Euroleague Fantasy Challenge 2012

Şaka gibi bir haftaydı.
Dün gece 3 oyuncum oynamıştı.

Terrell Lyday 3.3 +
Stanko Barac 4.4 +
Jamont Gordon - 2

Bugün Kasun oynamayacak diye gözüküyordu,6 oyuncum oynar diye bekliyordum bende ve çok umutsuzdum.

Pape Amagou 22.0 +
Juan Carlos Navarro 14.3 +
Jamon Lucas 12.1 +
Fernando San Emeterio 39.6 +
Fran Vazquez 8.8 +
Mario Kasun 23.1 +
Sofoklis Schortsanitis 31.9 +

Ve 157.5 puan,gerçekten çok ilginç.

136 ile kapadık haftayı.
shved-bogdanovıc-savanovıc-kasun-eıdson

andrıc-shıpp-lawson-batum hiç beklemedıgım bir şekilde yaktılar.

Mazzarino mal değneğine rağmen 174,4 puan aldım. -8 puan getirdi. Sırf ucuz diye almıştım. Ucuz etin yahnisi gerçekten yavan oluyormuş. Teletovic ise bir diğer hayal kırıklığımdı bu hafta.

Şimdi ilk iş Mazzariona'dan kurtulup Dragic'i almak.

Furkan ve Pekovic den gelen -4 puana rağmen haftayı 164 puanla kapattım. San Emeterio'yu aldığımdan beri adamın kötü maçı yok beni bekliyomuş. :) Geçen sene has adamlarımdandı.

Batum ve Emir'i kesin olarak yollayacağım bu hafta ve daha dengeli takım yapacağım. Furkan-Ibaka değişikliği de yapabilirim çünkü Zaza fiyi durumda Furkan'ın da süreleri normal olarak azalır Ibaka ise son maçta iyiydi 20 lerde puan aldı galiba

çok kötü oldu yaw bu.yüksek kredili oyuncuların çoğu nba ye gidicek avrupa da kalanlarda aşırı yüksek kredisi olan yok gibi birşey kısacası 600 kredi civarına elit bi takım kurulabilecek,takımımın değeri 700 olmuşken şimdi 600 lük takım kurup 100 krediyi ne etcem.denge menge kalmadı bari bu hafta da oynasınlar da elden çıkarabilecek pozisyonlara yer açayım.

ya bu hafta puanlar sıçramıış.143 puan yapmama rağmen geçen haftaya göre daha aşağılardayım.enteresan.lokavt da bitti kirilenkonun durumu net değil ama kesin dönüş yaparsa sistem falan kalmaz.son güne kadar beklemek lazım takım kurmak için.

Doğruyu söylemek gerekirse ilk 2 hafta battım.Ama sonra takımı tamamen bozarak Lafayette,Motejunas ve Shermadinni nin üstüne bir takım kurdum bu 3 oyuncumda saolsunlar aldıklarım puanla şimdiki puan farkı 25 felan var.İlk 2 hafta 120leri gor gorurken şimdi 150 den aşağı inmiyorum.
Ayrıca bu hafta Zazayı aldım takıma oynamazsa gümlerim inşallah oynar...