Euroleague 2011-2012

Euroleague Final Four'u için sponsor firmalar organizasyonlar ve yarışmalar yapıyorlar,bunları birbirimize haber verebileceğimiz bir topic açsak aslında güzel olur çünkü ciddi sayıda bilet dağıtılacak ve biletler çok pahalı.

İlki hatta benden gelsin,bu linkteki yarışmaya katılarak Final Four bileti kazanma şansını yakalayabilirsiniz:

http://efesdancesquareoff.euroleague.net/

Fülker amigosu ibo ezber yaptığı klasik yorumla başladı. Fülker kadro kalitesi olarak rakibinden kat kat üstün filan dediği cümle :) korkarım final four a kalsalar olmazda:) olduya Cska yla filan eşleştiler İbo başlar yine fülker kadro kalitesi olarak cska nın çook çook üzerinde filan diye yeminle:) adam ezberlemiş her maç başlamadan önce geri al play tuşuna basıyor cskada olsa geri al play yapar bu :)

Pao maçı kaybetcek buna yüzde yüz eminim final yolunda geçen sene eledikleri barçayı yine eleyebilirler ama final four da final için yarı finalde cska karşılarına çıkmamalı bu nedenle barçayı eleyip yarıfinalde siena yı istediklerini biliyorum o yüzden unicks kazancak daha doğrusu pao verecek maçı...

Pana 11 farkla öndeydi, farkı 2'ye kadar indirdi UNICS.

Fener de ilk yarıda 6 sayıyla geride. 46 sayı yediler iki çeyrekte.

fülker rakipten kat kat kadro kalitesi olan rakibi elenmiş fülker:) eleniyor ibo kat kat kaliteli kadron nerde yalakalıkla olmaz mücadeleyle olur bu işler:) say say daha say malik reyizin istatistiklerini sayıyor yalaka herif sana daha çok saydırırlar:) AFERİN MALİK REYİZ:)

fb nin elendiğini anlayan ibonun agzından son dakikalara girilirken ağlamaklı bir ses tonuyla şu cümleler dökülüyordu:
SON TOPA KADAR mücadele etmek lazım..

Rezil oynayarak elendiler kat kat kaliteli kadroları varmış:) elinde bi tane cook bi tane malik hairston bi tane fotsis varmı seninde salak salak her maçtan önce rakibi küçümseyen o klasik cümlenle başlıosun ibo adama böyle kaliteyi gösterirler yazık fülkerin geldiği hale bak gülsekmi ağlasakmı:)

Euroleague'in en kolay grubundan çıktığımızı iddia edenler onların mantığıyla Euroleague'in 2. turdaki en kolay grubundan çıkamadılar.

İbo 2. turda panayla grup liderliği maçı oynar dediği takımı 4 takımlı grupta sonuncu oldu (rakamla 4.) cska gibi kalitenin olduğu grupta belki 1 maç kazanır dediği aslanlarda yarın olympiocosu pire de yenince morardığını görmek en büyük arzum sırf bunuun için bile değer o maçı kazanmaya ama biz kimseyi küçümsemeden başkasının mirasıyla değil alınterimizle geldiğimiz bu noktada SON TOPA KADAR savaşmanın ne olduğunu sana ve senin gibi yalakalara gösterecektir. Yenilsekte Ruhsuz oynamayacağımız kesin devirin şu olympiocos u ASLAN YÜREKLİLER gerek içerdeki gerekse dışardaki düşmana gösterin ARMA'NIN RUHUNU GÜCÜNÜ ONURUNU....

İlk günün ardından ilk eşleşmeler de kesinleşti. Top 8 maçlarında 3 maçı kazanan Final Four yapmış olacak.

Panathinaikos - Maccabi
Barcelona - UNICS
CSKA - Bilbao/Real
Siena - Galatasaray/Olympiacos

Siena'nın büyük fark yemeyeceğini düşünürsek Siena kesin lider bitirir. Bilbao da kazanır mı izleyip göreceğiz. Kaybedebilir, Real Madrid tarafından basın yoluyla bir baskı olabilir Unicaja'ya.

Maccabi Pana'yı zorlayacak mutlaka. O seride ben sürpriz için umutluyum. Maccabi sempatik geliyor zaten bana.
Barcelona da bir türlü istediği forma ulaşamadı. UNICS bu formla onları zorla ama Barcelona geçer gibi kesin.
CSKA için kolay bir seri olacağı kesin. Aksini düşünemiyorum.
Siena da hem bize hem de Olympiacos'a karşı çok üstün. Her ne kadar kendimizi geliştirsek de eksikleri varken bile yendiler bizi. Ama Olympiacos maçını geçersek o gazla Siena'yı da zorlarız.

ibonun takımı panayla grup liderliği maçı yapacaktı az kalsın milanoyla sonunculuk maçı oynadılar yazık oldu iboya:) uyuz oldum adama gözünü renk bürümüş bu adamın yorumları taraflı maalesef ben ntvspora yazacağım eurobasket için ibo yla yola devam etmemeleri için ihsan olur caner olur ama ibo olmaz bu kadar yanlı ve yandaş yorumlarıyla artık galatasaray seyircisinin de eurobasket programına olan ilgisini tamamen kaybetmesine yolaçtı böyle giderse hayatımdan çıkartıcam o programı...

birde fülker li arkadaşlar ilk turda gruplarından çıkan 4 takımdan hepsinin top8 yapacağını düşünüp bizim gruptan gelen barca ve sienanın sadece gruptan çıkabileceğini bu nedenle kendi gruplarının ilk turun değil euroleague tarihinin en zor (buraya katıla katıla gülüyorum grubu filan olduğu saçmalığını tartışırken bugün kendi gruplarında hala hiç bir takım (oly ve bilbao nun şansı var sadece) top 8i garantilememişken bizim gruptan çıkan 4 takımdan 3ü garantilemiş ve bizde final maçına çıkıyorken kendilerini kandırdıklarını herhalde anlamışlardır:) biz kanmadıkta bu masala kendileri uyanmışlardır artık bu tatlı rüyadan! onların gruptan hiç bi takım çıkamıycak top 8 e bu arada bizdense 4te 4 gelcek:)

Şaka bir yana D Grubu'ndan top16 yapan 4 takımın üçü adını T8'e yazdırdı (Barça - Siena eşleşmelerde favoriler), biri de final maçında kaybetti. D Grubu F4'e 2 takım verecek sanırım, diğer 2 takım da B Grubu'ndan gelecek :)

Grup liderleri elerse rakiplerini f4 te yarı finaller CSKA-SİENA VE BARCA-PANA OLACAK OLASI BİR CSKA-BARCA FİNALİ GÖRÜNÜYORKİ SON YILLARIN EN İYİ FİNALİ OLABİLİR SÜPRİZ FİNALSE CSKA-PANA OLUR O MAÇTA FENA OLMAZ AMA CSKA-BARCA FİNALİNİ İZLEMEK VARKEN 1 SEVİYE ALTTA KALIR:) İDDAA CSKA KAZANIRA UZUN VADEDE 2 LİRA VEİRODU 1000 LİRA YATIRIM YAPMAK LAZIM:)