Euroleague 2016/2017 Sezonu

eğer Baskonia'yı yenersek 4 galibiyet edecek ve de budan sonra yendiğimiz her orta sıra takımı altımıza alma şansımız olacak bu da çok önemli bir avantaj F8 için... Daçka berbat oynadı, OLY de kötü olmasına rağmen kazandı...

Wanamaker Pana macinin ardindan ikinci defa rezil mac sonu oynadi, yine kotu tercihler ve basit top kayiplari ki mac kafa kafaya gelmisti ek olarak Green en kritik dakikalarda iki tane cok onemli ucluk isabeti buldu ve maci getirdi.

-Cska De Colo'suz çok zorlanıyor ama Teodosic bir başka oynuyor,ben De Colo bu sezon oynamasın Cska şampiyon olamaz diyorum,De Colo dönünce Cska rahat kazanmaya başlar

-Barca yavaş yavaş zirveye gelecek,daha öncede yazmıştım,haftalar ilerledikçe Barca fark yaratır ( Bartzokas ?)

-Zalgiris bu kadro ile neler yapıyor,Saras'ı gelecek sezon koç olarak alan takıma ne mutlu

-Efes kemik bir kadro oluşturdu,belli isimler 30 dakikanın üzerine çıkıyor,bu sezon farklı bir Efes var

-Baskonia ile bizim maç işkence gibiydi,önceki gün Cska'nın maçı vardı izlerken keyif alıyorsun,Teodosic ile oyun akıyor,bizim maç uykuda kötü birşey olur ama hareket edemezsinya işte öyle bir maçtı,kuru,renksiz,düz bir maç

Son olarak bize acilen sert,atletik,pota altını iyi savunan,ribaunt canavarı bir 4 numara lazım ( Siyahi )

Yurtdışında hiç bir deplasmanda kazanamazsak, sahamızdaki Kızılyıldız yenilgisini en kötü ihtimal Efes yada Daçka deplasmalarından birinde telafi ederiz diye düşünüyorum. Yada Kızılyıldızdan Belgradda rövanşı alabileceğimizede inanıyorum. Yeterki bugün Baskonia maçındaki oyunumuzu oynayıp üçlükleri atalım, bugün Kızılyıldız Zalgirise evinde yenildi ve alt seviye takımı havasındaydılar maç boyunca. Evimizde onlara kaybetmemiz çok üzücü ama bir şekilde telafisi olacaktır bence.

Jamon Gordonu acilen kadroya katmalıyız Dentmonıda kadro dışı bırakalım takımın uyumunu bozduğu ortada McCollum kadar söz dinleyecek bir adamda değil en azından Gordonda tecrübe ve defans var Sinanı guardda oynatarak koca sezon geçmez Jamon iyi bir seçenek Gordon-Sinan-Diebler-Emir-Schilb-Micov-Daye-Tyus-Pleiss şu şekilde sıkı bir rotasyona kavuşmamızı umuyorum

Ülke ekonomisi istikrarsız ve uçuruma doğru sürükleniyor. Büyük paralar harcamak için doğru zamanlar değil bence. Melli fenerin kadrosunu çok rahatlatır ama.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Obradovic, Melli transferini yalanlamış.;"Bunlar hep dedikodular. Menajerler, oyuncular ve kulüpler üzerinde etki yaratmak için bu tür haberler çıkartabiliyorlar. Düşünün! Ben başantrenörüm, benim böyle bir transferden haberim yok. Duymadım bile..."

Ayrıca Ocak ayında hakları olmalarına rağmen transfer yapıp yapmayacakları sorusuna ise, "Hakkımız olmasına rağmen transfer yapmayacağız. Transfer yapmak için transfer yapamayız. Ben oyuncularıma bu zor fikstüre rağmen güveniyorum. Transfer yapmayacağız." cevabını verdi.

Fener melliyi falan alamaz , bu aşamada öyle adamlar en önemli oyuncularını vermez. Ayrıca haber kaynakları baya kolpa kaynaklar. Belkide menejerler şimdiden önümüzdeki sene için çalışmalara başlamış olabilir :)