Euroleague 2016/2017 Sezonu

Tv de de açık maç.
aad4e8269d2f14b19b121a1169e0966d.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anadolu Efes Antalya'daki Gloria Cup'tan sonra, Yunanistandaki Girit Cup'ta da Olympiakos'u yenerek şampiyon oldu. Formda olduklarını gösterdiler ama ben yine de bunun Eurolig için çok ölçü olacağını düşünmüyorum. Honeycutt çok atlet, savunmada kesici ama şutu yok. Bryce Cotton çok etkisiz kalıyor. Deshaun Thomas son 2 maçta çok iyiydi. Barcelona günlerden daha ilerde gibi. Heurtel saatli bomba gibi hala, ya maç kazandırıyor ya da gelen maçı batırıyor. Alen Omic'in de beklentileri karşılayabileceğini düşünmüyorum.Sağlam parça olarak Cedi ve Dunston sayılabilir. Anadolu Efes Eurolig'e bence hızlı bile girse, git gide aşağı giden bir performans sergileyeceklerdir. Olmayan taraftarları da bunda etkenlerden birisi.

Bu yıl Dacka'yi ilk kez izleyen birisi olarak söyleyecegim tek şey ; taş gibi takım olmuş dacka . Özellikle Furkan harikaydı ilk yari . Furkanı izlerken iç çekmeyen yoktur heralde .
Uzun rotasyonumuza mütiş bir derinlik katardı . Oktay Mahmuti dönemi formuna geri dönmüş . James Andersonda nokta atısı olmuş . Wilbekin zaten kumaşı belli bu takımda cok iş yapar
Clayburn mütiş atlet . Daha Bertans, wanamaker , moerman gibi oynucular var .

Gecen sezon , tarihin en fiyasko eurolig organizasyonunda final oynayinca kadro iskeleletini koruyup sadece nunually eklemesi yapan fb çok arar geçen sezonu. Balonun patlaması yakındır.

Aklımda bir soru var fener dacka efes savunma ağırlıklı kuruldu biz ise hucum acaba ters etki yapabilecekmiyiz onlara?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daçka çok hareketli savunuyor ayrıca pota altı Semih'in olmamasına rağmen udoh vesely karşısında bi tık üstün gibi kaldı. 2 takım da cok hareketli. Clyburn datomeyi yarı poster etti çok iyi atlet.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç sonucu ne olursa olsun David Blatt'e buradan saygılarımı yolluyorum. Bu kadar kısa sürede bundan daha iyisi olamazdı. Taş gibi takım yapmış.

Daçka'nın hızı ve atletizmi feneri bile bu kadar sindirmişken biz ne durumdayız acaba izlemek daha nasip olmadığından kendi takımımızı. .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daçka çok güzel takım olmuş. Blatt hocam etkisini göstermiş. Wana, Wilbekin J.Anderson taş gibi kısa rotasyonu. Felaket savunma yapar bu üçlü. Moerman da çok iyi topçu valla dayeyi aldık ama ben onu da isterdim. Çok seviyorum Moermanı.

Furkan Semih Slaughter üçlüsünde bir değişiklik beklerdim ama alacakları çok da adam yoktu.

Ama bizde fena takım değiliz ki hala takımı izleyemedik, izlediğimiz takımlar iyi geliyor bize.

Son olarak bence efes yine beklenenin altında kalacak. f8 yapamazlarsa bizle birleşsinler :)

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok ölçü olmasa da Dacka fazla küçümseniyordu burada en azından çekinmek gerektiğini anlarız.Blatt ve yırtıcı kisalar yan yana gelmişken geniş kadro varken küçümsemek yanlış olur.