Euroleague 2016/2017 Sezonu

Baskonia ve Pana deplasmanlarından sonra iki rakibimiz EA7 Milano ve Unics Kazan. Kazan bu maçta ilk yarıda sezonun en iyi maçını oynadı. Paul Stoll transferi yaramış. Langford bildiğimiz gibi oynuyor. Colom da kendini aştı yine. Milano'da Sanders yine hayal kırıklığı. Gentile'nin yokluğunda sahne alır diye tahmin etmiştim ama öyle olmadı. Mclean ve Dragic iyiler. Bizim açımızdan da Kazan deplasmanı çantada keklik olmayacaktır. Hele Langford varken.

Colom da kendini aştı yine. Milano'da Sanders yine hayal kırıklığı. Gentile'nin yokluğunda sahne alır diye tahmin etmiştim ama öyle olmadı. Mclean ve Dragic iyiler. Bizim açımızdan da Kazan deplasmanı çantada keklik olmayacaktır. Hele Langford varken.

Öyle deme hocam camianın çocuğu Göksenin Kelepçe Köksal yer onu. :p

Real Madrid daha çok oyuncuların bireysel becerileri ve ikili oyunlar ile sayı bulmaya çalışıyor. Topu fazla dolaştırmıyorlar.

Ya ben ömrü hayatımda bu kadar tiyatrocu insanları bir kulüpte görmedim. Top Sloukasın çok net dizine çarpıp çıkıyor ama beyefendi hakemin üzerine yürüyor yanlış karar diye [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi