Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray 45 - Fenerbahçe 62

Şu mücadeleyi baltalamayın be hakem müsvetteleri!
 
Işıl maçın başından beri oyunda ve yürüyecek hali kalmadı. Dinlendirmek lazım.
 
Murat özyer tıkı taktak oldukmu. Tweeter bırak allah askına su klübüde bırak git ya yeter allah askına su kızların günahı nedir,yazıklar olsun senin gibi idereciye
 
Işıl alben hiç dinlenmeden oynadı. Üzerine düşeni yaptığını düşünüyorum. Uzunlardan ona yardımcı olan tek Slyvia idi. Ann Wauters ben neredeyim neden buradayım der gibi dolanıyordu etrafta.
 
Birilerinin istifa etmesi için bu fark yetermi yoksa bu sezonuda kayıp mı yazalım?
 
Twitter bölümünde gereken şeyler söylenmiş.Bölüm bölüm iyi mücadele edilse de ayaklar gitmemiş bir yerden sonra.Sahadakilere ve kenardakilere mücadeleden ötürü teşekkürler,üst kademe eserine doymasın.
 
Işıl ile Birsel'i karşılaştırmayacak mıyız? Işıl 11 sayı 4 ribaund 7 asist 2 top çalma. Birsel 4 sayı 4 ribaund 5 asist 2 top kaybı. Ellerine sağlık kaptan...
 
Yorumları okudum da koskoca sahada sadece Işıl Alben oynuyormuş gibi bir eleştri bir eleştri. Eleştrirken bile biraz düşünmek lazım. Bahar'ın her zaman atabildiği ters turnikelerin hiçbiri girmedi. Şaziye bomboş turnikeyi kaçırdı. Özgenin topa hakimiyeti sıfırdı. Bunun gibi bir sürü basit hatalarımız var. Ancak bunların hepsi sanki oyun kurucu yüzünden olmuş (!) Oyun kurucunun görevini tam olarak idrak etmeliyiz diye düşünüyorum.
 
Formalar güzel ,kızlara ve ekrem hoca elinden geleni yaptı.

Mac bitmis takımın yanına gidip tessekür etmesi gereken muhterem utanmadan twetter`dan su bu diye mesaj cekıyor .Önder abi vede GSbasket yonetimi bu adamı elestirmeyelimde ne yapalım evlat olsa SEVİLMEZ . M.Ö suan yaptıgını biri izah etsin allah askına.


Murat Özyer ‏@coachozyer
Galatasaray taraftari her sene oldugu gibi bu sene de mucadele eden takimini tribune cagirdi.Bu yuzden farkliyiz
 
Mücadele tamam,kalite doğal olarak eksik...
Sebep,sonuc iliskisi malum;dogruları cogaltip yanlışlardan ders almak herzaman yapmamız gereken bu sene daha müspet olacak.
 
Macı ızleyemedım ama skora bakarsak sankı kotu savunma yapmamısık. Takımın uc oyuncusu olmadığını dusunursek karamsarlığa gerek yok bence Gs taraftarında son moda MURAT OZYER galıba adam adım atsa suc. sonucta her ne sekılde olursa olsun sene sonu beklenır karnesıne bakılır basarılı basarız ortaya cıkar. Sabırlı olmak lazım.
 
Söyleyecek fazla söz yok. Kadroda 10 kişi, bunlardan Gülşah ve Ayşe hiç oynamadı. Sylvia yarım bacakla, Baharda omzundanki sorunla oynadı.

Maçın tek sevindirici tarafı Işılın performansı. Hazırlık maçlarında da böyle iyi oynuyordu ama kolay takımlardı rakipler genelde. Bugünde bu iyi oyununu devam ettirdi. Geri geldi artık, hoşgeldi.

Ekrem hocanın basketbol karakteri ve mantalitesinden kesitler izledik ara ara. Bu sene güzel olacak inşallah, ama tabi bir nokta var ki işte; idare...
 
Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorumki takımın yarısı sakat yarısı yok olanlar canını dişe takıp oynamış ne istifası ya daha ilk maçtan.
Yaramıyorsa içmeyin arkadaş...

Şu yarım takım bile geçen sezonun %90 lık bölümünden daha iyi basketbol oynadı.
 
Sahada karakter göstermeye çalışan canını dişine takıp oynamaya çalışan bir takıma haksızlık ediyoruz sanki. Tamam Fenerbahçe'ye karşı olan ezeli rekabette yenilmeyi hiç kimse istemiyor. Ben sadece sabır gösterelim diyorum savunma grafiğini biraz daha yukarı çıkaralım Işıl'ı yedekleyelim. Herşey daha da güzel olacak.
 

Üst