Cleveland Cavaliers

Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Bir önceki Atlanta maçında ad onlar bizim galibiyet serimizi sonlandırmışlardı. Şimdi ödeşmiş olduk. Bu sonuçla birlikte 56-13 olduk. Galibiyet serimiz de 7 maça çıktı. Bugün de Nets deplasmanına gidiyorruz.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Cavs Galibiyet Serisini 9?a Çıkardı
Cleveland Cavaliers, IZOD Center?da konuk ettiği New Jersey Nets?i LeBron James?in süper performansı ile 96-88 mağlup etti.

Bu sezonki 57.galibiyetini alan Cleveland Cavaliers?da LeBron James 30 sayı- 11 ribaund- 8 asist istatistikleri ile gecenin yıldızı olurken, double double yapan bir diğer oyuncu Anderson Vaejao 16 sayı- 11 ribaund, Zydrunas Ilgauskas 18 sayı- 6 ribaund ile maçı tamamladı.

10?da 3 saha içi isabette kalan Mo Williams 7 sayı- 7 ribaund- 2 asist, kenardan gelen Joe Smith 9 sayı, Sasha Pavlovic ise 6 sayı- 3 ribaund ile maçı tamamladı.

New Jersey Nets cephesinde Vince Carter 25 sayı- 9 ribaund- 5 asist ile takımının en skorer oyuncusu olurken, Keyon Dooling 19 sayı- 5 ribaund- 4 asist, çaylak oyuncu Brook Lopez 16 sayı- 6 ribaund- 3 asist ile maçı tamamladı.

Konuk ekipte kenardan gelen Bobby Simmons 8 sayı- 5 ribaund, Jarvis Hayes 6 sayı, Chris Douglas Roberts, Trenton Hassell ve Yi Jianlian ise 4?er sayı ile mücadele ettiler.

basketbolseverler.com

9.3324


2.490
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Evet galibiyet serimiz devam ediyor. 57-13 yaptık ve son periyoda girdik. LeBron'un önderliğinde devam ediyoruz. Şimdi 2 günlük bir aramız olacak. Ardından yanılmıyorsam yine bir Nets maçımız var...
l_james_500_20090322.jpg
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Bugünkü Nets macında Carter'ın son periyotta attıgı bir basket faul vardı resmen karsısındaki adamı yere indirdi üzerinden gecti ve düşerken havaya fırlattı topu ve girdi bu Nba'deki devamlılık kuralını bir türlü çözmüş degilim :p
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

njncle_090325_07.jpg


Cavaliers, Evinde Rahat Kazandı
Cleveland Cavaliers, LeBron James'in çok başarılı bir performans sergilediği mücadelede New Jersey Nets'i 98-87'lik skorla mağlup etti.

Quicken Loans Arena'da bu sezonki 58.galibiyetini alan Cavaliers'da LeBron James, 22 sayı- 8 ribaund- 11 asist ile galibiyetin mimarı oldu. İlk beş başlayan oyuncuların tamamı çift haneli skor üretirken, Anderson Varejao 16 sayı- 11 ribaund, Zydrunas Ilgauskas 16 sayı- 6 ribaund, Mo Williams 16 sayı- 6 ribaund- 6 asist ve Delonte West de 13 sayı- 9 ribaund ile maçı tamamladı.

New Jersey Nets cephesinde ise Vince Carter 20 sayı- 4 ribaund- 5 asist ve Keyon Dooling de 11 sayı- 10 asist ile double double yaptı. Kenardan gelen Jarvis Hayes 18 sayı- 4 ribaund ve Bobby Simmons da 12 sayıyla mücadeleyi noktaladı.

basketbolseverler.com
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

58-13 yapmış durumdayız ve 10 maçlık bir galibiyet serimiz var. Normal sezonun bitimine yaklaştık. Bugün Minnesota ile kendi evimizde maçımız var. Minnesota'nın da 6 maçtır kazanamadığını hatırlatalım...
njncle_090325_03.jpg
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

minnesota'yi da deviririz buyuk bir supriz olmazsa :p
bu arada usteki resimin buyuk boyu varmi duvar kagidi yapacagimda :roll:
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Cavaliers'ı LeBron Taşıdı

Cleveland Cavaliers, süper yıldızı LeBron James'in muhteşem performansıyla Minnesota Timbewolves'u 107-85'lik skorla mağlup etti.

