Euro 2008

Türkiye nereye kadar gelir?

• Kullanılan toplam oy
    32
Onur abi söylediklerinde haklısın Terim konusunda.Eklemek istediğim bir şey var; her ne kadar Fatih Terim fenere göz kırpsada fenerbahçe Terim'i takımına getirmez.Ben buna inanıyorum... Terim ve Aziz Yıldırım! Eğer Fatih Terim fenerin başına geçerse aziz yıldırımla diyalogu nasıl olur Terim'in merak ediyorum.Herhalde Türkiye'de gülme rekorlarına imza atarlar :)

Gelelim o 45 dakika oynanılan maça... Tuncay hariç bütün futbolcularımızı kutlarım.İçimden hep Tuncay bu boş pozisyonu Gs-fb maçında yakalasa kesin 90´a sokardı o topu falan dedim... Yazık Tuncay yazık! Semih'in tarzı bu. Semih 30 dakikalık bir oyuncu.Alacaksın oyuna 60. dakika da en kral oyunu oynar.Arda zaten göz doldurdu yine her zaman ki gibi.Korkarım avrupadan büyük teklifler alacak Arda zaten bekliyordum ama Adnan Polat olduğu sürece kimse Arda´yı gönderemez takımdan... Bravo Türkiye! Umarım Çek Cumhuriyet'le yapacağımız maçı en iyi şekilde oynarız gruptan çıkarız.Ben inanıyorum!!

Hangisi Türkiye'li Kazım ? Hangisi İsviçre'li Vonlanthen ?

kazmvonlanthenyh0.jpg

Fatih Terim 4 sene takımı şampiyon yapan uefa kupasını kazandıran teknik adam denir ki o zamanki kadro zaten iyi idi. Aynısı Scolarinin de başına geldi 2002 dünya kupasından önce kadro seçimleri hazırlık maçı performansları ülke gazetelerince eleştirilirdi. Pele bu adamın teknik direktör olduğuna inamak zor gibi bir beyanaat verdi. Scolari ise dünya kupasını aldıktan sonra Pelenin futbolunu izleyin ama söylediklerini yapmayın diyerek manidar bir cevap vermiş oldu. Köylü diye Türkiyeden gönderilen Löw şimdi gelsin de takımı ileri taşısın diye dua edilen bir hayal oldu bazıları için. Ve dünya çapında dediğimiz antrenörlerin hepsinin kadrosu yıldızlarla dolu ben de bu takımı çalıştırsam şampiyon olur denecek takımlardır. Fatih Terim inandığı oyuncularla bir yola çıktı yolu açık olsun egosunu tatmin ettiğini sanmam ama 4 lig 2 Türkiye 1 uefa kupalı bu ego bu forumda Türkiye de kaç kişi var. Bir bildiği vardır.

şu gökhan inler'e bayıldım isviçrede sadece onu izledim :) walla helal olsun iyiki tük milli takımına seçilmek için beklemedi en doğrusunu yapmış...bizler ka-kazımlarla çakma mehmetçiklerle oynamaya devam edelim.

Ben de dün acaip şekilde sevindim.. Ama cidden ısınamıyorum.Ne takıma ne Fatih Terim'e.
Bana da Terim Emreyle beraber Fenere gidecek gibi geliyor. Fenerbahçe hiç bu kadar beklemezdi böyle bir durum olmasaydı.

Burak Fenerbahçe Terim´i ister çünkü onlar "paramızla sizin değerlerinizin hepsini satın alabiliriz" mesajı vermek istiyor. Bilmiyorlar ki isimler geçicidir. Onlar mastercard´larını kullanmaya devam etsinler.

Murat çok iyi niyetlisin. Fatih Terim Galatasaray´da büyük başarılara imza atmıştır bunu kimse inkar edemez ama gerçekleri de görmek gerek. Emre şampiyona hazırlıkları sırasında transfer görüşmesi yapıyorsa, bir kulübün başkanı kampı ziyaret edip oyuncu ikna etmeye çalışırken Terim bunu görmezden geliyorsa ben bunun altında çapanoğlu ararım. O kampa değil bir başkan, yönetici, federasyon yetkilisi futbolcunun ailesini bile giremez. İzin vermez buna Terim.

Terim´in vermek istediği mesaj ben herkesten daha akıllıyım, herkesin düşünmediğini düşünürüm. Ne oldu Portekiz maçında ve İsviçre maçının ilk yarısında? Herkesin düşünmediğini düşünüp uygulayınca baktı ki papuç pahalı döndü mantıklı oyuna. Elinde Türkiye liginin en az gol yiyen birbiriyle uyumlu defansını oynatma şansın var. (Sabri-Servet-Emre Güngör-Hakan Balta) Ha bana kalsa Hakan Balta´nın yerine başka tercih kullanırım ama diğer üçlüyü değiştirmem. Sabri´yi de ikinci planda tutabilirsin ama Sabri´yi oynatmamak için Hamit´i sağ beke mahkum etmenin anlamı yok. Neyse Terim´in kafasında dolaşan tilkilerin hepsini yazmaya kalkarsam herkes yazının başına bakıp sıkıldığı için devamını okumaz.

Son olarak İsviçre maçında Murat Yakın´ın gol sonrası sevinmemesi dikkatimi çekmişti. Acaba şampiyona öncesinde mi karar verdi yoksa Podolski´yi mi örnek aldı.

