Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumartesi

Re: Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumar

Semih Ural' Alıntı:
Başka bi topic mi vardı bilmiyorum ama yazmıştım gelirim diye. Guardsız oynayabileceğinizi sanmıyorum =)

Bu arada çift pota denmiş. Ben her türlü oynarım ama cidden zevki olmaz çünkü gaza gelip her pozisyonda fast break peşine düşen çok olacaktır. Tek pota maç her zaman daha kıran kırana olur.

Sen voleybol'a yazmıştın bu başlık yeni trend oldu :)

Şimdi olduk :)

Çift potaya gelince, mutlaka bir kaç pozisyon yardıra yardıra koşup 2 hücum sonra sahanın kenarında eli dizlerinde kalacak olanlar vardır. Benim için de sorun yok.

Bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum. Tek pota teklifi sizden geldi, biz de mantıklı bulduk okeyledik. 5 kişi bulamıyoruz gibi bir durum söz konusu değil. Maksat herkesin zevk alacağı bir maç yapmak. Çoğunluk tek pota derse tek pota, çift pota derse çift pota oynarız. Gerekirse çift pota başlarız, baktık raydan çıktı oyun, tek potaya döneriz.

Cem Erkan Duran' Alıntı:
Bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum. Tek pota teklifi sizden geldi, biz de mantıklı bulduk okeyledik. 5 kişi bulamıyoruz gibi bir durum söz konusu değil. Maksat herkesin zevk alacağı bir maç yapmak. Çoğunluk tek pota derse tek pota, çift pota derse çift pota oynarız. Gerekirse çift pota başlarız, baktık raydan çıktı oyun, tek potaya döneriz.

Aramıza hoşgeldiniz Cem Bey.

En mantıklısı zaten o. Mutlaka çift pota teklifi gelecektir, ama maçın tek potada sonlanması muhtemel.

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Cem Erkan Duran":2q69m0k1]Bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum. Tek pota teklifi sizden geldi, biz de mantıklı bulduk okeyledik. 5 kişi bulamıyoruz gibi bir durum söz konusu değil. Maksat herkesin zevk alacağı bir maç yapmak. Çoğunluk tek pota derse tek pota, çift pota derse çift pota oynarız. Gerekirse çift pota başlarız, baktık raydan çıktı oyun, tek potaya döneriz.

Aramıza hoşgeldiniz Cem Bey.

En mantıklısı zaten o. Mutlaka çift pota teklifi gelecektir, ama maçın tek potada sonlanması muhtemel.[/quote:2q69m0k1]

Teşekkür ederim Aykun, bu arada şu Bey lafını atsak artık. Resmi daireyle yazışıyormuş gibi hissediyorum :)

Cem Erkan Duran' Alıntı:
Teşekkür ederim Aykun, bu arada şu Bey lafını atsak artık. Resmi daireyle yazışıyormuş gibi hissediyorum :)

Bunu bana daha öncede söylediler ama ağız alışkanlığı Cem Abi :)

Bilgi için teşekkür ederim. Cumartesi günü görüşmek üzere. Savunma yapan birine ihtiyaç olursa oynarımda. Top geçmez, adam hiç geçmez. :D

Biraz önce Ömer Horzum' u aradım; bu aralar çok yoğunmuş forumdaki başlığı da görmemiş, cumartesi akşamı o da organizasyona katılıyor. Ömer Horzum' u da listeye ekleyebiliriz Aykun.

Ayrıca çift pota-tek pota konusunda fazla uzatmaya gerek yok, eğer ki çift pota isteniyorsa o şekilde oynanır ama pek tabi idmansız adamlar için çift pota maçı pek bir esprisi olmadığı gerçeği malumumuzdur. Neyse artık duruma göre bakacağız ...

Maç kadroları konusunda ise ben fazla yorum yapamıyorum, dediğim gibi arkadaşların pek çoğunu hiç izlemedim; o yüzden organizatör olarak Aykun Alan' ın tercihlerine saygı göstermeyi teklif ediyorum.

Şu konuyu da açıklığa kavuşturalım: Arda-Levent ve Ömer' in ilk 5 çıkma dertleri yoktur; hatta hatta mümkünse ilk 5 çıkmayalım bile. Malum kondisyon sorunları :p :)

Bu doğrultuda bir ilk 5 düşünülüp maça çıkılması iyi olur Aykun. Artık gerisini sen halledersin :)

Selamlar. İyi ki aradı Arda abi, haberimiz olmayacaktı. Futbol bizim işimiz değil, bilemem. Ama basket bizim işimiz ve oynadık mı tam oynarız. Bir dönemlerin efsane üçlüsü Levo Ömer Arda bi araya gelirse hele bilemiyorum. Ben de idmanları bıraktım ama halen aktif olarak oynuyorum. Levent'in dediği gibi bir oynarız pir oynarız. Maç günü görüşmek üzere.

