Euroleague 2016/2017 Sezonu

Fener 88 77 kazandı ama epey zorlandı özellikle James diye guardı var Zagreb'in son dakikalarda 1/6 serbest atış atmasa farklı olabilirdi.
Udoh Vesely sizelı pivotlar karşısında zorlandıklarını bi kez daha belli ettiler ikisi de 4 ledi yanılmıyorsam. Özellikle Vesely ciddi mental problemleri var 1.5 dakikada 3 faul yapıp oyundan düşüyor üstüne üstün hakemlere sinirleniyor net faullerde.
Melih 6/6 üçlük attı bi nevi giden maçı aldı getirdi. Cedevita geçen sezon da epey ters gelmişti fenere takımlarını çok beğeniyorum kadro yapıları çok iyi 2 sezondur. Tabi Datome'nin olmadığını da söylemek gerekir. Şimdi yarın ki maç daha güzel ölçüt olacak ligdeki rakiplerimizi görmek için.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener 88 77 kazandı ama epey zorlandı özellikle James diye guardı var Zagreb'in son dakikalarda 1/6 serbest atış atmasa farklı olabilirdi.
Udoh Vesely sizelı pivotlar karşısında zorlandıklarını bi kez daha belli ettiler ikisi de 4 ledi yanılmıyorsam. Özellikle Vesely ciddi mental problemleri var 1.5 dakikada 3 faul yapıp oyundan düşüyor üstüne üstün hakemlere sinirleniyor net faullerde.
Melih 6/6 üçlük attı bi nevi giden maçı aldı getirdi. Cedevita geçen sezon da epey ters gelmişti fenere takımlarını çok beğeniyorum kadro yapıları çok iyi 2 sezondur. Tabi Datome'nin olmadığını da söylemek gerekir. Şimdi yarın ki maç daha güzel ölçüt olacak ligdeki rakiplerimizi görmek için.

Antic ve kalinic de yoktu.

Cedevita zaman zaman 6 7 civarı önde götürdüğü maçta ilk yarı 43-41 önde kapattı. Takımların seviyesi yükseldikçe fenerin daçkanın ne durumda olduğu hataları artıları eksileri daha rahat belli oluyor.

Adamlar Malaga ve Real Madrid'le başladılar usta hangi seviye yükselmesi bu? Rakipleri kötü görmek bize bir şey kazandırmaz bundan vazgeçmek lazım. Bugün Zagreb'den 20 yeseler ne olacak ki, biz Sassari'ye 2 defa kaybettik hazırlık maçlarında olur bunlar.

Rakipleri kötü görsem Datome'nin ve digerlerinin olmadığını yazmazdım. Rakiplerin artıları eksileri iyi takımlara karşı daha net belli oluyor yazdım küçük görmekle bi bağdaşma kuramadım cümlenizde. Maç özelinde konuştum, rakibi kötü görenleri de hiç sevmem ayrıca.

Maçın büyük bölümünde Egehan, Berk, Melih falan oynuyor Fb'de. O nedenle eksikleri falan çok belli olmaz şuan sanki. Pota altında sakatlık yaşamazlarsa net f4 yaparlar diye düşünüyorum. Nunnaly yerine 4-5 yedeği alsalar daha iyiydi sanki. Düverioğlu'nu bu maçlarda bile oynatmıyorsa Euroleague'de hiç düşüneceklerini sanmıyorum. Yarın Daçka ile maçları güzel olacaktır.

Bu arada daçka da henüz fikir vermedi şahsen. Oyuncuları hızlı oyuncular 3 tip aynı oyuncu var kısalarda wilbekin wana clyburn. Merak ediyorum koş koş dan başka bi oyun planları olacak mı. Yalnız Clyburn değişik bi delici beğendim. Yarın ki maç güzel olacak.

12 Oct 2016 1 2 B's
11:30 Fenerbahce - Bamberg
1.12
6.25
1
12:00 Real Madrid - Olympiakos
1.28
3.85
1
13 Oct 2016 1 2 B's
10:00 Galatasaray - CSKA Moscow
2.75
1.45
1
11:00 Milano - Maccabi Tel Aviv
1.55
2.45
1
12:00 Crvena zvezda Telekom - Darussafaka Dogus
1.95
1.85
1
14 Oct 2016 1 2 B's
09:00 Unics Kazan - Barcelona
2.85
1.42
1
11:15 Panathinaikos - Zalgiris Kaunas
1.18
5.00
1
12:00 Baskonia - Anadolu Efes
1.55
2.45
1

goruldugu uzere bize 2.75 vermisler handikapsiz, yani bu su demek oluyor 5.5 handicap ev sahibinde olacak. size yemin ediyorum en az 500 lira GALATASARAYIMA oynayacagim. bu takimi evinde yenmek oyle her babayigitin harci degil.

Bu arada daçka da henüz fikir vermedi şahsen. Oyuncuları hızlı oyuncular 3 tip aynı oyuncu var kısalarda wilbekin wana clyburn. Merak ediyorum koş koş dan başka bi oyun planları olacak mı. Yalnız Clyburn değişik bi delici beğendim. Yarın ki maç güzel olacak.

Zafar maçlarını seyrettim, wilbekin mesela geçen seneden çok daha disiplinli oynuyor, her bulduğun topu potaya atmadı, 2 de top çaldı..

efes gerçekten heyecan verici derecede güzel oynuyor. bu kadar hızlı hücum etmeye devam ederlerse hızlı hücumun faulle kesilemediği ortamda dağıtır geçerler. bir de taraftarları olsaydı final 4 için ciddi bir aday olarak görebilirdim. takım kimyası da alen omic'in anlamsızlığı dışında güzel görünüyor.

cok ilginc olabilir ama bu yil realin barcanin f4 yapamayacagini efesin dackanin pananinda ilk 8 de yer alamayacagini dusunuyorum.

Arkadaşlar ilk yarı izlediğim Efes resmen akıyor. Honeycuttı da çok beğendim bu maçta. Önceki maçlarını izlemediğim için yorum yapamıyorum.