Euro 2008

Türkiye nereye kadar gelir?

• Kullanılan toplam oy
    32
dakika 90+1 de gelen portekiz golü bence bize Tanrı nın armağanıdır. bu gol de keramet var ben diyim size.. isviçre karşsında alacağımız 2 farklı galibiyet ve son maçta alacağımız beraberlik bize çeyrek final oynatacak...

2 farklı galibiyetlerin yanında 3-2,4-3 gibi skorlarda da son maçta beraberlik yetiyor bize.2-1 kazanırsak ve son maça her bakımdan eşit girersek ne olacağını bilmiyorum.
Nedense umutluyum,rahatım.İsviçre baya saldıracağından ve kaliteli ayaklarımız sahada olduğundan erken golün akabinde istediğimiz farka ulaşabileceğimizi tahmin ediyorum.Kazanma pozisyonu olursa 2 farkı mutlaka aramalıyız.
Portekiz Çek Cumhuriyeti'ni 3-1 yendi ama sırf şans,biraz da kalite faktörüyle.Maçın hakkı en kötü beraberlikti,bir takımın kazanma durumu olsa Çekler daha yakındı.Ama buldukları fırsatları kullanamadılar.Ronaldo da ağırlığını koyunca istediğimiz skor çıktı.

Onur UNCU' Alıntı:
2 farklı galibiyetlerin yanında 3-2,4-3 gibi skorlarda da son maçta beraberlik yetiyor bize.2-1 kazanırsak ve son maça her bakımdan eşit girersek ne olacağını bilmiyorum.
Nedense umutluyum,rahatım.İsviçre baya saldıracağından ve kaliteli ayaklarımız sahada olduğundan erken golün akabinde istediğimiz farka ulaşabileceğimizi tahmin ediyorum.Kazanma pozisyonu olursa 2 farkı mutlaka aramalıyız.
Portekiz Çek Cumhuriyeti'ni 3-1 yendi ama sırf şans,biraz da kalite faktörüyle.Maçın hakkı en kötü beraberlikti,bir takımın kazanma durumu olsa Çekler daha yakındı.Ama buldukları fırsatları kullanamadılar.Ronaldo da ağırlığını koyunca istediğimiz skor çıktı.
onur kardeşim, ihtiyacımız olan bu maçta bir galibiyet ve çeklerden alacağımız bir puan. skor hiç önemli değil...

Daha bu maçın ne olacağı belli değil ama merak eden arkadaşlar için kopyalıyorum.

Çeyrek Finale nasıl çıkarız?

KAZANIRSAK: İsviçre'yi yenersek çeyrek final şansımızı Çek Cumhuriyeti maçına taşıyacağız. Çek Cumhuriyeti'nin şu anki averajı -1. Şu anda averajı -2 olan Millilerimizin İsviçre'yi kaç farkla yeneceği çok önemli. Eğer İsviçre'yi 2 farkla bile yenebilirsek, Çek Cumhuriyeti maçında bize beraberlik yetecek.

BERABERE KALIRSAK: Eğer İsviçre ile berabere kalırsak, işimiz zorlaşacak. Averajı -2'de kalacak olan Millilerimizin Çek Cumhuriyeti'ni yenmesi şart olacak. Aynı zamanda averajı -1'de kalacak olan İsviçre'nin Portekiz'e puan kaybetmesi gerekecek. Eğer İsviçre Portekiz'i yenerse Türkiye ve İsciçre'nin puanları 4'e yükselecek ve averajı daha iyi olan takım Çeyrek Final'e çıkacak.

YENİLİRSEK: İsviçre'ye yenilirsek işimiz tam anlamıyla mucizeye bağlı olacak. Millilerimizin Çek Cumhuriyeti'ni mutlaka farklı bir skorla mağlup etmesi ve Portekiz'in de İsviçre'yi yenmesi şart olacak. Türkiye, Çek Cumhuriyeti ve İsviçre 3'er puanda buluşacak ve averajı daha iyi olan takım turu geçecek.

(Ligtv.com.tr)

http://www.ligtv.com.tr/Euro_2008.aspx?r=1&hid=39802

Fatih Terim yat kalk Arda ile Volkan'a dua et. Yatacak yerin yok.

Evlatların Tümer ile Tuncay'ı gördük sahada. Aslanım Topal girdi orta sahayı topladı.

galip geldik ama FOXTV nin sözde cesur yüreği tuncay tam bi rezalet.takımda forvetmi yok ondan başka.çek cumhuriyeti maçında inşallah oynamaz.

