Bizi Maccabi ve Baskonia nın önüne koyup Efesin gerisine koymaları çok şaçma olmuş gerçi Micov'u 100 oyuncu arasına almayan sitenin degerlendirmeleri ne kadar dogru olabilir ki?
Bizi Maccabi ve Baskonia nın önüne koyup Efesin gerisine koymaları çok şaçma olmuş gerçi Micov'u 100 oyuncu arasına almayan sitenin degerlendirmeleri ne kadar dogru olabilir ki?
Şaka mi yapıyorsunuz hocam.. Spa, Llull, teodosic, de colo ve bourousis tabi ki son 5 te olacaklar...6-100 açıklandı, ilk 5 henüz açıklanmadı, micovu bekliyorum ben
6-100 açıklandı, ilk 5 henüz açıklanmadı, micovu bekliyorum ben
6-100 açıklandı, ilk 5 henüz açıklanmadı, micovu bekliyorum ben
Listeye bakmadım, eğer gelmiş geçmiş en iyi 100 değilse, ilk 100 de olması gereken bir isim Micov ama ilk 5 oldukça iddialı bir beklenti. De Colo, Teodosic, Llull, Spanoulis, Hines, Printezis, Navarro, Datome, Bogdanovic, Ayon, Vesely, Udoh, Rudy, Bourousis, Tomic, Kryapa, Rice, Devin Smith gibi iz bırakmış ve bırakmakta olan birçok oyuncu var.
Medyada açık kanaldaki maçları A Spor'un yayınlayacağı yazılmıştı. Bugün A Spor'u arayıp sordum, onların yayınlayacağı henüz kesin değilmiş. Görüşmeler sürüyormuş, belli olunca kamuoyuna duyuracağız dediler.Maçları yayınlayacak açık kanal belli oldu mu? Hangi maclar yayınlanacak bu hafta?
Çok beğendim bir de şu Odeabank yazısı oyuncuların kaymayacağı şekilde hazırlanmalı umarım dikkat ediliyordur bu duruma.
Çok beğendim bir de şu Odeabank yazısı oyuncuların kaymayacağı şekilde hazırlanmalı umarım dikkat ediliyordur bu duruma.