Dipnop: Levent nerelerdesin yahu? :)

Ufak bir detay ama takımların karışmaması için giymeyi düşündüğünüz ortak bir renk var mı?

Ha, Aykun, 1 numara yok yazmışsın, onu da hallederiz. Sorun olmaz. :)

Bu arada Levent de boyu uzun olmasına rağmen 4 numaradır.

Oynayacak 2-3 kişi dışında çift pota keyfi verecek kimse olmadığı için tek pota konuşuldu dün. Oyuncu çıkmıyor diye bir şey yok.
Sözlük 7-8 kişiyiz dedi. Bizden de 10un üzerinde adam çıkıyor zaten.
2 potada ayrı 2 maç yapılabilir demiştim dün. Hatta kaşarlar ve çıtırlar ayrı ayrı maç yapar daha keyifli olur.
Keyif için maç yapılsada basketbol sitesinin basketbol maçında hırslı olması neden garipseniyor. Ayrıca bazı insanlar gazozuna da olsa maçı kazanmak ister. Arda Başkan böyledir, tarzı budur. Alınmaya gerek yok.

Hem keyifli olması hem de insanların daha çok oynaması için tek pota idealdir diyorum son olarak.

Arda başkan maç var dedi geldik hemen askerleri olarak.. 1 sen olduktan sonra sorun olmaz diyorum maç :)

Murat'a katılıyorum tamamen.. tek pota daha idealdir..

Cem bi taraf koyu giyer bi taraf açık renk giyer ?

Levent Öktener' Alıntı:

Arda başkan maç var dedi geldik hemen askerleri olarak.. 1 sen olduktan sonra sorun olmaz diyorum maç :)

koyu/açık giymek çok mantıklı. Kimin ne giyeceğine karar verirsek ona göre tedarikli gelsin herkes. Ev sahibi siz olduğunuza göre a takımı açık renk giyer :)

Sanırım hemen herkesde zamanında yaptırdıgımız kırmızı GSBASKET.ORG tshirt lerinden vardır. Ben şahsen onları giyme taraftarıyım. Maç öncesi birkaç da foto çektik mi tamamdır :)
Bu tshirt den mevcut olmayanların da en azından kırmızı bir tshirt u vardır, giyip gelirler artık :)

Bu arada Murat düşüncelerime tercüman olmuş, aynen katılıyorum. :)

Cem , Arda'nın dediği gibi bizim daha önceden yaptırmış olduğumuz kırmızı GSBasket Tshirt'leri vardı biz onları giyip Kırmızı'yı tercih edelim , siz de Açık olan tarafı, ev sahibi olarak bu hakkımızı size devredelim , maça da siz başlarsınız :)

edit: şimdi yazını okudum sözlükte, koyu renk olarak siyah'ı tercih edelim demişsin.. siz siyah biz kırmızı olursak karışma olmaz muhtemelen.. siyah siz , kırmızı biz olmak üzere anlaşalım o zaman..

Levent Öktener' Alıntı:

Aynen Levo. :)

Başkan şimdi hiç kıvırma, o tişörtler artık bana bile olmuyor sana nasıl olacak? :) Benim stokta bi kaç tane kalmıştı medium varsa getiririm.

Ali Ömer Horzum' Alıntı:
[quote="Levent Öktener":20ux6c4w]

Aynen Levo. :)

Başkan şimdi hiç kıvırma, o tişörtler artık bana bile olmuyor sana nasıl olacak? :) Benim stokta bi kaç tane kalmıştı medium varsa getiririm.[/quote:20ux6c4w]

Yuh ne stokmuş bu yahu. Acaba yastık altından kaç tane gönderdin de haberimiz yok ... Ben de bile çok fazla kalmadı :p

Ayrıca o tshirt ler bana hala oluyor merak etme :)

Levent Öktener' Alıntı:
Cem , Arda'nın dediği gibi bizim daha önceden yaptırmış olduğumuz kırmızı GSBasket Tshirt'leri vardı biz onları giyip Kırmızı'yı tercih edelim , siz de Açık olan tarafı, ev sahibi olarak bu hakkımızı size devredelim , maça da siz başlarsınız :)

edit: şimdi yazını okudum sözlükte, koyu renk olarak siyah'ı tercih edelim demişsin.. siz siyah biz kırmızı olursak karışma olmaz muhtemelen.. siyah siz , kırmızı biz olmak üzere anlaşalım o zaman..

En kolay çözüm olarak siyah geldi aklıma, hiç bir renkle karışmaz, sizi de renk konusunda sıkıntıya sokmayalım dedim. Umarım vardır bizimkilerin siyah t-shirt'ü :)