Euroleague 2016/2017 Sezonu

Ülker Sports Arena'da deniliyor. Sinan Erdem daha merkezi konumda ama. 2012'de orada oynandı. Üstüne fb'li yöneticeler vs. salonlarında istiyorlardı ki, başardılar heralde.
Ülkemizde yaşanan bunca negatif olaylara rağmen İstanbul'a verilmesi Thy'nin etkisidir. Ana sponsora kıyak geçilmesi normal.

Joel Freeland yine sakatlanmis. 2017 başında döner deniyor ama üst üste sakatliklardan sonra alt seviye takımlara doğru yol alır gibi.

CSKA'da Hines'ın da elinde bir sakatlık olduğu söyleniyor. 1 ay sonra dönecekmiş.

Bizim maçta Ayres-Augustin ikilisi 5 numara rotasyonları olacak gibi gözüküyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Euroleague.tv fiyatları belli olmuş. Senelik 215 lira, aylık 37 lira... Üstelik bunlar %10 indirimli haliymiş. Çok pahalı...

https://www.euroleague.tv/packages

eltv.png

Zaten 4 Türk takımı var. Bazen diğer maçlar da izlenir. 93 TL 1 yıllık paket bir hayli ucuz. Digi Play almak gerek.

Hines'ın yokluğu çok önemli bu bize avantaj sağlayabilir boyalı alanda. Freeland de uzun rotasyonlarını daralttı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Euroleague öncesi en ciddi maçlar İspanya'da oynanmaya başladı. Süper Kupa maçlarında Gran Canaria Baskonia'yı, Barcelona da Real Madrid'i yendi.

Barcelona'da Koponen olmamasına rağmen Rice 30 sayı, 6 asistlik bir performans sergiledi. İstikrar problemi olduğu için hep böyle devam eder mi bilinmez ama böyle oynarsa Barcelona 2 gömlek yukarı çıkar.

Real Madrid'de de benzer bir performans Llull'den geldi. Sergio Rodriguez gittikten sonra sorumluluğu daha da arttı. Doncic de oynamaya devam ediyor. Doncic kendini geliştirmeye devam ederse Real Madrid tepede kalmaya devam eder. Bu senenin kilit oyuncusu olacak kesinlikle.

Euroleague oyuncusu olmamasına rağmen Kuric'ten de bahsetmek gerek. 24 sayıyla maçı kazandıran isim oldu. Rahatsızlığından eser kalmamış sanırım. İlk fırsatta izlemek lazım kendisini. Seneye büyük ihtimalle onu en iyi takımlardan birinde göreceğiz.

Kuriç bizim takımda en çok görmek istediğim isimlerden biriydi. Dieblerı aldık kuriç çok daha aktif bir şutör bu sene başarılı gider, en azından doğru organizasyon olabilirsek(ödeme sıkıntıları-taraftar olayları vs) seneye yatırım artabilir.Ve daha üst düzey transferler yaparız diye düşünmekteyim. Ancak şube olarak kısa vadeli değil uzun vadeli düşünmek lazım. Bence euroligdeki takım sayısı artacaktır bir şekilde biz de bu organizasyonda yer almalıyız bunu bu sene her şekliyle göstermemiz gerek. F8 ve oralarda kalıcı olabilmek hedefimiz olmalı.
Edit. Konu başlığı uygun olmadı sanırım kusura bakmayın. Kurici görünce heyecan yapıp yazıverdim :)

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dun iki maci da izleme firsati buldum, Bargnani ve Beaubois sakatliklari nedeniyle oynamadi, Larkin hafif agrilarina ragmen sahadaydi ve beklentilerin altinda kaldi ilk resmi macinda lakin zamanla citayi yukseltecegine suphe yok. Hanga ve Shengeila'nin yani sira yeni transfer Cooney'de fena degildi. Bargnani ve Beaubosis donse dahi gecen seneki seviyeye yukselmelerini cok olasi gormuyorum ben, inanilmaz daginik oynuyorlar, ic sahada zaman zaman surpriz galibiyetler mutlaka alacaktir ama 9-12 bandinda kalacak takim goruntusundeler. Canaria cephesine bakinca Oliver sahadayken inanilmaz akilli hucumlar goruyoruz tam bir orkestra sefi, Bo sahadayken cok uretken degillerdi. Kuric herkesin dikkatini cekmis zaten cok temiz sutor, onumuzdeki sene kafa takimlardan biriyle imzalayacaktir sakatlik vb. durum olmazsa. Canaria icin durum gecen seneden farkli degil. Eurocup'ta yine kafaya oynayacak kalitede takim olusturmuslar yeni transferleriyle. Barca macina gelirsek Rudy ve Llull'un onca ekstra uclugu, Doncic'in iyi oyununa ragmen kaybettiler, Rice inanilmaz oynadi ve izlemesi gercekten cok keyifli bu adami, Doellman yine son ceyrek cok kritik uc isabet buldu, sever kendileri Madrid'i :) Claver yine sahanin iyilerindendi. Seraphin soylentisi vardigi gectigimiz aylarda eger bu hamle yapilabilirse CSKA'nin en buyuk rakibi olabilirler, Koponen'in de donecegini dusunursek daha.

Reali Fenerbahçe maçında izledim paramparça oldular.Barça maçını izlemedim keza onlara da yenilmişler.Rodrigez ayrılsa da ioyunlarını geliştireceğini düşünüyorum açıkçası.Real sonuçta.Barçayı da söylemiyorum ama izlediğim Fenerbahçe çok başka seviyede oynuyor şuan.Güzel bir sene olacak ve umarım bizde oyun olarak bu seviyelere çıkarız.

Cedevita zaman zaman 6 7 civarı önde götürdüğü maçta ilk yarı 43-41 önde kapattı. Takımların seviyesi yükseldikçe fenerin daçkanın ne durumda olduğu hataları artıları eksileri daha rahat belli oluyor.

Yalnız Scotty Hopson inanılmaz bi delici bi atlet, izletirken keyif veriyor özlemişiz. Miro Bilan da pota altında çok iyi. Bizde Pleiss bu görevi üstlenecek inşallah verimli sezon geçirir.