Euroleague 2016/2017 Sezonu

CSKA'da Teodosic sakatlanmış. Ocak'ta döneceği söyleniyor. Artık bence Gentile'nin yeni takımı belli oldu. CSKA bir şekilde alacaktır Gentile'yi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende Teodosic'ın haberini okuyunca Gentile kesin CSKA'ya gidecek diye düşünmüştüm.
Benden önce umut kardeşim yazmış.
Gentile Aaron Jackson'a yardımcı olmaya çalışacak..

Bence Gentile Cska'ya gitmeyecek. Gentile Euroleague transferi yapması durumunda 16. haftaya kadar oynayamaz, o zamana kadar De Colo da Teo da takıma dönmüş olur. İşleyen düzene Gentile gibi bi uyumsuz parça alma riskine gireceklerini sanmıyorum. İhtiyaçları da yok bence. Bamberg'e gidecek söylentileri var, bence daha makul bir olasılık.

Sezonun 3te1 i geride kaldı, şuan ki derecemiz 3-7. Çok kötü başladık ancak hedeften çok da kopmuş değiliz. Yarın akşamki pao deplasmanıyla sezonumuzu şekillendirecek 9 maçlık bir periyoda giriyoruz. Bu 9 maçın durumuna göre geri kalan 11 maç ya ızdırap olur ya da son 2 haftaya kadar top8 yarışının içinde oluruz. Şunu da belirtmeliyim ki benim için kişisel tatmin, son haftaya kadar yarışın içinde olmaktır. Top8 yapamamış ancak son haftaya kadar yarışın içinde kalıp 10. bitirmiş bir takım beni mutlu eder, canları sağolsun.

Şöyle ki bu 9 maçlık periyotta sırasıyla deplasman maçlarımız, Pao-Kazan-Efes-Milano. İçerdeki maçlarımız ise; Milano-Efes-Bamberg-Zalgiris-Maccabi şeklinde. İçerideki Efes ve Bamberg maçlarını üst üste oynayacağız. Görüldüğü üzere maçların hepsi orta-alt sıra takımları ve direkt rakibimiz olarak sınıflandırabileceğimiz takımlar. Özellikle 1 ay içinde Milano-Efes ile oynayacağımız 4 maç kaderimizi çizecek.

Bu 9 maçtan 6-3'ün aşağısı top 8 yarışının dışına iter, 6-3 ve yukarısı ise sezon sonuna kadar heyecanımızı diri tutar. İyimser tahminim 6-3, realist beklentim 4-5, kötü senaryom da 2-7 şeklinde. Koç ne yap et, birden çok deplasman kazan, şu virajı hasarsız atlatalım. Yoksa bu 9 maçtan sonraki Fener(d), Pao, Barça(d), Kızılyıldız(d), Real, Cska(d), Oli(d) bizi uçurumdan yuvarlamaya fazlasıyla yetecek.

Teodosic ve De Colo olmadan CSKA aynı değil. Ben EA7 Milano'nun kazanacağını tahmin ediyorum. Ya da çok yakın skorla CSKA alır. CSKA ile bundan sonra karşılaşacak takımlar çok şanslı. Tabi eğer Gentile'yi getirmezlerse. O da bir Teo ya da De Colo değil.

100 de 100 katılıyorum. Ayrıca Ülkerin rotasyonuda gerçekten çok kötü durumda.

Rotasyon konusu hep konuşulurda ( bence sıkıntı datome-antic kötü, vesely dengesiz olduğu için ortaya çıkıyor, üstüne birde Bogdan ın sakatlığı eklenince iş 4 kişinin üstüne kalıyor) bu maçta nasıl vardın bu sonuca ? Udoh 24 dk, Sloukas 26 dk oynadı.

Sezonun 3te1 i geride kaldı, şuan ki derecemiz 3-7. Çok kötü başladık ancak hedeften çok da kopmuş değiliz. Yarın akşamki pao deplasmanıyla sezonumuzu şekillendirecek 9 maçlık bir periyoda giriyoruz. Bu 9 maçın durumuna göre geri kalan 11 maç ya ızdırap olur ya da son 2 haftaya kadar top8 yarışının içinde oluruz. Şunu da belirtmeliyim ki benim için kişisel tatmin, son haftaya kadar yarışın içinde olmaktır. Top8 yapamamış ancak son haftaya kadar yarışın içinde kalıp 10. bitirmiş bir takım beni mutlu eder, canları sağolsun.

Şöyle ki bu 9 maçlık periyotta sırasıyla deplasman maçlarımız, Pao-Kazan-Efes-Milano. İçerdeki maçlarımız ise; Milano-Efes-Bamberg-Zalgiris-Maccabi şeklinde. İçerideki Efes ve Bamberg maçlarını üst üste oynayacağız. Görüldüğü üzere maçların hepsi orta-alt sıra takımları ve direkt rakibimiz olarak sınıflandırabileceğimiz takımlar. Özellikle 1 ay içinde Milano-Efes ile oynayacağımız 4 maç kaderimizi çizecek.

Bu 9 maçtan 6-3'ün aşağısı top 8 yarışının dışına iter, 6-3 ve yukarısı ise sezon sonuna kadar heyecanımızı diri tutar. İyimser tahminim 6-3, realist beklentim 4-5, kötü senaryom da 2-7 şeklinde. Koç ne yap et, birden çok deplasman kazan, şu virajı hasarsız atlatalım. Yoksa bu 9 maçtan sonraki Fener(d), Pao, Barça(d), Kızılyıldız(d), Real, Cska(d), Oli(d) bizi uçurumdan yuvarlamaya fazlasıyla yetecek.

sana 9 maçlık periyot konusunda katılılmıyorum..:Zira bu maçın 8-1 bitmesi hiç şaşırtıcı olmaz hatta şu anki form durumlarına göre olması gereken sonuç olur...Pao dışında GS'nin yenemeyeceği bir takım göremiyorum orada...

Rotasyon konusu hep konuşulurda ( bence sıkıntı datome-antic kötü, vesely dengesiz olduğu için ortaya çıkıyor, üstüne birde Bogdan ın sakatlığı eklenince iş 4 kişinin üstüne kalıyor) bu maçta nasıl vardın bu sonuca ? Udoh 24 dk, Sloukas 26 dk oynadı.

Ayhan abi ne zaman udoh sloukas kenara gelse karşıdaki takım kim olursa olsun fark eriyor. Bugünde öyle oldu kenardan hiç takviye gelmiyor resmen. Bu maçtada aynısı oldu şahsen. Udoh ve Sloukasın yarattığı farkın meyvelerini yedi rotasyon oyuncuları.

Sarı çiyan maçın adamı oldu aynı zamanda. Ayon da savaşçılığıyla önemli katkı yaptı.

CSKA, De Colo ve Teodosic'ten yoksun olmasına rağmen çok iyi top oynayarak rahat bir galibiyet aldı. Açıkçası Milano'nun kazanabileceğini düşünüyordum ama muhteşem bir CSKA vardı karşılarında. Yine de süper ikilinin olmadığı bir CSKA dişli bir rakibe karşı çok zorlanır. 2 hafta sonra Moskova'da Fenerbahçe maçı var.

Doncic daha 99'lu ya çok acayip. 95-96'lı doğumlulara çocuk muamelesi yapıyoruz nerdeyse bu daha 17 yaşında çok başka bir seviyeye çıkacak.

Ne Milano'da, Ne de Kazan'da maç kazanacak kadar oyun oynamıyoruz.. İçerdekileri kaybetmeyelim de.Nasılsa dışardakilere hava atışında mağlubiyet yazıyoruz.