ASpor'un spiker ve yorumcuları rezalet... Ntv Spor taraflı olsa da anlatım konusunda rakiplerinin çok önünde...
Ntvspor'da İsmail Şenol iyi anlatıyordu maçları. Umarım Aspor düzgün anlatacak adam bulur.
ASpor'un spiker ve yorumcuları rezalet... Ntv Spor taraflı olsa da anlatım konusunda rakiplerinin çok önünde...
ASpor evvelki sene her hafta bir lig maçını yayınlıyorken, maçları Osman Sakallıoğlu anlatıyordu yanlış hatırlamıyorsam?..
Ben de emin olamadığım için mesajı sildim. Evet Kaan Kural Tivibu'ya geçmişti.Osman Sakallıoğlu Ligtv de maçları anlatıyor. Daha önceki sene Aspor'da anlattı mı bilmiyorum. Ben Barbaros Çıdal anlatıyordu diye hatırlıyorum ama o da Ligtv de.
Aslında Kaan Kural'ı transfer etseler süper olur. Şu an Tivibu'da mıydı?
A spor nedir abi? Yahu bu Şahenk akıl yok mu! Al işte basket maçlarını zaten Nba yalan oldu ahanda ligde yalan olacak? Kim anlatıp kim yorumlayacak ki maçları? Salak saçma olacak hiç ümidim yok benim. TRTnin olimpiyatdaki spikerine dönecek
Milano Yurolig'in açık ara en Underrated takımıdır. Kadroları gayet mükemmel bana göre ilk 8'de yer bulurlar. Keza Maccabi'nin de hücum yönü çok kuvvetli zaten tecrübeli oyunculardan kurulular. Zannımca sıralama 1-Cska 2- FB- 3-Real 4-Oly 5-Barca 6-Milano 7-Maccabi 8-Pana olur. Daçka,Biz,Laborel ise kıl payı ile kaçırırız gibi duruyor
"Yurolig" ve "underrated" bir karar ver hocam*nerd*
Milano Yurolig'in açık ara en Underrated takımıdır. Kadroları gayet mükemmel bana göre ilk 8'de yer bulurlar. Keza Maccabi'nin de hücum yönü çok kuvvetli zaten tecrübeli oyunculardan kurulular. Zannımca sıralama 1-Cska 2- FB- 3-Real 4-Oly 5-Barca 6-Milano 7-Maccabi 8-Pana olur. Daçka,Biz,Laborel ise kıl payı ile kaçırırız gibi duruyor
Real Madrid Rodriguez'in yerini dolduramadı, Draper bence yeterli değil orası için. Olympiakos ta iyi transferler yapamadı. Spanoulis'te 1 yıl daha yaşlandı. Ben ilk 4'e girebileceklerini sanmıyorum.
Bence Rodriguez'in rolünü Draper'a değil Doncic'e vermeyi düşünüyorlar. Tabi bir az daha azaltarak.
Doncic 3 numara değil mi? Doldurabilir mi Rodriguez'in yerini?
Galatasaray yanlısı medya kuruluşu var da biz mi takip etmiyoruz? GSTV'nin hali de ortada... Hal böyleyken biz taraftarlar da kötünün iyisini seçmek zorunda kalıyoruz.Şu NTV ye ve NTV spora burda methiyeler düzüyorsunuz ya hepinize helal olsun. Tam bir Galatasaray düşmanı kanal tam bir fener yalakası hepsi.
İsmail Şenol Karşıyaka taraftarı ve Fenerbahçe sempatizanıdır. FB sempatisi ise Obradoviç, Bjelica gibi hayranı olduğu isimlerin orda bulunmasından kaynaklıdır. Ancak bu, onun GS düşmanı olduğu anlamına gelmez. Küfür ile protesto(!) edildiği maçta ise, Murat Özyer hakkında sarf etmediği sözler yüzünden mağdur edilmiş, Ergin hoca da bu duruma tepki göstermişti.İsmail Şenol gibi Fener fanatiği,Galatasaray düşmanı (hatta bu yüzden maçta protesto edildiği için taraftarımızla Ergin hoca papaz bile olmuştu.) yerine kanal olarak rezil olmalarına rağmen ASpor da ki Ender Bilgin'İ (2000 yıllarda sunduğu NBA maçlarını iyi kotarmıştı) tercih ederim