Cleveland Cavaliers

Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Wizard karşısında kötü oynamışız gercekden ama bunun Quicken Loans Arenası da var Ugurun dedigi gibi kalan maclarımızda en fazla 1 maglubiyet hakkımız var bunuda Boston veya Orlando karsısında kullanacaz diger maclar kolay gibi görünüyor ama oynamadan mac kazanılmaz buda var

Wizardı kendi evimizde yenmessek playofflara gözüm acık gireriz :p
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

9d073aacdd9ded67c29a5adb5e135838-getty-83009325nd004_cavaliers_wiz.jpg


NBA'de cumartesi sabaha karşı oynanan karşılaşmada milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic sahasında Cleveland Cavaliers'ı 116-87 mağlup etti.

Amway Arena'da oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip Orlando Magic'te Dwight Howard 20 sayı, 11 ribaundluk performansı ile galibiyete büyük katkıda bulunurken karşılaşmada 27:10 dakika süre alan temsilcimiz Hidayet Türkoğlu 13 sayı, 6 asist, 4 ribaundluk performans sergiledi. Bir diğer isim Rashard Lewis ise 22 sayı, 4 ribaundluk performansı ile skora katkıda bulunan bir diğer isim oldu.

Perşembe akşamı deplasmanda Washington Wizards'a yenilerek 13 maçlık galibiyet serisi bozulan Konuk ekip Cleveland Cavaliers'te ise LeBron James 26 sayı, 9 ribaund, 5 asistlik performans sergilemesine rağmen mağlubiyeti engelleyemezken Zydrunas Ilgauskas 10 sayı 7 ribaund, Mo Williams 10 sayı 2 asistlik performans sergilediler.

Kaynak : Sporx.com
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Cleveland 61-15
Lakers 60-16
Boston 58-19
Orlando 56-19


yarın iceride oynayacagımız spurs macını mutlaka kazanmalıyız :roll:
ayrıca bu sezon ilk defa ust uste iki mac kaybettik yanlıs hatırlamıyorsam :roll:
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Orlando- Cavs maçı benim için tam bir hayalkırıklığı oldu... Ben çok zevkli bir maç bekliyordum ama maç ilk yarıda koptu.. Tamam ben Orlando'nun kazanmasını istiyordum ama biraz çekişme olsaydı hiç fena olmazdı..
Ayrıca belirtmeden edemeyeceğim dün gece neydi o Varejao'nun halleri ya her zaman ki gibi yine çok iticiydi.. Cavs'lı bütün oyuncuları çok seviyorum ama şu Varejao denen iğrenç adamı bir türlü sevemedim...
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Deplasman bize yaramadı. Üst üste iki maçımızı malesef kaybettik. Şimdi ise evimize dönüyoruz. İlk önce Spurs ile ardından Wizards ile oynayacağız. Bu iki maçı kendi evimizde oynadığımızdan kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Ardından gelen maçlarda ise Boston maçı zorlu geçecektir ve 76ers maçlarından birinde bir süpriz yaşanabilir diye düşünüyorum...
Ama nihayetinde Doğu liderliğimizi kaptıracağımızı zannetmiyorum...
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Saadet Unal' Alıntı:
Yapma Uğur o maçları kaybetmeniz kesinlikle sürpriz olmayacaktır...
Saadet eğer Spurs ve Wizards maçlarından bahsediyorsak benim için sürpriz olur. Çünkü evimizde oynuyoruz. Evimizde bu seneki durumumuz malum. Wizards maçından pek şüphem yok ancak Spurs maçı zorlu geçecektir. Ama tekrar seri yakalamak için o maçı da almak lazım...
Şöyle bir hesapla geriye 6 maçımız kaldı. Boston ile aramızda 3.5 galibiyet fark var. Boston'ın da yanılmıyorsam 5 maçı kaldı. Buradan Doğu Liderliğini vermemiz zor gözüküyor. Ancak herşey olabilir.
Ben şu 6 maçlık periyotta en az 4-2 yapmamız gerektiğini düşünüyorum...
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Kaldıgımız yerden devam :)
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

EricSnow.jpg

Cavs Snow'u serbest bıraktı
NBA'de şampiyonluk hesapları yapan Cleveland Cavaliers, veteran guard Eric Snow ile yollarını ayırdı. Sağlık nedenlerinden ötürü serbest bırakılan 35 yaşındaki oyuncu, 2004-2005 sezonu öncesi takas yoluyla Philadelphia 76'ers'dan Cleveland Cavaliers'e gelmişti. geçtiğimiz sezon 22 maçta Ohio ekibini formasını giyen tecrübeli oyuncu bu sezon sakatlığından ötürü potalardan uzak kalmıştı.