Bu sezonki 59.galibiyetini alan Cavaliers'da LeBron James, 25 sayı- 12 ribaund- 7 asist ile maçı tamamlarken, Mo Williams 22 sayı- 1 asist ve Delonte West de 13 sayı- 5 ribaund- 6 asist ile oynadı. Ev sahibi ekipte ayrıca Daniel Gibson 12 sayı- 2 asist, Zydrunas Ilgauskas 11 sayı- 5 ribaund- 2 asist ve Anderson Varejao da 10 sayı- 9 ribaund- 2 asist ile mücadeleyi noktaladı.

Minnesota Timberwolves'da çaylak Kevin Love 18 sayı- 6 ribaund, Randy Foye 18 sayı- 3 asist ve Craig Smith de 10 sayı- 3 ribaund ile oynadı.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Minnesota'yı rahat geçtik ve galibiyet serimizi 11 maça çıkardık. İlk beş oyuncularımız artı Gibson çift hanelerle bitirdi maçı. LeBron +20 sayı +10 ribaund +7 asist yapmaya devam ediyor. Tam net bilmiyorum ama bu seri içinde birçok maçı böyle.
12a.jpg

Sıradaki maçımız Dallas ile Quicken Loans Arena'da...
NOT: Ozan benim tek bulduğum buydu. Daha büyüğü var mı bilmiyorum.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

ebf427b9f40cb5c9f1d6e593c601d1bd-getty-83007454_dlk008_cavs_v_mavs.jpg


Dallas'a ağır geldi: 102-74
NBA'de normal sezon heyecanı pazar gecesi oynanan maçlarla devam ederken, LeBron James önderliğindeki Cleveland Cavaliers, sahasında Dallas Mavericks'i 102-74 mağlup etti. Quicken Loans Arena'daki karşılaşmada süperstar LeBron James 24 sayı 12 asist 6 ribaund ile sahanın en skorer ismi oldu.

Maça kötü başlayan; fakat ikinci çeyreğin sonlarına doğru havasını yakalayan Cleveland'da Mo Williams 22 sayı 5 asist ile skora önemli bir katkı yaparken, benchten gelen Joe Smith ise 12 sayı 13 ribaund ile double double yaptı.

Dallas Mavericks'te ise Dirk Nowitzki 20 sayı 7 ribaund 4 asist ile takımında en fazla sayı üreten oyuncu olurken, Jason Kidd 9 sayı 8 asist 7 ribaund; Jason Terry ise 10 sayı 4 asist ile geceyi noktaladı.

Kaynak : Sporx.com
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Play-off ilk turunda Cavs ile karşılaşma ihtimalimiz ortaya çıktı. Umarım bu ihtimal gerçek olur... :)
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

dün akşam cleveland- dallas maçını izledim ve bir daha cleveland maçı izlememeye çalışma kararı aldım.. cavaliers bir basketbol takımından çok sirk ekibini andırıyor.. lebron ve arkadaşlarının maç öncesi ve sırasında bitmek bilmeyen sözde şovları, pandomim gösterileri antipatiklik sınırlarını zorladı.. kosova'nın dediği gibi her duruma uygun bir şeyler uydurmuşlar. gibson üçlük atıyor kenarda birileri kollarını okşuyor falan.. beyzbol toplarını vuruyorlar, ellerini enselerine götürüyorlar.. çocuk gibi hareketler.. bence shaq ı çok fazla taklit etmesinler bu alanda.. yakında shaq, onları da diline dolarsa cevap veremezler..cleveland ı çok sevmezdim ama saygı duyuyordum.. bence şampiyonluğa oynayan ağır bir takım olamamışlar daha..yarın öbür gün bu şaklabanlıkları garnette karşı da yapsınlar da görelim.. adamı potaya gömüyor mu gömmüyor mu.. ya da kobeye.. rakibi ciddiye alırlarsa kendileri kazanırlar.. play-off a 15 gün kaldı..
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Bende Macı izledim ve super zevk aldım büyük ilk devre cok kötü oynamamıza ragmen büyük bir fark yoktu lebron sadece ilk devre 3 şut isabetiyle oynadı 9 sayıyla kapattı ama büyük takım burda ortaya cıkıyor sayı atamasalar bile savunma yapıp farkın büyümesini engelliyorlar.2 devre ise tam agırlıgını koyan bir Clevend vardı Dallasla dalga gecti resmen.Tüm oyuncular cok neseli özellikle Gibson Mo Ve Kıng James oynadıkları oyundan cok zevk alıyorlar hele kendi seyircilerinin önünde buda başarıyı getiriyor 60 galibiyetleri ve üst üste 12 kazandıkları mac

