Euroleague 2016/2017 Sezonu

Maçın kalitesi beklentilerin aşağısında kaldı.Real de Fener de çok basit hatalar yaptı.Bu normal sezon çok yıpratıcı anlaşılan Real bile o geniş rotasyonla(özellikle uzunlarda) yoruluyor.

Yalnız güzel maç oluyor final four sertliğinde bir mücadele.Büyük keyif aldım. Umarım biz de bu seviyeye geliriz. Caroll adeta maçı sattı :D

Bu kadar ballı takım görmedim . Carroll da sağolsun maçın başından beri takımı tek başına batırdı, tüyü de dikti sonunda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fb bildigin hakemle kazandi. Agladiklari tum toplarda haksizdilar ustelik son saniyede hediye bir faulle maci kazandilar. O kadar ki Nunnaly rakipten cikti diye isaret ediyordu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pablo laso real seviyesinde hoca olmadığını tekrar kanıtladı. Jeff taylor nbayi geçtim nasil real bünyesinde olabiliyor saskinim.. ilk yarıyı iyi geçiren savunması iyi olan Macuilis sanirsam ikinci yarı hiç oynamadı. İşi sut atmak olan Carroll sadece perdelerden koştu denedigi 1-2 boş uclugude sokamadi. Son dakika yaptığı hata ile üstüne ekledi. Ama Macuilis in ikinci yarı oynamamasi saçmalık bence. Fener cephesinde ise Ekpe çok özel oyuncu attığı basket faulu o boyda çok az oyuncu atabilir o an dengesini nasıl sağladı helal vallahi..

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Real Madrid bu tür deplasmanları iyi oynamasını bilen bir takım. Bu maçta da soğukkanlı ve sert oynadılar. Hakemlerin 1-2 pozisyon dışında temiz maç çıkardığını düşünüyorum. Teknik fauller gayet normaldi. Son saniyede faulü yapan kimdi göremedim ama maçı sattı baya.

Edit: Jaycee Carroll'müş. Bu adam da bizim maçlarda coşup fener maçlarında satıyor. Diebler >

Fener bugün 7 kişiyle oynadı biz bu rotasyonla oynarken koça demediğimiz kalmıyordu. Fenere helal olsun ama real maçı elleriyle verdi.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FB mi Obra mı bilemiyorum ama kesinlikle hakemler tarafından kollanıyorlar. Randolph a verilen teknik harbi çok komikti. Sloukas a verilen haklı sportmenlik dışı faulleri telafi etmek zorunda kaldılar...

yalnız goudelock hücumda o kadar kolay adam geçiyor ki, bir şekilde her hücumu 5e 4e dönüştürüp kah boş oyuncuyu buluyor kah kendisi bitiriyor. belki tam ihtiyacımız olan oyuncu değildi ama transferde talihsizlik yaşamasaydık bizi bir şekilde playoffa taşırdı diye düşünüyorum.