öncelikle ; fatih hocam aldığımız bir kıtü sonuçtan sonra, senin iyi niyetini, daha da ileri giderek galatasaray lılığını sorguladığım için affet. senden önce ne galatasaraylılar var, iyi niyetinden şüphe edilecek, senin özün sözün bir ondan böyle oldu sanırım, biraz entel olsaydın sana nasıl sahip çıkardık, kim bilir körü körüne...daha sonra ; aurelio ve kazım sizlerden de özür diliyorum, bir türk kadar mücadele ettiniz. Allahınıza kurban oliyim sizin aslan parçaları, bana bütü sözlerimi yedirdiniz. daha sonra volkanından, ardasına, aureliosundan ,hakanına, nihatından tuncayına hepiniz çok yaşayın hakediyosunuz o formayı. son olarak ; tutmayın bizi...

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
[quote="Volkan Kiziltas":2fcq22pi][quote="Oğuzhan Parlak":2fcq22pi]Ceklerle berabere kalirsak ne olacak?
Çekler grubtan cıkacak.[/quote:2fcq22pi]
neden?attığımız ve yediğimiz gol aynı niye onlar çıkıyo.[/quote:2fcq22pi]
penaltılar atılacak beraberlik durumunda...

PENALTILAR!
Pazar akşamı Çek Cumhuriyeti ile oynayacağımız maç berabere biterse doğrudan penaltı atışlarına geçilecek ve tur atlayan takım belirlenecek!

Rakibimiz İsviçre değil yağmurdu resmen. Yağmur durdu biz açıldık. 2005'te onlar bizi Dünya Kupası'nın dışına itmişlerdi şimdi de biz onları kendi evlerinde turnuvanın dışına itmiş olduk. İntikam alındı :)

Söyle Pisviçre söyle.. Söyle ne oldu ?

Haydi Aslanlar !! Gruptan çıkacağız.. İnanıyoruz.

Tüm vatandaşlarımı inanmaya davet ediyorum.Artık o,bu,şu yok. Sadece Türkiye var.

Golden sonra sandalyeyi kırdık arka bahçede. :) Yok böyle bir sevinç.
İlk yarı oyuna fena başlamadık derken yağmur başladı.Yağmurda nedense İsviçre'nin çok gerisinde kaldık.2 olmadığına dua etmek lazım.
İkinci yarı cidden hakettik oynadığımız oyunla.Takım bir seviye düzelmişti kadro bakımından,ikinci yarı ideali yakalamış olduk değişikliklerle.Kaybetsek de sürpriz olmazdı.Ama son saniyede Arda insan gibi vurmadı ki... :)
Arda'nın golü Aydın'ın Konya'da attığı golü anımsattı bana.Bakalım sonu da benzer olur inşallah... :)

Öncelikle milli takıma neden yabancılaştığımı bu gece çok iyi anladım. Kenarda bir futbolcu 4. hakemin yanında oyuna girmek için beklerken ben bu İsviçreli´nin (!) adını düşünmeye başlıyorum. Halime acıyan spiker Colin Kazım oyuna giriyor diyor da hafızamı zorlamaktan kurtuluyorum. Tabi sahada biri kırmızı ağırlıklı diğeri yaygın adıyla turkuaz olan açık mavi formayla mücadele eden iki takım olunca ister istemez bize kırmızı formayı yakıştırıyorum. Giren oyuncunun üstünde açık mavi şort ile beyaz forma görüp fizik olarak bizle benzerlik de kuramayınca yadırgamıyorum kendimi...

Maçın sonunda sevindim çünkü Arda Turan kendini dizinin dibinden ayırmayan Fenerli sevdalısı Fatih Terim´e en güzel cevabı sahada verdi. Şampiyona başlamadan önce de demiştim iki beklentim var diye. Birinin bu saatten sonra gerçekleşmesi zor (Sabri´nin patlama yapıp Avrupa´ya transferi) diğeri için umutlarım artarak devam ediyor.

Demedi demeyin Terim Fener´e fena halde göz kırpıyor. Zamanında reddetmişti ama o dönem kendini bu camiaya ait hissediyordu. Geçen zaman diliminde aidiyet duygusunu kaybeden Terim´in yolu açık olsun.