Euroleague 2016/2017 Sezonu

Evet, paket olarak düşünürsek Digiturk baya avantajlı... Ama EL özelinde ingilizce spiker unsuru ve tüm maçların izlenebiliyor olması, Euroleague.tv'yi benim için cazip kılıyor.

Bu sene basketbolda da futbolda da iyi sayılırız. Özellikle basketbolda heyecan verici bir takıma sahibiz. Türkiye Basketbol Ligi dahil hiçbir maçı kaçırmak istemediğim için digitürk aldım. Kişiden kişiye değişir tabii ama ben büyük ekran tv'de izlemekten daha çok keyif aldığım için böyle yaptım. Spor extra paketinde TBL, EL'den ayrıca futbolda Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Brezilian Serie A gibi çeşitli ülke ligleri de mevcut. Vakit geçirmek isteyenlere tavsiye edebilirim. Basketbol sezonu açılsın da takımımızı izleyelim keyifle..

Bu sene basketbolda da futbolda da iyi sayılırız. Özellikle basketbolda heyecan verici bir takıma sahibiz. Türkiye Basketbol Ligi dahil hiçbir maçı kaçırmak istemediğim için digitürk aldım. Kişiden kişiye değişir tabii ama ben büyük ekran tv'de izlemekten daha çok keyif aldığım için böyle yaptım. Spor extra paketinde TBL, EL'den ayrıca futbolda Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Brezilian Serie A gibi çeşitli ülke ligleri de mevcut. Vakit geçirmek isteyenlere tavsiye edebilirim. Basketbol sezonu açılsın da takımımızı izleyelim keyifle..

Sorması ayıp, ne kadar ödeyeceksiniz ? Ve paket olarak ne var ? İsterseniz özel mesajla da cevap yazabilirsiniz. Digiturk, birazda pazarlığa ve kendi keyfine göre fiyat belirliyor. Bakü'de fazla alternatif sunmuyor, bütün kanallar dahil bir paket aldım, bu sene 3. senem olacak, buranın parası ile aynı ama 2 devalüasyon ile bayağı uygun oldu ama euroleague, premier lig, laliga vs için burada yayın hakkı olmadığı için yayını kesiyor. Sırf bu yüzden oradan alıp getirmek istedim ama çok uçuk fiyatlar verdiler.

Smart tv de digiturk play kullanan var mı acaba ? görüntü kalitesi normal internetten izlediğimiz digiturkplay gibi mi yoksa uydu alıcıdaki gibi hd net bir görüntü mü veriyor bilen varsa çok makbule geçer.Smart seçeneği olan paket 20 tl diğer paket 13 tl smartlı olanı 7 tl farkla smartlı olanı almak değer mi ?

Smart tv de digiturk play kullanan var mı acaba ? görüntü kalitesi normal internetten izlediğimiz digiturkplay gibi mi yoksa uydu alıcıdaki gibi hd net bir görüntü mü veriyor bilen varsa çok makbule geçer.Smart seçeneği olan paket 20 tl diğer paket 13 tl smartlı olanı 7 tl farkla smartlı olanı almak değer mi ?

smart tv'de kullanmadım ama bilgisayardayken smart tv li paketin görüntü kalitesi çok farkediyor, 7tl'ye değer bence

Ben geçmişte kullanmıştım. smart tv'de izlerken yayının kalitesi daha yüksek oluyor. Ama kesinlikle bir uydu alıcı ile aynı kalitede değil. En büyük sorun ise yayının 1 dk kadar gecikmeli gelmesi...

3 senedir digiturk play web izliyorum, görüntüyü led 'e aktarıyorum bağlantı hızı ile orantılı cam gibi tek eksiği Bora bey'in dediği gibi 1 dk geç geliyor...Smart tv yi görmedim ama kanımca aynıdır ! Bence değmez digi sever böyle şark kurnazlıklarını...Hemde böyle bir durum da var dikkat ?

Uyumlu Smart TV'ler

Süper Lig Sezonluk Paket, Süper Lig Yarı Sezon Paketi, 2 Sezon 1 Arada Paketi, Süper Lig Taraftar Paketleri ve Süper Lig Haftalık Paketler'in Yüksek Kalite versiyonları, Smart TV hakkına sahip Spor Extra ve Eğlence Paketleri ve Mağaza’dan kiralanan/satın alınan ürünler web, cep ve tabletin yanı sıra seçili Smart TV'lerde de Digiturk Play+ uygulaması ile izlenebilmektedir. Digiturk Play+ uygulamasını destekleyen Smart TV modelleri aşağıda listelenmiştir.

