemen hemen aynı özelliklerde ve SMALL giyiyor eheh)

Başkan Erdal ile Göztepe'de oynamıştık 1-2 kez bilgiye gerek yok.[/quote:37tnzru9]

Ben hatırlamıyorum, ne zaman oynamıştık ki?

Maçın yayın ihalesi belli oldu. Buna göre GsBasket-GsSözlük maçının yayın hakkı Sony Eurasia Entertainment Group şirketine verildi. İhalenin final aşamasında bir başka büyük şirketle çekişen Sony, verdiği 190,5 milyon dolarlık teklifi ile bu dev maçın yayın ihalesinin sahibi oldu.

Bu arada elinde tactic board'ı olan herhangi birisi varsa, getirsin. Set çizeriz :)

Arkadaşlar selam, salon Abdi İpekçi'ye yürüme mesafesinde, yanlış bilmiyorum di mi?

Antrenman yapsaydınız taraftar da baklava börek falan getirir moral verirdi :)

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Bağdat Kaynak":3d2zgh7c]Antrenman yapsaydınız taraftar da baklava börek falan getirir moral verirdi :)

Öyle bir niyetiniz varsa maçtan sonra galibiyet kutlamasına getirebilirsiniz :)[/quote:3d2zgh7c]
Uzakta olmasam yapardım bişeyler :)

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Cem Erkan Duran":3j1gao5v]Arkadaşlar selam, salon Abdi İpekçi'ye yürüme mesafesinde, yanlış bilmiyorum di mi?

Resme tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz Cem Abi.[/quote:3j1gao5v]

Sanırım iş yerindeki kısıtlamalardan dolayı resmi göremiyorum, akşam evden bakarım. Teşekkürler.