Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumartesi

Re: Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumar

Maç öncesi kısa kısa
Aykun Alan vaatleriyle tam bir Yıldırım Demirören olma yolunda gidiyor. Oyuncunun yaptığı prim açıklaması bunu gösteriyor. Saha ayarlama , takım ayarlama verakip ayarlama işlerini de yaptığını düşündüğümüzde bir de maç sonu galibiyet halinde fileleri keserse kendisini Alper Yılmaz ilan edebileceğimizi belirtiyoruz.
Gs Basket yaptığı basın açıklamasında ''yeaaaaa'' kelimesinin sitelerinde Onur Yavuz tarafından kesinlikle kabul edilmediğini ve Türkçe'ye özenin forumun ana kuralı olduğu hatırlattı.
Gs Basket yönetim kuruluna yakın isimlerden Levent Öktener'in maçta uzun rotasyonunda değerlendirileceği öğrenildi. Gs Sözlük'ün açıklamalarına karşı Öktener , lisans kaosunda yaptığı açıklamada ''gözlük'' nesnesi üzerinden etkili bir açıklamada bulundu
Doğan Sağlam'ın idmanlardaki hırsı dikkat çekiyor. Açıklamalarında prim isteğinde bulunan Doğan'ın olası bir galibiyete ulaşıp primi kapmak için aralıksız çalıştığı öğrenildi.
Haberler geldikçe paylaşmaya devam edeceğim. Yayın ihalesi konusunda henüz bir gelişme yok...

Tamam Bülent madem bzimle beraber bench de oturmak istiyorsun, gel bekleriz kardeş.

Bizim bench de çok geyik oldu bu arada, eski kadro toplandı yine :)

Aykun; sana zahmet aday kadroya Bülent Çelik' i de ekler misin, en azından kenarda muhabbet ederiz :)

Levent Öktener' Alıntı:
naked man demiş ki sözlükte

gsbasket.org çok fazla heyecan yapmış gibime geliyor... bizim takımda ki lisanslı sporcular içinse bende de var yeaaa nolcakkkieee tarzında bir yazı gördüm ki kendimden geçmeme yetti :) c.tesi günü lisansımı da alıp gidicem maça

üşenmedim , aradım kim demiş yeaaaa nolcakkieeee diye

gsbasket'ten Doğan demiş ki

[quote:3oxg6hck]Bende lisanslı oyuncuyum abi sıkıntı değil derdimiz iki olsun

ayıp.. lisansın yanına gözlüğünü de al gel görmüyorsun madem..[/quote:3oxg6hck]

Bu arkadaşa cevabımı vereceğim abi parkede. ;) :p

Az önce Arda Abi ve Levent Abi'yle yaptığımız görüşmelerden sonra maç için ideal bir ilk 5 ve onun alternatiflerini kararlaştırdık. Bu doğrultuda İlk 5'ler.

- Semih Ural(G)
- Emre Doğan(SG)
- Doğan Sağlam(F)
- Murat İnal(PF)
- Furkan Şenbabaoğlu(C)

Bütün olasılıklar göz önüne alınarak belirlenmiştir. İtirazı olan varsa özelden yazabilir. Bunun dışında çok daha farklı planlarımız var. Onuda izleyenler maçta görecek. Her şeyi de buraya yazmayalım değil mi, malum burayı herkes okuyor.

evet ilk 5 Aykun'un yazdığı gibi , maça gelmeyen olursa bu ilk 5'ten değişmeler olur tabi ama şu an gözüken bu ilk 5.. hayırlı ve uğurlu olsun.. diğer alınan kararlar Aykun'un dediği üzere özelde kalsın.. :)

Evde fazla havlusu olan getirsin, kenarda havlucu olarak görev almak istiyorum. Mateen Cleaves ustamdır.

Bizimki öğrenci evi malum, banyodan sonra kurulanacak havluyu zor buluyoruz. :)

Bu arada Levent Öktener ve Arda Ezer'in benchten gelerek yapacağı katkılar bizim takımın performansını belirler diyerek yağ çekmek istiyorum.

Umarım Cumartesi günü sahaya çıkmaya gönüllü herkes, elinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edecek. Mücadeleden kaçan, ribaundlara girmeyen, takım arkadaşına saha içinde yardımcı olmayan, sertliğe sertlikle karşılık vermeyen bizden değildir :)

Evet, havlu getirin arkadaşlar. Benim havlumla yüzünü sileni görürsem, çok agresif bir mood'a bürünürüm ona göre.

Yarın mesai bitiminden sonra kampa giriyoruz takım olarak. Taksim iyidir.

Arda Abi nin böyle şeylerle uğraşmaya pek niyeti yok :)
Biz kenarda eski günleri yad etmek istiyoruz :)

Şu anda aday kadro ne şekilde oldu, onu da yazsanız da rotasyonu görsek.

Ayrıca kamp yeri de iyiymiş :p

Moralleri yüksek tutmak lazım diye düşündük Başkan =)

Sanırım aday kadro aşağıdaki şekilde.

1-Aykun Alan
2-Arda Ezer
3-Levent Öktener
4-Emre Sarp Kocaoğlu
5-Emre Doğan
6-Erdal Avcı
7-Doğan Sağlam
8-Deniz Baskın
9-Furkan Şenbabaoğlu
10-Ömer Horzum
11-Semih Ural
12-Bülent Çelik
13-Murat İnal

Bizdeki rotasyonda Fenerbahcede yok. Bi ukic cıktı ne hale geldiler. Bizdeki kadro derinliğine bak =)