Euroleague 2016/2017 Sezonu

Bizi Maccabi ve Baskonia nın önüne koyup Efesin gerisine koymaları çok şaçma olmuş gerçi Micov'u 100 oyuncu arasına almayan sitenin degerlendirmeleri ne kadar dogru olabilir ki?

6-100 açıklandı, ilk 5 henüz açıklanmadı, micovu bekliyorum ben

Listeye bakmadım, eğer gelmiş geçmiş en iyi 100 değilse, ilk 100 de olması gereken bir isim Micov ama ilk 5 oldukça iddialı bir beklenti. De Colo, Teodosic, Llull, Spanoulis, Hines, Printezis, Navarro, Datome, Bogdanovic, Ayon, Vesely, Udoh, Rudy, Bourousis, Tomic, Kryapa, Rice, Devin Smith gibi iz bırakmış ve bırakmakta olan birçok oyuncu var.

Hepiniz haklısınız, spanoulisi görmemişim kalan adamları sayarken, kusura bakmayın
Bence datomeden sonra el deki en iyi sf micov, en azından ilk 20ye gireceği bir listede ilk 100de olmamasındansa bir sürpriz yapması mantıklı gelmişti

Listeye bakmadım, eğer gelmiş geçmiş en iyi 100 değilse, ilk 100 de olması gereken bir isim Micov ama ilk 5 oldukça iddialı bir beklenti. De Colo, Teodosic, Llull, Spanoulis, Hines, Printezis, Navarro, Datome, Bogdanovic, Ayon, Vesely, Udoh, Rudy, Bourousis, Tomic, Kryapa, Rice, Devin Smith gibi iz bırakmış ve bırakmakta olan birçok oyuncu var.

Tabi ki kişiden kişiye değişir ama Datome ve Bogdan'ın olduğu yerde Micov da olur, bence olmalı. FB gibi bir takımda F4 yapmış olmaları Datome ya da Bogdan'ı iz bırakmış ve bırakmakta olan oyuncu yapıyor bence yoksa ikisi de ilk 5'te olmayı hak etmiyor. Ya da Micov da en az onlar kadar hak ediyor. Hatta gelmiş geçmiş değil de sizin bahsettiğiniz şekilde aktif oyuncular listesi ise Devin Smith için de aynı şekilde düşünürüm.

Özel bir şekilde sıralamadım isimleri, aktif oyuncular içinde bile sıralama yapmak zor. Navarro için mesela son 2 sene ne yaptı da diyebiliriz (Devin Smith için de geçerli,), Bogdanovic daha dünkü çocukta. Hangi kritere göre değerlendirdiğinize bağlı.
Ama Bogdanovicde son 3 senedir önemli işler yaptı, 2 kez en iyi genç ödülü aldı, Datome de bence şu anda Avrupadaki en iyi 2-3 3 numaradan birisi. Micov da avrupanın üst seviye 3 numaralarından kesinlikle. Dediğim gibi listeyi görmedim, arıyoum. Kriterlerini de bilmiyorum. ilk 100 de olmaması saçmalık, ilk 5 ise gerçek dışı.

Yukarıda Teodosic, De Colo, Llull, Spanoulis sayılırken yanına Bourousis de eklenmiş ki buna katılmıyorum. Geçen sezon dışında hiç de etkili değildi. Diğer 4 isim gibi sayabileceğim kesin bir başkası gelmedi aklıma ama bence genede Micov olmaz :)

Oyuncu sıralamak hiç doğru bir iş değil bence. Oyuncuların oynadığı takımların ve takım arkadaşlarının performanslarında etkisi büyük oluyor. Bu yüzden oyuncu sıralaması bana pek mantıklı gelmiyor.

Maçları yayınlayacak açık kanal belli oldu mu? Hangi maclar yayınlanacak bu hafta?
Medyada açık kanaldaki maçları A Spor'un yayınlayacağı yazılmıştı. Bugün A Spor'u arayıp sordum, onların yayınlayacağı henüz kesin değilmiş. Görüşmeler sürüyormuş, belli olunca kamuoyuna duyuracağız dediler.

Ne kadar cok takim,bizim okadar euroleaguede devam etme ihtimalimiz.16takimli bi sezon daha olursa,sampiyon olmadigimiz taktirde bizi zor alirlar.24 olmasi bizim icon avantaj