Bir süredir NBA TV'de maç analizleri yapan ve coachluk kariyeri üzerine kendisini geliştiren Snow 2007-2008 sezonuna gelene dek son 5 sezonda normal sezon boyunca sadece bir maç kaçırmış ancak daha sonra sol dizinden geçirdiği sakatlığın ardından bir türlü eski sağlığına kavuşamamıştı.

NBA yönetimi tarafından da verilen onay sonrası, Snow, sağlık nedenlerinden ötürü serbest bırakıldığı için kontratında bu sezon için alması gereken 7 milyon doları da alamayacak.

NBA kariyerine 1995-1996 sezonunda Seattle SuperSonics formasıyla başlayan Eric Snow, daha sonra sırasıyla Philadelphia 76'ers ve Cleveland Cavaliers formalarını giydi.

Kaynak : Sporx.com dış haberler
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

73388d66688f9a2efef1e6046d26a11e-getty-83009628_dlk001_cavs_v_wiza.jpg

LeBron'u durdurmak zor: 98-86
NBA'de perşembe sabaha karşı oynanan bir diğer karşılaşmada doğu konferansının lideri Cleveland Cavaliers sahasında sonuncu sırada bulunan Washington Wizards'ı 98-86 mağlup etti.
Quicken Loans Arena'da oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip Cleveland Cavaliers'ta LeBron James 21 sayı, 7 asist, 6 ribaundluk performansı ile sahanın en skorer ismi olurken Mo Williams 14 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Delonte West 13 sayı, 4 asist ve benchten gelen Daniel Gibson 10 ribaund, 3 asistlik performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.

Gilbert Arenas'ın sağ dizindeki sakatlığı nedeniyle oynamadığı konuk ekip Washington Wizards'ta benchten gelen ve 34:23 dakika süre alan Nick Young 16 sayı, 2 asist, 2 ribaundluk performansı ile takımı adına en skorer oyuncu olurken Andray Blatche 14 sayı, 6 ribaund, 1 asist Javaris Crittenton 11 sayı, 4 ribaunluk performans sergilediler.

Kaynak : Sporx.com
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

3 günden beri internette sorun olduğundan yazamıyordum. Bu süre içersinde 2 galibiyet aldık. Deplasmanda aldığımız mağlubiyetlerin üstüne, Quicken Loans Arena'da oynadığımız maçlar ilaç gibi geldi...
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Deplasmanda aldığımız 76ers galibiyeti ile galibiyet serimizi 3 maça çıkardık ve 64-15 yaptık. Bunun yanında Doğu Konferans'ı liderliğimizi de garantilemiş olduk. Cavs'te LeBron 27 sayı 10 asist 2 ribaund, Szczerbiak 18 sayı, Mo 18 sayı ile oynayarak galibiyette pay sahibi oldular.
76ers'da ise Iguodala 26 sayı, Miller ve Williams 17'şer sayı ile oynadılar.

cavs.jpg


Geri kalan maçlarımız Boston ve 76ers ile içerde, Indiana ile deplasmanda...
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Bugün Boston ile maçımız var. Her ne kadar Konferans Liderliği'ni garantilesek de geçen seneni şampiyonuna ve bu senenin favorilerinden Boston'a mesaj vermek için önemli bir maç...
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Alperen Kaplan' Alıntı:
Karşı karşıyayız diyebilirim Play-Off da Uğur.
Hayırlı olsun forumun Cavs tayfası... :)

Alperen umdugumuz oldu bak haftalar öncesinde konusmustuk süpürülmeye hazırlanın :p

Bu arada 76ers macı öncesi Lebronun ısınmada vurdugu smacı gördünüz mü :shock: harika bişeydi video linki falan bulursanız paylaşın lütfen
 

Üst