Emre abi sana katılmıyorum Nba'de izledigim takımlar arasında en cok zevk veren ve göze hoş gelen takım Cavs tabi renkler ve zevkler tartışılmaz
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

60'ı bulduk. 12 maçlık bir galibiyet serimiz var ve herşey yolunda gibi görünüyor. Maça pek iyi başlamadık. Hatta ilk çeyreği 10 sayı geride geçtik fakat daha sonra toparlandık ve galibiyet serimize farklı bir biçimde devam ettik. 28 sayı farkla Dallas'ı geçtik. 60-13 yapmış durumdayız ve konferans liderliğine emin adımlarla gidiyoruz. NBA'in tamamında da 58-15 yapan Lakers'ın önünde lideriz...
Emre Abi takım içindeki arkadaşlık ve uyum gerçekten önemli. Oynadıkları oyundan zevk almaları gerekli. Ama dediğin gibi bunu zaman zaman abarttıkları oluyor. Buna Play-Off'ta daha çok dikkat edeceklerine inanıyorum. Neticesinde orada iş ciddiyete binecek ve şampiyonluk için kozlar oynanacak...
Sıradaki maç Detroit Pistons ile Quicken Loans Arena'da...
Bekleriz Alperen... :)
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

detcle_090331_09.jpg


NBA'de çarşamba sabaha karşı oynanan karşılaşmada Cleveland Cavaliers sahasında Detroit Pistons'ı 79-73 mağlup ederek üst üste 13. galibiyetini elde etti.

Quicken Loans Arena'da oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip Cleveland Cavaliers'ta LeBron James 25 sayı, 12 ribaund, 3 asistlik performansı ile sahanın en skorer ismi olurken galibiyetinde mimarı oldu. Delonte West 12 sayı, 6 asist, Anderson Varejao 11 sayı, 7 ribaund ve Mo Williams 11 sayı, 5 asistlik performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.

Konuk ekip Detroit Pistons'ta ise Richard Hamilton 13 sayı, 6 asist, 2 ribaundluk performansı ile takımının en skorer ismi olurken benchten gelen Rasheed Wallace 9 sayı, 9 ribaund, 1 asistlik performansı ile ön plana çıkan bir diğer isim oldu. Denver Nuggets'tan transfer edilen ve bu maça ilk 5'te başlamayan Allen Iverson ise toplam 18:04 dakika süre aldığı maçta 11 sayı, 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak : Sporx.com
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Seriyi 13 maça çıkardık. Play-Off'lar yaklaşırken sadece Doğu'da değil NBA genelinde de liderliğimizi devam ettiriyoruz. Detroit maçında iki takım da yüzdeli hücum edemedi. Ama yine savunmamızı ön plana çıkartarak maçı kazandık. İlk çeyrek yine pek iyi geçmedi fakat daha sonra toparlandık ve devreye eşitlikle girdik. Daha sonra da zaten devamı geldi...
Sıradaki maç Washington deplasmanı...
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

MVP : LeBRON JAMES 8)
CHAMPION : Cleveland Cavaliers
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Ne diyelim her güzel şeyin bir sonu varmış. 13 maçlık serimiz Verizon Center'da Washington deplasmanında sona erdi. İyi bir maç çıkardıüımızı söyleyemeyiz. Son çeyreğe 10 sayı geride girdik. Maç da zaten 109-101 bitti. LeBron 31 sayı 9 ribaund 6 asist, Mo 19 sayı 6 ribaund 5 asist, West 14 sayı ile oynadı.
Wizards'a ise galibiyeti getiren performanslar 25 sayı Butler, 19 sayı Antawn Jamison, 12 sayı Haywood, 11 sayı 10 asist 6 ribaund Arenas, 17 sayı Songaila'nın performansları galibiyeti getirdi.
Sıradaki maçımız Orlando ile deplasmanda. Tehlikeli bir maç olarak duruyor...
Şuan ki durumumuz 62-14...
Kalan maçlarımızı yazarsak;
@ Orlando
vs. Spurs
vs. Wizards
@ 76ers
vs. 76ers
vs. Boston
@ Pacers

NOT: Bunun Quicken Loans Arenası da var. Gelinir ve hesap görülür...
 

Üst