Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumartesi

Re: Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumar

herkes geliyormu kesin bu 13 kişi de ? 6-7 kişi net geliyor da diğerleri hiç ses çıkarmıyor da?

Ohoo alemci oyuncuların esiri olmuş takım.

Semih´in aklı hala Nevizade´de göremediği şişenin dibinde ama ilk 5´te maça çıkmakla ödüllendiriliyor. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Ohoo alemci oyuncuların esiri olmuş takım.

Semih´in aklı hala Nevizade´de göremediği şişenin dibinde ama ilk 5´te maça çıkmakla ödüllendiriliyor. : )

Abi büyüklerimiz ile iyi geçiniyoruz,cemeaatten kopmuyoruz sonuç ortada :p

Maça çıkacak ilk 5in önemli olmadığı son 5in önemli olduğunu belirterek tartışmaya yeni bir boyut getiriyorum.Sanırım bu ilk 5 biraz sözlüğü yanıltmak için gibime geldi :)

Biraz konunun dışına çıkıyorum ama şimdi biraz dolapları karıştırdım da bende hiç giyilmemiş, jelatinli halde duran 4 adet tshirt var. Aslında daha fazla vardır diye düşünüyordum ama şimdilik anca 4 adet görebildim.
Bedenleri de; sırasıyla XXL-XL-L-L şeklinde.

Bilginize ...

Levent Öktener' Alıntı:
herkes geliyormu kesin bu 13 kişi de ? 6-7 kişi net geliyor da diğerleri hiç ses çıkarmıyor da?

Geliyorum.

İki potada da maç olacak mı? Onu anlayamadım.

Bir de maç çıkışı bir yerlere gitsek müsait olanlarla. Gelen olur mu?

Uğur Güven' Alıntı:
Maça çıkacak ilk 5in önemli olmadığı son 5in önemli olduğunu belirterek tartışmaya yeni bir boyut getiriyorum.Sanırım bu ilk 5 biraz sözlüğü yanıltmak için gibime geldi :)

Kendimi piyon olarak adlettirmem kardeşim :p

Abi bana L olur herhalde. Getirirsen çok sevinirim.

Herkes maça geliyor mu bu arada? Telefon falan alalım, maç çıkışı beraber geçeriz salona.

Doğan kardeşim sen baya hırslanmışsın ya sözlükle beraber benide aradan çıkaracaksın :) Öylesine bi sözdü o yoksa sen 1 numarasın 8)

Uğur Güven' Alıntı:
Doğan kardeşim sen baya hırslanmışsın ya sözlükle beraber benide aradan çıkaracaksın :) Öylesine bi sözdü o yoksa sen 1 numarasın 8)
Sınırlarımı hep bilirim kardeşim sen merak etme benden sana zarar gelmez :p

Bende kesin olarak geliyorum. Aday kadroda olamasamda tribünden gerekli desteği sağlarım:)

Bende L tişörte talibim Arda abi.Hatta o tişörte güvenerek kırmızı bir şeyle gelmeyeceğim maça :) .

Erdal Avcı' Alıntı:
Bende L tişörte talibim Arda abi.Hatta o tişörte güvenerek kırmızı bir şeyle gelmeyeceğim maça :) .

Sana L olmaz. Aldığım bilgilere göre sen 1.70cm 50 kg mışsın. Sana anca S olur :) (Benim eşim hemen hemen aynı özelliklerde ve SMALL giyiyor eheh)

Maç öncesi otoritelerin üstünde birleştiği nokta, oyuncu-coach Arda EZER'in sezon öncesi bütçe belirsizliklerinden dolayı sezona birkaç gün kala oluşturulan geniş rotasyonu ayarlamakta zorluk çekebileceği.

Arda EZER'inse yakın çevresine, 20 yıldır bu oyunun içindeyim, böyle düşünenlere laflarını yedireceğim dediği kulislerden sızan haberler arasında.

Maç öncesinde, Genel Menajer Önder Çiçekoğlu'nun primleri hala açıklamamasının GSbasketli oyuncular arasında huzursuzluk yarattığı öğrenildi.

Arda Abi,

180 boy 76-77 kg adamım. L olur herhalde. Ona göre Akmerkez'e geçmeye çalışacağım da kırmızı t-shirt için. Sitenin t-shirtü olursa daha iyi olur tabii.