Onur Yavuz' Alıntı:
Burak Fenerbahçe Terim´i ister çünkü onlar "paramızla sizin değerlerinizin hepsini satın alabiliriz" mesajı vermek istiyor. Bilmiyorlar ki isimler geçicidir. Onlar mastercard´larını kullanmaya devam etsinler.
Peki Onur abi bu zihniyetle fb nereye kadar gidebilecek? Paranın herşeyden üstün olduğunu mu göstermeye çalışıyor öyle bir çabası mı var acaba. Para herşey değil bunu kendileri de gördü.Bu zihniyetle giderlerse daha çok zarar görürler.O yüzden amaaan canımı minnet böyle devam edin derim.

Burak Ceyhan' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":1e8ia8nh]Burak Fenerbahçe Terim´i ister çünkü onlar "paramızla sizin değerlerinizin hepsini satın alabiliriz" mesajı vermek istiyor. Bilmiyorlar ki isimler geçicidir. Onlar mastercard´larını kullanmaya devam etsinler.
Peki Onur abi bu zihniyetle fb nereye kadar gidebilecek? Paranın herşeyden üstün olduğunu mu göstermeye çalışıyor öyle bir çabası mı var acaba. Para herşey değil bunu kendileri de gördü.Bu zihniyetle giderlerse daha çok zarar görürler.O yüzden amaaan canımı minnet böyle devam edin derim.[/quote:1e8ia8nh]
fenerbahçe bundan dolayı ileri gidemiyor işte...bu nedenle biz Galatasarayız onlar fenerbahçe

Volkan Kiziltas' Alıntı:
Yanlış verdiğim bilgi için herkesten özür dilerim
Volkan sen yanlış bilgi verdiğin için özür diliyorsun ama maçtan sonra Milli Takımlar basın danışmanı da aynı açıklamayı yaptı. O beyfendi özür dileme gereği bile duymadı. (Daha sonra özür dilediyse bilmiyorum)

Gökçe, Ahmet Çakar´ın okuduğum köşe yazısının da televizyonda yaptığı yorumları da en son ne zaman olduğunu hatırlamıyorum. Birilerinin etkisinde kalacak yaşı geçtiğimi düşünüyorum. Benim üslubum bellidir, şifremi kimseye vermediğim için iletilerimde zikzaklar çizmem.

Ahmet Çakar'ın bende yazısını okumam ama dinlemeye çalışırım, elbete onun gibi fikirleri olanlar ona benzer açıklamalar yapar, bunda sorun yok ki zaten Çakar Türkiye de dediği çıkan ender adamlardan da onun gibi düşünenler ve yazanlarda olur. Bende onu söyledim Ahmet Çakar esintileri var diyerekten.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Küstah İsviçre...
Çeşitli karikatürlerle maçlar öncesinde gerginlik yaratmayı alışkanlık haline getiren Blick Gazetesi, bugünkü sayısında kapakdan kullandığı haberde Döner tezgahında elinde döner bıçağı bulunan Hakan Yakın ile kestiği dönerin üstünde Fatih Terim resmini kullandı. Kullanılan yazıda ise "Öyle ya da böyle bugün menüde kebab var" deniyor.

6389_B_doner_B.jpg
Erman hocanın dediği gibi;Şimdi o şişi ne yaparlar, bilemem! :)

Erman süperdi yahu, babam da diyor içip gelmiş bizimkisi. O şişleri çevireceksin, domatesleri doğruyacaksın hahaha

Yağmura kadar kötü oynamadık fakat yağmur bizi çok etkiledi. 2. yarıda Semih'in oyuna girmesi ile ileride top tutup orada kalmaya başladık ve Mehmet Topal sayesinde de orta saha direncimiz arttı. Tuncay çok kötü bir maç oynadı. Ama son verdiği pas Arda'ya iyidi. Sonuç olarak güzel bir galibiyet aldık. Ama özellikle galibiyetin öne çıkan isimler bence; Volkan, Servet, Arda, Semih...

Keske Fatih Terim Fb'nin basına geçse. Bir kere yabancı oyuncu secimleri felakettir. Galatasaray'ı gectim, Milan ve Fiorentina'ya aldıgı oyuncular ve bunların dısında buyuk yıldız olacak dedigi oyuncular da muthis yanılıyor. Aziz Yıldırım transferi Terim'e bırakmaz ama...

Diger tarftan taktisyenligi de kotudur. CL'de dagılır Fb. İnsallah Terim Fbyle anlasır. Ama sanmıyorum. Aziz futboldan anlıyor veya yanında cok iyi anlayan danısmanları var. Terim'in icinin bosalmıs oldugunu farkındadır. Tek umudum Onur'un dedigi gibi Galatasaray takıntısı yuzunden sizin degerlerinizi satın alıyoruz mesajı vermek istemesi olabilir. Ama irrasyonel davranacagını sanmam, Luxemburgo'yuı getirir.

Gerçekten güzel bir galibiyetti.Yağmur bir anda umutları söndürdü diyebiliriz ama Fatih Terim'in müdahaleleriyle maçı çevirdik.İsviçre aç kaldı ama biz biraz tatlı yemiş olduk ;)

Sansımızla da olsa galip geldik. Macın adamı Arda'yla birlikte hatta daha onde bence Semih'tir. Sallapati yola devam ediyoruz bakalım nereye kadar? Milli takımımızın boyle bir sansı var. 2000 'de 2002'de ve simdi oynadıgımız oyunun ustunde sonuclara varıyoruz. TD'ler de bundan kendilerine pay cıkarıyor ya guluyorum. Meleklere sukretsinler, sukredelim.