Euroleague 2016/2017 Sezonu

Larkin 26dkda 19s 8as 6rb yapmış yavaş yavaş ısınıyor. Haftaya efese sorun çıkaracağını düşünüyorum ilk maçta.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ispanya liginin acilis haftasinda Katalan derbisi oynaniyor.
Ilk yariyi Manresa karsisinda 23-15 gibi cok garip bir skorla onde kapadi Barcelona.
Ustelik birkac pozisyonda hakemden yardim almalarina ragmen bu skorda kaldilar.
Iki takim toplam 24'te 0 ucluk attilar, ki bu bir rekor da olabilir.
Bizim takim da dahil hic bir takim daha oturmadi, enseyi karartmamak da fayda var.

Ilk yariyi Manresa karsisinda 23-15 gibi cok garip bir skorla onde kapadi Barcelona.
Bizim takim da dahil hic bir takim daha oturmadi, enseyi karartmamak da fayda var.

Barcelona'da Rice,Koponen,Navarro ve Ribas yok.97 doğumlu genç Peno hariç orjinal mevkisi 1 numara olan oyuncu yok o da aldığı süreleri kullanamayınca çok az süre aldı.

Bilgi için teşekkürler. Bu maçı unutmuştum. :)

İzlemek isteyenler için;

Web yayını: Basquet Manresa - Barcelona

Acestream: acestream://84e1429c31c0144c81d2190ab3970267fcc1444f

Sopcast: sop://broker.sopcast.com:3912/262492

Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi Barcelona'da oyun kurma konusunda büyük sıkıntı var. Sezon başı onlar için iyi geçmeyecek.

Valla mackolik de yorumlar kısmında biri yazmış 33 de 0 üçlük diye. Çüş derim yani dogruysa...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barcelona ciddi uzun bir beşle oynamış. Takımdaki tek guard Peno 10 dk, şutör guard Oleson 29 dk oynamış. Takımın gerisi forvet ve pivotlardan oluşuyor zaten.

Süper Kupa'nın ilk maçında olduğu gibi Barcelona'da etkili olan isim yine Tomic. Geçen sezonun ortasından itibaren bir düşüşe girmişti ama geri dönmüş.

Manresa 1/24, Barcelona ise 1/23 üçlük ile oynamış.

Maçın sonucu 56-50 Barcelona lehine.

İsrail Lig Kupası finalinde Maccabi FOX ile Hapoel Jerusalem'i karşı karşıya getiren maçın galibi 77-62'lik skorla Hapoel oldu. Hapoel adına 19 sayıyla maça damgasını vuran Curtis Jerrels turnuvanın MVP'si seçildi. Jerrels yarı final maçında Maccabi Rishon Lezion'a karşı da 26 sayı ile yıldızlaşmıştı.

[video=youtube;ZlIZ2LSsvoQ]https://www.youtube.com/watch?v=ZlIZ2LSsvoQ[/video]

Uzatmalara giden maçta Real Madrid, Oklahoma'yı 142-137 mağlup etti. Son çeyrek ve uzatmaları baya çılgın geçti. NBA takımlarının Avrupa takımlarıyla yaptığı maçlarda ciddiyet olarak nasıl oynadığı tartışılır ama Real Madrid de F4 adaylarından birisi olduğunu kanıtladı.

Bu sezon da ligde şampiyon olurlar.

Real Madrid' in son 4 saniyeydi sanırım 5 sayı bulması inanılmazdı. Bence Real iyi takım ama uzun maç takvimin de neler olur göreceğiz.

Bugün daçka macabi maçı var. Macabi nasıl oynayacak bakalım. Kadro baya değişti uyumlarını baya merak ediyorum şahsen.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Efes Jabari Brown diye birini almamışmıydı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? Hiç göremedik fesih falan mı oldu da ben unuttum acaba.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla admin bunun yeri burasımı bilmiyorum ama şöyle bir fikrim var.Bu forumdaki yöneticilerden ve ya editörlerden 3-4 kişi toplanıp bu sezonki euroleague takımları,kadroları,beklentileri hakkında bir podcast yapma şansı var mı acaba ? Forumdaki üyeler olarak euroleague sezonuna böylece hazır ve tam bilgi sahibi olmuş olarak gireriz bizde.
Var mıdır bunun yolu yordamı?

Arkadaslaf hep merak etmisimdir takimimiz bugune kadar avrupada kac mac yapip kac galibiyet almis acaba efes mesela 536 mac yapmis

Laboral - Murica maçının ilk yarısı 22-37 Murica üstünlüğü ile bitti. İlk çeyreği de Murcia 10-23 önde kapatmıştı. Laboral'de Beaubois kadroda yok. İki takım da şut şokmakta zorlanıyor. Laboral 1/9, Murcia 4/15 üçlükle oynuyor.

Laboral ikinci yarıya fırtına gibi başladı ve farkı kapatıp 55-51 öne geçti. Çeyrek skoru 33-14...

Maçı 87-75 Labroal kazandı. Bargnani 20 sayı...