Caner Topaloğlu

Helal olsun.Yüzdeside çok iyidi sanırım 18 sayı kaydetti.En istekli oyuncumuz bence Caner.Yalnız herzaman bukadar iyi oynarsa elimizde zor tutarız.
 
Milli takıma seçilmemesi için bir neden...?

Katılıyorum.

Sportif olarak hiçbir neden yoktur fikrimce. Ama başka unsurlar işte..

Seçilmesini istiyoruz milli takıma demir atmasını değil. Denenir, oldu oldu olmadı sağlık olsun denir. Bu kadar formda ve kafası basketbolda bir oyuncuyu ay-yıldıza yakıştırmak için illa DEVŞİRMEK mi lazım bazıları gibi !
 
Yalan yok 2 senedir filan takımda en kıl kaptığım ve oyunu sevmediğim oyuncuydu.Ama sistem diyoruz ya.işte bu sistem içinde oynadığın zaman en ummadığın adam bile kahraman olup çıkıyor.Bu sene oynadığı maçların çoğunda (bugünkü gibi sayı atması değil) getirdiği enerji müthiş ve takıma çok yararlı.

milli takım konusuna gelirsek, caner yerine bence sinan var milli takımda.2si yanyana olmaz
 
Söylenecek söz bırakmıyorsun,Parçalıya ve bu ARMAYA çok yakışıyorsun,CAN'sın sen CANer...
 
Milli takım hakkında görüşüm şudur. Sinan Güler yada Caner Topaloğlu'ndan biri alınmalı bence milli takımımıza. Tabi Caner milli takıma seçilmeli diyenler Sinan değil Caner seçilmeli diyorsa birşey diyemem, sonuçta herkesin kendi görüşü.. Ben olsam Sinan'ı seçerdim şahsen...

Benim tek diyebileceğim kendisiyle ilgili, sözleşmesi bitiyor mu devam mı ediyor bi bilgim yok ancak umarım kendisini seneye de bu forma altında görürüz. Seneye biraz daha üstüne koyacağı düşüncesindeyim
 
her geçen gün kendini geliştiriyor,bence bir sporcu için en önemli veri budur benim için. benim şahsi görüşümce dar yerli havuzunda çok çok değerli bir oyuncu.
 
Caner e ne oldu bılmıyorum ama ınanılmaz baska bır oyuncu oldu. Hem savunmada hem hucum da ıstıkrarlı bır yuzde ıle sut sokması ve sertlık kazanması bızım ıcın cok buyuk bır avantaj kendısını kutluyorum.
 
Öyle deme Eren, Caner geçen sene çok saç baş yolduruyordu.Hücumda sıfır işlevselliği vardı[boş turnike dışında yıl boyunca 2-3 sayı atmıştır geçen yıl] savunmada da 2 dakikada 3 faul aldırıyordu.Kısaca Evren Büker-Erdem Türetken karışımı oynuyordu Caner

Ama belli ki yazı çok iyi geçirmiş çok ekstra antreman yapmış takımın oyunun iki alanında da en büyük silahlarından biri oldu.O ikilinin karışımıyken bir anda genç Haluk Yıldırım oldu :)
 
Benim için harika geçen bir sezonda yılın oyuncusu oldu FB Ülker final serisi 3. maçında Kaya Peker'i yıllarca jeneriklerde hak ettiği şekilde gösterecek bir duruma soktuğu için. O görüntüleri kaydedip her sabah güne o görüntülerle başlayacağım. Kaya'ya hakettiği dersi verdi. Ben de sporcunun zeki, çevik ve ahlaklasın severim. Bu özelliklerin hiçbirini bünyesinde barındırmayan Kaya'ya yıllarca unutamayacağı bir ders verdin ya Caner, aklına sağlık.
 
Nedense inanılmaz güvenmeye başladım.Bugünkü maç gene iyiydi.Pas vercek kimseyi bulamayınca F.Ülkerli oyuncuya topu çarptırıp smaç denemesi muhteşemdi.
 
Kaya nın poposu yumuşak geldi .. duvar etkisi yapamadı :)

Yıl boyu bench'te oturmaktan yumuşamış olmalı :)

Espri kısmını bırakıp Caner'e gelirsek kesinlikle dün akşamki maçın anahtar adamı. Attığı 10 sayı hep yoktan var edilmiş sayılar. Hele 3.periyotta 8 mt civarlarında bir mesafeden el üstünden attığı bir üçlük ve yine sağ dipten hücum süresi dolarken attığı bir stop j.s. o dakikalarda oyunda kalmamızı sağlayan sayılar oldu. Savunmada da muazzam bir eforla neredeyse sırayla butun FB guardlarını savundu, helal olsun Caner'e.
 
Belli bi' standartı var bunu kabul etmemek hem ona hem bize haksızlık olur.

Ama bu standartını sonuna kadar zorlaması onu özel yapan faktörlerden.

Dün ekstra işler de yaptı, en çok onu ön plana çıkarıyorum 3. maç özelinde.
 

Üst