Cleveland Cavaliers vs. Orlando Magic

ikinci ceyrekte donmeye calisti orlando maca, ama hakemler izin vermediler..

belli ki macin ikinci yarisinda, tekrar donmeye calissalar, yine izin vermeyecekler..

o zaman benim uykuma yazik;

ama ayip..
 
Orlando farkı eritti.80-77 Alston tek serbest atış kullanıcak.3.periyodun bitmesine 1dk var.Cleveland hücumda hiçbişey yapmıyor.Ver LeBron'a atsın.İşler istediğimiz gibi gidiyor.Bir de Hidayet devreye giderse tamamdır.
 
107-106 Orlando kazandı !!! :) Hidayet son periyotta basketbolu öğretti Cavs'e.Öyle topu LeBron'a vermekle büyük maçlar kazanılmaz.Helal olsun Hidayet,helal olsun Orlando.Sonuna kadar hakettiniz bunu.

Hidayet Türkoğlu:15 sayı 6 ribaund 14 asist(7'si son çeyrekte)

Bu arada Alperen iddayı alacaksın inşallah,yanındayım her zaman ;)
 
Aslanlarım koçlarım beee :) Sporx.com'a girip bakınca 'LeBron coştu ama: 106-107' yazısını gördüm ve yeni kalkmanın verdiği dikkatsizlikle kaybettik sandım :) :)
Bu arada maçı izleyene varsa duymuştur belki. J.J. Reddick sakatmıydı?

Özetlere şimdi bakma fırsatı buldum. Herşey bu kadar ters gelişir Orlondo aleyhine. Howard 3 defa blok yemiş, James çoştukça çoşmuş, orta sahanın gerisinden basket yemişiz. Tüm bunlara rağmen kazanmak şaşırtıcı :)
 
Ben maçın ilk yarısını izledim sadece. Cleveland ilk yarıda müthiş oynadı. Sabah uyanıp maçın sonucunu öğrenince şok oldum.
Ben olası bir Lakers finalinde Cleveland'ın daha etkili olacağını düşündüğüm için Cleveland'ın finale çıkmasını istiyorum. Tarafasız değilim artık. Ama şuda var Orlando finale çıksa üzülmem. Dwight Howard çok büyük basketbolcu. Bunu dün gece bir kez daha anladım.
 
İş güç nedeniyle daha hiç maç seyredemedim ama bu seriden bir maçı mutlaka yakalıcam.
Özetleri izledim demin nba.com dan da Lebron napmış yahu. Koyduğu bütün bloklar ayıptır. Ötesi yok.
Hedo gittikçe kendini aşıyor. Ötesi yok.

Son olarak Saadet kardeşime sonuna kadar katılıyorum :)

Saadet Unal' Alıntı:
Valla finale kimin çıktığı benim için hiç önemli değil yeter ki Lakers şampiyon olmasın.
 
Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":1vdhtcc9]Ayıp varsa bunu LeBron yapıyor bence. Hedo dağıldı karşısında. Ben yatar :)
valla kerem ikinci yarıda kimin dagıldıgını gördük :)[/quote:1vdhtcc9]

Maç öncesi dediğim gibi Cavs'i Hedo eleyecekse razıydım Tolga ama ikinci yarı beklemiyordum bunu valla :)
 
Nba sezonsal olarak her zaman Nhl le yarışmışdır,ve Stern eve gittiğinde ilk baktığı nhl ve nba maçlarının (özellikle konferans finallerinin oynandığı şu günlerde) izlenme oranlarıdır ,Nhl halkın istediği Redwings-Penguins serisine tüm hızıyla giderken ve izlenme oranlarında Nba yi geçmişken,Nba in tüm reklamlarında Kobe-James büyük final iması dolaşırken,Magic in Cavs ı elemesi resmen bomba olur bir sezon daha Kobe-James karşılaşmadan biter, bu sene denk gelmezse birdahada da ne zaman gelir bu reklam finali bilemiyorum
kısacası Amerika da fazla basket atman ,daha iyi olman, haketmen önemli değil,adamı bi çarpar Stern görürler,zaten millet Stanley Cup diyor başka bişey demiyor adamın tansiyonunu çıkarmasın Magic...
 
Serinin gidişatı açısından çok önemli bir galibiyet oldu , özellikle Cavs'a iyi bir gözdağı verildi daha ilk maçtan..Yine de Cavs'ı daha avantajlı görüyorum bu seride..

Bu arada Howard daha önce ne smaçlar bastı birşey olmadı ama bu kez hemen kırıldı 24 saniye cihazı..Cavs'ın potalarında mı var yoksa bir sorun nedir ? :)
 
Salih GOZMEN' Alıntı:
Cleveland Cavaliers vs. Orlando Magic

Orlando mutlaka, deplasmanda bir mac kazanmali.
Bu mac Boston'a karsi yaptiklari suprizi Cleveland'a yaparlar umarim.
Orlando seriye 1-0 onde baslar ve buyuk bir avantaj saglamis olur.

Go Orlando
Haha. Orlando suprizi yapti. Orlando buyuk bir avantaj sagladi. Yanliz beni 2. yari'nin ortalarinda uyku bastirdi, bende Cleveland bu maci vermez diye gittim yattim. Ah essek kafam ah. Bu macin boyle bitecegine bilsem, uykuma ragmen, maci izlerdim. Orlando bu isi nasil becerdi, kisaca tebrik etmek lazim. Bu arada bu galibiyet Cleveland, benchine kapak olsun. Lebron ilk ceyrek'te costugu an, Cleveland benchi, yuzuk isareti yapip duruyor idi. Simdi yapin sovunuzu.
 

Üst