Euro 2008

Türkiye nereye kadar gelir?

• Kullanılan toplam oy
    32
Şunu da söylemek istiyorum. Dünkü maçta isviçre'nin en iyileri Türk'lerdi. Eren ve Hakan bizi çok zorladı. Gökhan ise savunma yönünde hem de oyunu kurma bakımından yardım etti arkadaşlarına... Bundan sonra Çek maçı için söylenecek fazla birşey yok. Çünkü günü gününü tutmayan bir takımız... Çıkacak hiçbir sonuca şaşırmam...

fenerin f.terimi alması galatasarayımızın değerlerini satın alma msajı olarak algılanmamalı hatta çok saçma,bize zamanın hasan veziri 3 gol atıp 4-3 yendikleri maçta parayı basıp almıştık bunu yapanda ergün gürsoydur yakın tarihtede böyle şeyler olmuştur ne yani biz şimdi fenerin değerlerinimi satın alıyoruz :) zaten gerekte yok çünkü onları kimlerin kurduğunu bilen biliyo :)fenerin tarihi galatasaray kompleksi ve özentisiyle geçmiştir emreyi aldılar varsın terimide alsınlar 1 gram üzülmem hele şu son olanlardan sonra milli takımı tayyib ve aziz yıldırım güdümlüsü yapılmasına izin verdikten sonra veya bu oluşumun parçası olan f.terimin oraya gitmesini şaşırmam hatta bizim için büyük bi eğlence olur :)

Benim takım acımadı Almanyaya. :) Yenilmeyeceklerini tahmin ediyordum,kazanmalarına çok sevindim.
Bu arada Avusturya 4 tane yüzde yüz pozisyon kaçırdı ilk 20 dakikada.Polonya kalecisi devleşti.Avusturya 0 çekse bile kattığı renk yetecek.

Her ne kadar favorim Almanya olsada Hırvatistan'ı tebrik ediyorum.Bu oyunla ve bu galibiyetle bu turnuvada bende varım dedi.Gerçekten iyi bir hava yakalamıslar.Tebrik ediyorum Hırvatistan'ı.İngiltere'yi 2 kere yenmelerinin sürpriz olmadığını kanıtladılar.

Futbol hakkında ne kadar yorum yapmayı sevmesem de bazen dayanamıyorum.
Dün kü maçtan herkes isimler saymış ama bir kişi atlanıyor bence.
Mehmet TOPAL.
Mehmet girdikten sonra orta sahayı tamamen ele geçirdik inanılmaz toparladı bence orta sahayı.

2.olabilirsek Terine ragmen,Hırvatistan bizim icin cok iyi olabilir.Almanya-Portekiz birbirlerini yesinler.

Bizim hirvatlardan sansımız biraz daha fazla..Almanyada Portekizi bala mala eledimi,Almanya-Turkiye yari finali,ordanda biz sansa elesek Almanyayi,Allah yardım ederse finale cikariz.

Büyük bir ihtimalle Portekiz-Almanya eşleşmesi ile karşı karşıyayız..

Gruptan çıkarsak eğer Hırvatistan ile oynayacağız.
Ne kadar lider olsalarda turnuvalarda büyük takımlarla eleme maçı oynamak yerine Hırvatistan tarzı orta direk takımları tercih ederim..
Allah gönlümüze göre verir inşallah.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Bende çıkarsak Almanların yerine Hırvatları tercih ederim. Her ne kadar iyi futbol oynasalarda sonuçta bizim için daha iyi sayılırlar...
ayrıca almanlara karşı psikolojik ezikliğimiz var kötü oynasalar bile bizi yeniyolar

Hollanda farklı kazanmaya devam ediyor ama savunması hala S.O.S veriyor.
Savunma zaaflarını değerlendirebilen bir takım çıkarsa karşılarına işleri zor.
Fransa konusunda ise Henry için gerçekten üzülüyorum.Ribery için de öyle..
İtalya-Romanya maçında ise ilk yarının sonlarına doğru Toni'nn buz gibi golünün iptal edilmesi kaostur..

Hollanda hücumda iyi değil müthiş oynuyor. Ama defansı her fırsatta ben golyerim diye mesaj yolluyor. Şansları o ki Fransa ve İtalya maçlarında o bocaladıkları anlarda gol yemediler. Ama bu oyun zevk veriyor. Yediğinden fazlasını atar bu Hollanda takımı...

Bu maç çekişmeli olacaktır. Fakat İspanya yine üst düzey oyuncuları ile bir şekilde farkı yaratacaktır. İniesta, Xavi, Fabregas isimler ortadan attıkları toplarla çok can yakıyorlar...

Yunanistan Rusya'yı yener gibi geliyor bana..

Kaybettikleri İsveç maçında da o kadar kötü oynamadılar aslında.Sadece hücum beceriksizliği..

Hollanda'ya bir türlü tamam diyemiyorum.Şu gruptan 9 puanla çıkıp çeyrek finalde İsveç'e elenmeleri hiç şaşırtmaz beni.Eksik birşeyler var gibi geliyor bana.
İtalya-Romanya fena maç olmadı.Buffon'un çıkardığı penaltı turnuvanın kader anlarından olabilir.

Bir seyirci gözüyle Hollanda´nın maçları keyif veriyor ancak bir yerde patlak verecek. O gün yediğinden fazlasını atabilirse ne ala.

Onur UNCU' Alıntı:
Hollanda'ya bir türlü tamam diyemiyorum.Şu gruptan 9 puanla çıkıp çeyrek finalde İsveç'e elenmeleri hiç şaşırtmaz beni...
Buradan bir tüyo çıkarmalı mı acaba :)

Onur Yavuz' Alıntı:
Bir seyirci gözüyle Hollanda´nın maçları keyif veriyor ancak bir yerde patlak verecek. O gün yediğinden fazlasını atabilirse ne ala.

[quote="Onur UNCU":3rc2o0yy]Hollanda'ya bir türlü tamam diyemiyorum.Şu gruptan 9 puanla çıkıp çeyrek finalde İsveç'e elenmeleri hiç şaşırtmaz beni...
Buradan bir tüyo çıkarmalı mı acaba :)[/quote:3rc2o0yy]
Bilmem artık.Hırvatistan'ın rakibine oynayıp servetten dönmeyin de... :)

van der sar ile oynamak mathijsen ve oojer'i bile adam etmiş...van der sar ın önünde eğilinir :oops:

İsveç-İspanya maçı son derce güzel bir maç oldu. İspanya yine maça ağırlığını koydu. Çok iyi pas yapıyorlar. İsveç ortayı çok iyi kapatıyor. Ama arada öyle hatalar yapıyorlarki bunlardan biri son dakikada denk geldi ve Villa bunu affetmedi. ispanya gruplardan yine rahat çıktı. Bakalım devamını getirebilecekler mi?