Canımsın Aslanımsın Ronaldo :atki :atki :atki
onur kardeşim, ihtiyacımız olan bu maçta bir galibiyet ve çeklerden alacağımız bir puan. skor hiç önemli değil...Onur UNCU' Alıntı:2 farklı galibiyetlerin yanında 3-2,4-3 gibi skorlarda da son maçta beraberlik yetiyor bize.2-1 kazanırsak ve son maça her bakımdan eşit girersek ne olacağını bilmiyorum.
Nedense umutluyum,rahatım.İsviçre baya saldıracağından ve kaliteli ayaklarımız sahada olduğundan erken golün akabinde istediğimiz farka ulaşabileceğimizi tahmin ediyorum.Kazanma pozisyonu olursa 2 farkı mutlaka aramalıyız.
Portekiz Çek Cumhuriyeti'ni 3-1 yendi ama sırf şans,biraz da kalite faktörüyle.Maçın hakkı en kötü beraberlikti,bir takımın kazanma durumu olsa Çekler daha yakındı.Ama buldukları fırsatları kullanamadılar.Ronaldo da ağırlığını koyunca istediğimiz skor çıktı.
Çekler grubtan cıkacak.Oğuzhan Parlak' Alıntı:Ceklerle berabere kalirsak ne olacak?
Çekler grubtan cıkacak.[/quote:dqqc4m5f]Volkan Kiziltas' Alıntı:[quote="Oğuzhan Parlak":dqqc4m5f]Ceklerle berabere kalirsak ne olacak?
Çekler grubtan cıkacak.[/quote:2fcq22pi]Hüseyin Karaçil' Alıntı:[quote="Volkan Kiziltas":2fcq22pi][quote="Oğuzhan Parlak":2fcq22pi]Ceklerle berabere kalirsak ne olacak?