Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray 45 - Fenerbahçe 62

Topu rakip sahaya bile taşıyamıyan oyun kurucu.Kendini winner gibi zannedip yaptığı rezillikleri yazmıyorum bile.Yeter artık daha neler kaybedeceğiz Işılın yüzünden.
 
Işıl yine eski ışıl. Bi pozisyon bitirdi diye kimse ümitlenmesin. Baskıyı yiyince nolduğunu gördük. 8 saniyede topu ileri taşıyamayan kaç tane oyun kurucu gördünüz. :)
 
Fener şeyircisi şova başladı ordaki galatasaray taraftarının boynunu bükmeye kimsenin hakkı yok aynı şartlarda mücadele edersin tamam ama bu kadar ekiskle fener karşısına çıkılırmı fenerin koçu 8 sayı önde bitirdi adam acayip sinirli gergin adamların galatasaray maçına bakış açısıyla bizimkilerin fener maçlarına bakışları arasında dağlarkadar fark var maalesef.

Bu sene zaten başarı beklediğim 2 şube var futbol ve erkek basket takımı gerisinden hiçbir umudum yok açıkçasıda ilgimide çekmiyor çünkü bu kadar başıboş bırakılırmı başkan neden ilgilenmiyor sen kulübün mali yapısını düzeltiyorsun para harcıyorsun ama bu kadar amatör şekilde yönetenler olursa paralarda boşa gidiyor.

Üzülüyorum mağlubiyete değil bu kadar saçma işlerin yapılmasına üzülüyorum.
 
Işıl sylvia ve wauters ile tutunmaya çalışıyoruz ama ne kadar daha güçleri yetecek?
 
Hakketten 8 saniyede topu kendi sahamızdan çıkaramamak haketten bizim hocanınmı oyuncularımızın başarısımı. Hazırlık maçlarında ışıl yasemen şebnem yüksek skorer ile oynadı demekki hoca bu maçtada oynar zannetiki yabancıları getirme zahmetinde bile bulunmamışlardır oynayanlar hariç. Ayrıca turnuva bitmeden bu maçı oynatmak dahada büyük bir skandal ayıptır basket federasyonu halen fenerin kontrolünde.

Kimse galibiyet beklemesin demin 15-20 sayı farkla yeniliriz dedim ama galiba 20 sayınında üzerinde bitecek gibi.
 
Böyle tribünde sayı olarak ezmişken yakımı bu hale düşüren şube yöneticileriiiii Allah sizi bildiğiniz gibi yapsın!
 

Üst