Bu sene basketbolda da futbolda da iyi sayılırız. Özellikle basketbolda heyecan verici bir takıma sahibiz. Türkiye Basketbol Ligi dahil hiçbir maçı kaçırmak istemediğim için digitürk aldım. Kişiden kişiye değişir tabii ama ben büyük ekran tv'de izlemekten daha çok keyif aldığım için böyle yaptım. Spor extra paketinde TBL, EL'den ayrıca futbolda Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Brezilian Serie A gibi çeşitli ülke ligleri de mevcut. Vakit geçirmek isteyenlere tavsiye edebilirim. Basketbol sezonu açılsın da takımımızı izleyelim keyifle..
Smart tv de digiturk play kullanan var mı acaba ? görüntü kalitesi normal internetten izlediğimiz digiturkplay gibi mi yoksa uydu alıcıdaki gibi hd net bir görüntü mü veriyor bilen varsa çok makbule geçer.Smart seçeneği olan paket 20 tl diğer paket 13 tl smartlı olanı 7 tl farkla smartlı olanı almak değer mi ?
Ben geçmişte kullanmıştım. smart tv'de izlerken yayının kalitesi daha yüksek oluyor. Ama kesinlikle bir uydu alıcı ile aynı kalitede değil. En büyük sorun ise yayının 1 dk kadar gecikmeli gelmesi...Smart tv de digiturk play kullanan var mı acaba ? görüntü kalitesi normal internetten izlediğimiz digiturkplay gibi mi yoksa uydu alıcıdaki gibi hd net bir görüntü mü veriyor bilen varsa çok makbule geçer.Smart seçeneği olan paket 20 tl diğer paket 13 tl smartlı olanı 7 tl farkla smartlı olanı almak değer mi ?
Smart tv de digiturk play kullanan var mı acaba ? görüntü kalitesi normal internetten izlediğimiz digiturkplay gibi mi yoksa uydu alıcıdaki gibi hd net bir görüntü mü veriyor bilen varsa çok makbule geçer.Smart seçeneği olan paket 20 tl diğer paket 13 tl smartlı olanı 7 tl farkla smartlı olanı almak değer mi ?
Ben 16. şampiyonluktan sonra yıllardır avrupa ve millî maç hariç yerli-yabancı neredeyse hiç futbol seyretmiyorum. Acaba sadece TBL ve EL maçları izlenebilecek, futbol maçlarının ise olmadığı bir seçenek var mı digitürk'te?Bu sene basketbolda da futbolda da iyi sayılırız. Özellikle basketbolda heyecan verici bir takıma sahibiz. Türkiye Basketbol Ligi dahil hiçbir maçı kaçırmak istemediğim için digitürk aldım. Kişiden kişiye değişir tabii ama ben büyük ekran tv'de izlemekten daha çok keyif aldığım için böyle yaptım. Spor extra paketinde TBL, EL'den ayrıca futbolda Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Brezilian Serie A gibi çeşitli ülke ligleri de mevcut. Vakit geçirmek isteyenlere tavsiye edebilirim. Basketbol sezonu açılsın da takımımızı izleyelim keyifle..
Spor Toto Süper Lig paketlerinin dışında spor paketi olarak sedece Spor Extra paketi mevcut. Onda da basketbol haricinde yabancı futbol ligleri ve tenis var. Eskiden Digiturkplay'e özel sezonluk basketbol paketi vardı ama ücreti spor paketi ile aynı olduğu için tercih edilmiyordu. Bu sene kaldırmışlar.Ben 16. şampiyonluktan sonra yıllardır avrupa ve millî maç hariç yerli-yabancı neredeyse hiç futbol seyretmiyorum. Acaba sadece TBL ve EL maçları izlenebilecek, futbol maçlarının ise olmadığı bir seçenek var mı digitürk'te?
Ben 16. şampiyonluktan sonra yıllardır avrupa ve millî maç hariç yerli-yabancı neredeyse hiç futbol seyretmiyorum. Acaba sadece TBL ve EL maçları izlenebilecek, futbol maçlarının ise olmadığı bir seçenek var mı digitürk'te?