Euro 2008

Türkiye nereye kadar gelir?

• Kullanılan toplam oy
    32
Petr Cech, Nihat'a yaptığı asistle bunu hak etti. Takımını çeyrek finalden etti.

Arda sonuna kadar bu başarıyı hak ediyor.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Nuriye NUR":v9p0dyx6]İçime sinmiyor...

Hayatımda hiçbir zaman milliyetçi olmadım.Irkçılık en büyük insanlık suçudur benim için.Bu başka birşey..
Hele Türkiye sevdalısı Nazım Hikmet sahip olamamışken "mezarında bile" bu mavi değerli kağıda, Marco' nun bu kadar kolay sahip olup Türkiye'yi temsil etmesi içime sinmiyor.

Burası Türkiye Cumhuriyeti.
Hakedene o değerli mavi kart daima verilmeye hazırdır.
Koskoca devletimiz o değerli mavi kartı kime vereceğini,kime vermeyeceğini çok iyi bilir..
O kart Mehmet Aurelio'da olduğu müddetçe vatandaştır.[/quote:v9p0dyx6]
Tugay o kimlik her hak edene verilmiyor. Zaten Nuriye Hanım da buna serzenişte bulunuyor. Sporda uluslar arası karşılaşmalarda başarılı olmak bizim için neden önemli? Ülke tanıtımı değil mi amaç? Şair kimliğiyle Dünya´nın takdirini toplamış Nazım ülke tanıtımına zarar mı verdi de bu hak ondan esirgendi.

Neyse konu politik fikir çatışmasına doğru kaymaya başladı. Onun için biraz daha duyarlı olalım ve tartışmayı hassas zeminler üzerine taşımayalım.

Kadrolar hemen hemen doğru.Arda'nın orda olması çok doğru.Mario Gomez'i bende beğenmedim.Bi Podolski kırk bin kat daha iyi.Henry'de pek varlık gösteremedi.Ama İniesta'da o kadar kötü oynamadı desem yeridir.

Hollanda-Rusya arasında oynanacak çeyrek final maçını Slovak hakem Lubos Michel yönetecek.

Yanlış bir atama olduğunu düşünüyorum..
Rusya'nın ne olduğunu Slovakya'nın ne olduğunu bilen biliyor.. ;)

Almanların taktik disiplini Portekiz'i zorladı. Devre 2-1. Portekiz bireysel becerilere ve kontrataklara kalmıs, bakalım yetecek mi?

Edit: Şu Pepe'yi Maritimo'dayken Rui Costa'nın tavsiyesiyle F.Terim tarafından istenip 1m euro teklif ettigimizi, Maritimo'nun ise 2m euroda diretmesinden oturu vazgecip Tamas'ı aldıgımızı biliyor muydunuz... :)

3-1 oldu bu arada, Portekizin taktik olgunlugu zayıf gozukuyor.

Almanya : 3 - 2 : Portekiz

Neredesin Kıristiyano Ronaldo??
Hadi kurtar Portekiz'ini..
Balonsun Ronaldo balon..Turnuvanın şişirilmiş balonusun..

Ronaldo'ya balon demek bence çok komik...
Portekiz'de adamın yanında bir sürü Ronaldo var.Ona uyum sağlayabilecek tek adam Deco,O da heryere yetişemiyor haliyle...
Arkasındaki adam sol bekte oynayan ama gerçek mevkii sağ bek olan Paulo Ferreira,iki ön libero desek top kesmekten başka özellikleri olmayan Petit ve Moutinho.Sonra vasıfsız forvet Nuno Gomes...
Ronaldo süpermen mi de takımı uçuracak..?
Anca bu kadar oluyor...
Bir Manchester'da onun çevresinde dolaşan,arkasından destek olan kişileri düşünün,bir de Brezilyavari Portekiz...

Ronaldo hakemi yenemezdi ki :? Hakem Portekiz'i bayılttı resmen.Gol faul ondan önce Deco'nun pozisyonu ofsayt değil.Bu İsveçli film starı kılıklı adam ilginç maçlar yönetiyor :? Hadi Hayırlısı.Bugun umarım Mehmet Topal Ayhan çiftini oynatır .

Ahh ahh...Arkadaşla yaptığımız kuponda Almanya dememe rağmen onu ısrarrıyla Portekiz'e oynadık.Malesef beklediğim çıktı,Almanya eleme maçını farklı oynadı.Bana sürpriz olmadı.
Bu arada Guus Hiddink çok büyük adam.2 sene önceye kadar yerlerde sürünen Rusları ne hale getirmiş.İsveç'i bu kadar aciz görmemiştim.

ben kim şampiyon olur da oyumu portekize vermiştim ama hollandayı görünce vazgeçmiştim.ANKETTEDE VERİLEN OY DEĞİŞTİRİLEMEDİĞİ İÇİN ÖYLE KALMIŞTI. :)

almanyanın kesin final oynayacağını rakibininde yarı finaldeki hollanda - ispanya maçına göre olacağını düşünüyorum.

Onur BALCI' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":27jaehdk]Almanya turnuva takımının ne demek olduğunu gösterdi. Adeta Portekiz'i kitlediler...
Ben aynı şeyi İtalya'dan bekliyorum. Gruptan çıkarken zorlansalar da, eleme maçlarını farklı oynuyorlar.[/quote:27jaehdk]
Bencede... Hatta Hollanda keşke Romanya'ya yenilseydim diyecektir. Çünkü nihayetinde bu İtalya şakaya gelmez...