Euroleague Fantasy Challenge 2012

Asıl yarışma, Nba oyuncularının sona ermesiyle başlayacak bana kalırsa. Nba oyuncularına özel 3 oyuncudan fazla değişiklik yapılmasına da izin vermezler, sonuçta bu oyuncuların gitme ihtimalleri hep vardı, bu düşünceyle 3'ten fazla oyuncu tutmamak iyi bir strateji olurdu.

Şu an kadromda NBA'e dönecek 2 oyuncu var Seraphin ve Ibaka. Onlarla vedalaşmayı düşünüyorum ama belki bu haftada tutabilirim kadroda belli olmaz. Bu arada Krilenko'nun sakatlığı Lokavt derken iki haftadır Emir elimde kalıyor ve patlamaya devam ediyor bakalım nereye kadar.

NBA oyuncularının gitmesiyle birlikte bambaşka boyuta gelecek çekişme.Kötü gidenleri olumlu yönde etkileyebileceği gibi,iyi gidenleri ise kötü etkileme gibi bi durum ortaya çıkması muhtemel.Hadi hayırlı olsun.

Son durum ile ilgili bi kaç öğrendiğim bilgi var paylaşayım.Kirilenko Yıl sonuna kadar Sakat zaten euroleague de haberi çıktı ozaman kadar nba durumuda belli olur.Rudy fernandez ve batun oynamıyorlar.Farmar once sakat durumuna düştü ancak son durumda oynıcakmış.Ibaka-pekovic-ersan-sefolosha-zaza-Gallinari de sahada olucak.
zaten oynamıcaklar sakat durumuna düşürüyor fantasy challenge umarım son dk surprizi olmaz gerçi oynıcak diye gozukenlerde nekadar süre alıcak merak ediyorum özellikle ibaka ve farmar.

Scortsianitis Partizan uzunları karşısında mı daha çok ranking toplar sizce yoksa Zaza Kazan uzunları karşısında mı ?

Baby Shaq ilk maçta kötü oynamıştı Partizan'a karşı,ancak yükselen bir performansı var her maç.Son performası da ortada.Zaten Pekovic'i durdurabilecek ve ezebilecek ender oyunculardan.Ama yine etkisiz kalır mı bu maç diye düşündürtüyor ?

Zaza'da harika gidiyor ama Kazan uzunları çok kaliteli olmasa bile sisteme göre akıllı oynuyorlar ve hem defansda hem hücumda istediklerini başarıyorlar..

Tercihinizi belirtirseniz sevinirim..

Scortsianitis Partizan uzunları karşısında mı daha çok ranking toplar sizce yoksa Zaza Kazan uzunları karşısında mı ?

Baby Shaq ilk maçta kötü oynamıştı Partizan'a karşı,ancak yükselen bir performansı var her maç.Son performası da ortada.Zaten Pekovic'i durdurabilecek ve ezebilecek ender oyunculardan.Ama yine etkisiz kalır mı bu maç diye düşündürtüyor ?

Zaza'da harika gidiyor ama Kazan uzunları çok kaliteli olmasa bile sisteme göre akıllı oynuyorlar ve hem defansda hem hücumda istediklerini başarıyorlar..

Tercihinizi belirtirseniz sevinirim..

Furkanın sakatlığından sonra zaza ciddi süre alıcaktır ama prokom verimini alırmısın bence risk Sofo zaten gununde olursa tutulamaz ama karşıda da pekovic var bence en temizi kredin varsa Milan Macvan Pekovic son maçı olma ihtimalinide goz onune alırsak süresi 40 dklara yaklaşıcaktır onumuzdeki haftalarda(ben oyle yaptım) ama zaza yada sofo diyosan Sofo derim.Kolay gelsin.

Oyun Kurucu
Marcelinho Huertas
Ender Arslan

2 ve 3 Numaralar
Juan Carlos Navarro
Jordan Farmar
Ömer Onan
Sasha Vujacic

Uzunlar
Ersan İlyasova
Nikola Pekovic
Kevin Seraphin
Preston Shumpert

Beyler dahil olduğumuz ligten nasıl çıkış yapılıyor bilen varmı girdim bi lige daha çıkamıyorum.Sadece ligi açanlarmı çıkarabiliyor yoksa?

Bende farmar-danny green-batum-pekovic var nbae dönecek olan.. Bu hafta oynayacak mı bunlar ya da 3ten fazla değişiklik hakkı tanınacak mı bu duruma özel hiç bakamadım da ben..

Bu hafta içimde nedense garip bir his var. Bu hafta voleyi vurucam gibi hissediyorum.İlk kez yaptığım bir kadro çok içime sindi.:))

shved -hamilton
weems-eidson-shipp-bogdanoviç
kasun-shumpert-savanoviç-motiejunas

Burak galiba maalesef öyle çıkılıyor biz de ligin başında yeni takım kurmak için Kerem'den diğer takımlarımızı çıkarmasını rica etmiştik o yüzden.

Maliano Twitter'dan oyuncuların durumlarını yazdı bugün.

''Batum Bilbao deplasmanında yok.''

''Merak edenlere diğer nba oyuncularının durumu; Farmar, Rudy oynamayacak; Ibaka, Pekovic, Gallinari ve Hakan Demirel sahada olacak..''

''Düzeltme: Farmar bu hafta sahada olacak. Maccabi'den EL'ye ulaşan bilgi bu şekilde.''

Bourousis'i aldım bu hafta kadroma,iyi puan bekliyorum ondan umarım yanılmam,Emir Preldzic'i tekrardan aldım kadroma kredim düşük olduğu için mecburen aldım onu en azından bu hafta 10 puan civarı getirse yeter bana.

Kasun en başından beri kadromdaydı ama onu 1 haftalığına kadromdan çıkardım,nedense bu hafta düşük puan getirecekmiş gibi bir his var içimde.

Farmar'dan gelen çelişkili haberler üzerinde kadromda değişiklik yapıp Farmar ve Pekovic'i çıkarıp Bogdanovic ve Zaza'yı aldım. Ondan giderayak bi monster performans bekliyorum hadi bakalım. :)