• 2012 ve sonrası LG Smart TV'ler
  • 2012 ve sonrası Samsung Smart TV'ler
  • 2014 ve sonrası Arçelik Smart TV'ler
  • 2014 ve sonrası Beko Smart TV'ler
  • 2014 ve sonrası Grundig Smart TV'ler

Smart Tv ile digitürk Play kullanıcısıyım.Eğer internet kablosunu direk televizyona takarsan veya internet hızın iyiyse tv yayınından farklı değil.Ayrıca gayet uygun.Normal Ligtv'ye göre.Nerdeyse yarı yarıya.

Bizim almadığımız Ayres'ı CSKA almış. İlk maçta Pleiss - Ayres, Daye - Auguistin gibi merak ettiğim eşleşmeler olacak. CSKA nın uzun rotasyon kusursuz oldu. Hines, Freeland, Ayres,Auguistin.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

F4'e odaklanan kitle artıyor bu hedef olarak güzel ama realite olarak bence % 10 civarı. Kadrolara baktım F8' bile net olarak başarıdır.
Real
Barca
Cska
FB
Oly
Pana
Macabi
Efes
Laboral
Daçka
Milano
Galatasaray

12 tane net olarak kaliteli takım var. İlk 4'ü F4 yapar yüksek ihtimal. F8 için kalan 4 takım arasında çekişme büyük ve f8 bile çok zor olacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben 16. şampiyonluktan sonra yıllardır avrupa ve millî maç hariç yerli-yabancı neredeyse hiç futbol seyretmiyorum. Acaba sadece TBL ve EL maçları izlenebilecek, futbol maçlarının ise olmadığı bir seçenek var mı digitürk'te?

Ben 16. şampiyonluktan sonra yıllardır avrupa ve millî maç hariç yerli-yabancı neredeyse hiç futbol seyretmiyorum. Acaba sadece TBL ve EL maçları izlenebilecek, futbol maçlarının ise olmadığı bir seçenek var mı digitürk'te?
Spor Toto Süper Lig paketlerinin dışında spor paketi olarak sedece Spor Extra paketi mevcut. Onda da basketbol haricinde yabancı futbol ligleri ve tenis var. Eskiden Digiturkplay'e özel sezonluk basketbol paketi vardı ama ücreti spor paketi ile aynı olduğu için tercih edilmiyordu. Bu sene kaldırmışlar.

Evet Bora Bey'in de dediği gibi Spor Ekstra paketi mevcut. Yalnız dikkat etmeniz gereken bir husus var o da uydu meselesi. Türksat üzerinden alacaksanız Ligtv 2 ve Ligtv 3'ün HD kanalları olmuyor maalesef. Onları izlemek için uydunuzun Eutelsat olması gerekiyor. Buna dikkat edin.

5 dk sonra Zadar Darüşşafaka maçı başlıyor NTVSpor. 21.30 da da Fener Kuban ile oynuyor. Nihayet Tv ekranında bi basketbol maçı izliycez bakalım rakipler ne durumda.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daçka maçı var zadarla ntvsporda. Bu sene cidden hem lig hem eurolig çok güzel olacak ben çok heyecanlanıyorum. Blattı baya severim. Aslında daçkayı organizasyon olarak günahım kadar sevmiyorum lakin sevdiğim baya insan oldu orda. James Anderson moermann bertans furkan sevdiğim oyuncular. Bence daçka da kimyayı yakalayınca iyi takım olacak onların da zamana ihtiyacı var gibi. Furkan geçen seneden çok daha iyi olacaktır bu arada.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğuş enteresan bir şekilde hep çok güçsüz takımlarla oynadı şimdiye kadar. Sanki Blatt takıma güven kazandırmak istiyor. Yani şu zadar takımı baya kotu takim. Oynadiklari en onemli takim bayern oldu ki o maci galiba 4 sayi ile aldilar.

Su anda sanki geleni gideni tokatliyolar gibi bir hava var, iyi takim bu arada ayri konu, ama bazi noktalarda tikanicaklar diye dusunuyorum, ayrica temsil ettikleri hersey satilik mantalitesi gercekten tiksindirici. Buna paye verilmesi daha da tiksindirici. Iki senedir tek basarisi ligde ceyrek ve yari final olan takim niye euroleague de???

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kapitalist dünya çarkının getirisi daçkanın euroligde olması.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi