Euroleague 2016/2017 Sezonu

Real Madrid'de Llull sezona damga vuracağını bize gösterdi ama Real Madrid henüz olumlu sinyaller vermiyor. İlk yarıda Rudy ortalarda yoktu. Bu sene de böyle oynarsa Real'den bir şey olmaz. Real'in iyi olması için hem Llull'ün hem de Rudy'nin iyi oynaması lazım.

Oly'nin rotasyonu çok güzel. Yalnızca Amerikalı guard bulmak konusunda Acie Law'dan sonra çok başarılı olamadılar diye düşünüyorum. Hackett combo olduğu için onu ayırıyorum tabiki.

Bu arada Real'de Randolph sağdan penetre edip sol eliyle potaya bir balyozu vurdu ki senenin 10 hareketine banko girecek. Hohohoho diye sayıkladım Kaan Kural gibi...

Patrick Young nasıl böyle inceldi? Tamam sakat geçirdi bir sezon ama kollar falan gitmiş sanki.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Papanikolaou gibi görünen arkadaş muhtemelen Yossi Kohen. Sahada yaptıklarının başka açıklaması yok zira. Gerçek Papanikolaou muhtemelen Amerika'da öldü.

Real Madrid'in pota altı hakikaten çok kaliteli. Randolph,Ayon,Hunter,Reyes ve Thompkins epey can yakar. Ama guard rotasyonunda da Sergio Rodriguez'i ararlar gibime geliyor, her ne kadar maestro Llull etkileyici bir performans sergilese de, genç Doncic'i de unutmamak lazım, ilk maçta epey başarılıydı.

Açılışın geçen yıl Euroleauge ve Eurocup şampiyonlarının bir nevi süper kupa finali gibi olacak bir maçla başlaması daha görkemli olmaz mıydı? Bunu düşünememeleri çok ilginç. Fikstür bile cuk oturmuş halbuki. Bertomeu böyle bir olayı nasıl kaçırmış şaşırdım doğrusu ...!

Wild-card ile falan değil,bileğimizin hakkıyla Euroleague'deyiz.
Bugün bunun keyfini çıkartarak güzel bir galibiyet ile sezona başlarız inşAllah.

Real Madrid'in gard rotasyonunda ciddi problemi var, Llull'un kenarda oldugu donemlerde organize olamıyorlar, pota altı gectigimiz seneye göre cok daha iyi. Benim merak ettiğim tek husus var Taylor bu seviyelerde nasıl oynuyor ve bu adam Charlotte'de nasıl süre alabildi bu kadar yeteneksiz iken ? Boş şut sokamaz, işin savunma kısmında sadece basit faul yapar vs. hayret edilesi. Oly tarafına bakarsak ben hücumda bu kadar kötü olabileceklerini tahmin etmiyordum ki Madrid savunmasıyla alakalı da değildi , o kadar hareketsizler ki Spa'nın savunmayı delemediği durumlarda çaresizce zorlama şuta kalıyorlar, ilk çeyrekte Spa ve maçın genelinde Lojeski dışında takım iyi sinyaller vermedi, geçtiğimiz sezonlardaki grup aşamalarında olduğu gibi her deplasmanda ecel terleri dökmeye devam edeceklerdir ki bizim için büyük avantaj.

Euroleagur maçlarının TRT tarafından alınması çok da iyi olmamış. Ellerinde 1 tane bile adam gibi spiker yok. Geçen sene Eurocup maçlarını anlatan spiker bırakın maç anlatmayı basketbolu bile bilmiyordu.

İnşallah Kosova ile sadece Euroleague maç anlatımı için anlaşma filan yaparlar.

Gerçekten Euroleague maçlarını TRT'nin alması kötü olmuş..Böyle bir iş yapıyorsanız altını doldurmanız lazım..Avrupa Basketbolun en prestijli ligini satın alıyorsunuz ama basketbolu yorumlayacak veya sunacak 1 kişi bile yok..Bari Kaan Kural veya Murat Kosova gibi birini alsınlar..

Spiker konusu tartışılabilir ancak maçların şifresiz ve karasal bir kanaldan yayınlanması nasıl kötü olabilir. Ben bu haberi duyunca gerçekten çok mutlu oldum.Son derece gerekli ve yerinde bir hamle yapmış TRTSPOR. Dediğiniz gibi bir de spiker kalitesini arttırırlarsa o zaman kaymaklı ekmek kadayıfı olur.

trt maçları almış ama geçen seneki gibi haftada bir maç mı verecekler? digitürk devam etmiyor mu? Geçen sene digitürk ve ntvspor beraber yayın yapıyorlardı, şimdi de ntvspor yerine trt olacak değil mi?

trt haftada 1 Türk biri de yabancı takım maçı olmak üzere 2 maç yayımlayacakmış. 4 Türk takımı olduğuna göre hesabı siz yapın. Ayrıca f4 maçlarını da yayımlayacakmış...