Euroleague Fantasy Challenge 2012

Kirilenko'nun oynamadığı bir maçta yükün Krstic'e bineceğini ve haliyle iyi kredi getireceğini bilmeme rağmen gittim Macvan'ı aldım.Pekovic için konuşmaya gerek yok.Batum geçen hafta kötü oynadı bu hafta ne yapacak acaba bari ortalamayı tuttursak iyidir.

5 oyuncudan 121 gelmiş ne oluyoruz yahu? :)Fenerbahçe'den ve rakibimizden oyuncu almayınca üç haftadır üç haneyi görememiştim.Gözlerim fal taşı gibi açıldı.

Haftaya harika başladım 2 oyuncudan 2.4 puan aldım.Oyuncu başına 1 puan alıyorum.
Jamont Gordon - 2
Stanko Barac 4.4

Birde Terrell Lyday var 5 faul alıp iyice sinirimi zıplatan ve bitmedi bugün 7 oyuncum oynayacaktı sözde ama mario kasun'da öldürücü darbeyi vurdu.

Bugünde mutlaka 1 oyuncum maçın başında sakatlanacaktır,1 oyuncum daha ilk periyotta 3 faule ulaşacaktır geriye 4 oyuncu kalıyor onlarda zaten her 2 maçın birinde - getirme potansiyeli olan oyuncular :)

Pekovic ne kadar kotuydu oyle. O degil kadromda olmamasina ragmen 5. faulu aldiginda '' he bir bu eksikti fantasyde iyice dibi gorduk'' dedim :) Neyse ilk gun 3 oyuncu 65 puan. Bekledigimin ustunde. Ozellikle Law'dan - puan beklerken 6 puan getirmesi gozumde haftanin mvp si yapti onu:)

Dün tek Nenad Krstic oynadı benim kadromda oda 36.3 puan getirdi.
Son anda A.Shved çıkardım oda 30 puan getirecekti neyse....

4 oyuncu 91 puan kariyer rekoruma gidiyor sanırım. Bugün sahaya çıkacak 6 oyuncuma başarılar dilerim. Oktay hoca Andirici sürekli sahada tutar umarım =)

shved den 30 ile voleyi vurduk.
savanoviç hamlemde başarılıydı 20 aldık.

ancak kasun sakat gözüküyor, lawson 3. puan getirdi.2kişi eksik oynuyorum bu hafta.Lawson'ın bu son haftasıydı haftaya yollarımızı ayırıcaz.

Furkan kadrodan çıkarılmış..Bu Fantasychallange'ın en kötü yanı maçtan önce sakatlanan adamın değiştirilememesi..İşi tahminden çok şansa bırakmış oluyorlar bu da kötü bir şey..

Bu arada maçı konuşmuyosun da gelip buraya mı yazıyorsun önce diye düşünecek olan varsa,Furkan olmasa bile maçı kazanacağımızı düşünüyorum ben.

hayret bişey arkadaş ya.. tam furkanlık maç 20+ puan yapabileceği maçta sakat!! neyse her türlü yeneriz de zaten geçmiş olsun unics macına yetişir umarım..

Anlaşılan o ki bu hafta birçok insan kendi rekorunu kıracak. :)

Bizim gibi eşantiyonlar da sürünüyor yerlerde. Pekovic,resmen sıvadın.

Antic bile kendini aştı dedim Pekovic eksileri gördü,Furkan sakat oynamadı.Maccabi'li Baby Shaq'ı çıkardım kadrodan en son 29 rankingdi.Hay o sell butonuna tıklayan ellerimi..

Dün inanılmaz derecede kötü geçerken bugün çok iyi performanslar geldi bazı oyuncularımdan,birkaç saat içinde puanlarımı açıklayacağım.