Euroleague Fantasy Challenge 2012

Bourousis'i aldım bu hafta kadroma,iyi puan bekliyorum ondan umarım yanılmam,Emir Preldzic'i tekrardan aldım kadroma kredim düşük olduğu için mecburen aldım onu en azından bu hafta 10 puan civarı getirse yeter bana.

Kasun en başından beri kadromdaydı ama onu 1 haftalığına kadromdan çıkardım,nedense bu hafta düşük puan getirecekmiş gibi bir his var içimde.

Kasun benim de aklımdaydı ama bu hafta Pana deplasmanındalar fazla puan getiremez bence.Oyüzden bu hafta kredisi düşer haftaya alırız. :)

Önce Farmar sakat dediler onu sattım, Batum'u aldım. Sonra gördümkü Farmar sakat değilmiş. Sonra Batum sakat dediler, Batum'u satıp Navarro'yu aldım. Şimdi de Navarro sakatmış.

Dediler dediklerim de oyunun kendisi. :mad:

pekovici bu hafta bende sahada tutuyorum. zaten başka çarem yok oyuncu değikliklerini tamamladı. caja laboralden bjelica sakat diyor? bunun teyidini alma durumumuz var mı? sakat değilse iyi puan alabileceğini düşünüyorum.
seraphinide nba yolcusu diye bu hafta çıakrdım takımdan buda planlarımı bozdu. oyun kurucu olarak hamilton ı alamadım u yüzden. casey jacobseni de cska ya karşı puan alamaz diye çıkaracaktım ama furkanında sakatlığı nedeniyle değiştirince takımda tutmak zorunda kaldım.
pekovic bu hafta sağlam puan alda güzel git kadromdan :)

Burak galiba maalesef öyle çıkılıyor biz de ligin başında yeni takım kurmak için Kerem'den diğer takımlarımızı çıkarmasını rica etmiştik o yüzden.

Maliano Twitter'dan oyuncuların durumlarını yazdı bugün.

''Batum Bilbao deplasmanında yok.''

''Merak edenlere diğer nba oyuncularının durumu; Farmar, Rudy oynamayacak; Ibaka, Pekovic, Gallinari ve Hakan Demirel sahada olacak..''

''Düzeltme: Farmar bu hafta sahada olacak. Maccabi'den EL'ye ulaşan bilgi bu şekilde.''

teşekkür ettim saçma sapan bi lige girdim de yanlışlıkla :)

kadronun son halini belirledim, sonu ne olacak bakalım.
Dimitris Diamantidis --Milos Teodosic

Chuck Eidson--Jordan Farmar--Thabo Sefolosha--Sonny Weems

Akin Akingbala--Donatas Motiejunas--Nenad Krstic--Sofoklis Schortsanitis

Bu akşam 2 oyuncum oynadı

Pape Amagou 2.0 ( Eksi getirmesinden iyidir )
Stanko Barac 17.6 + ( Bu hafta yüksek puan getireceğini tahmin ediyordum zaten ama 20'nin üstüde olabilirdi )

Kasun beni yanıltmadı bu hafta 3 puan getirmiş,önümüzdeki hafta yine onu kadroma dahil edeceğim.Bu hafta düşük puan getireceğini düşünerekten onu çıkarmıştım kadrodan.

Perşembe akşamı oynayacak oyuncularım Lyday,Jamon Lucas,Emir Preldzic,San Emeterio,Vazquez,Sofoklis bunların dışında Navarro ve Bourousis var onlar oynamayacak diye gözüküyor ama belli olmaz,geçen haftada kasun oynamayacak diye gösteriyorlardı ama oynadı.

Bugün 3 oyuncum sahne aldı;

Navarro'nun yerine son anda kadroya aldığım Alex Mumbru : 22, Marcus Slaughter : 23 ve Aleksey Shved : 14,3. Toplamda : 59,3 puan geldi bugün.
Yarın Eidson, Bogdanovic, Dragic (umarım oynar.), Farmar, Motijeunas, Macvan ve Teletovic'den neler gelecek bakalım?

Navarro'nun yokluğuda ya Eidson patlayacak ya da Mickael. Eidson'dan minimum 25 ranking bekliyorum. Bogdanovic gün geçtikçe şutunu düzene dokuyor. Her ne kadar Fenerbahçe'nin yenilmesini istesem de Bogdanovic'in 30 sayı atıp yenilmelerini tercih ederim. Ondan da en azından 20 ranking bekliyorum. Goran Dragic'den büyük bir beklentim yok. 10 Ranking getirse öpüp başıma koyarım. Farmar'dan gider ayak şov bekliyorum 25 ve üstü gelebilir. Motijunas, Macvan ve Teletovic'den de toplamda 50 ranking gelse eder sana 120-130.

Yazınca ne kolay oluyor böyle? Umarım rekorum olan 174,4 ü geçerim.

Calathes, Kristic, Mumbru 3'lüsünden 60.5 puan aldık. Beklentim 45'ti açıkçası iyi bir giriş oldu. :)

S.Rodriguez, Spanulis, Emeterio, Emir, Shumpert, Pekovic, Motiejunas geri kalan oyuncularım. Bu hafta en yüksek puanıma ulaşmalıyım. :)

weems-savanoviç 24, shved 14,kasun-hamilton 3 .Kasun sadece 7dk almıştı 4.periyot başında sanırım sakatlandı maçta,hamiltonda sürekli faul probleminde kaldı.Kötü başladım haftaya

Teletovic ve Macvan iyi gidiyorlar şu anda. Farmar, Eidson, Dragic, Motiejunas şu ana kadar tam olarak hayal kırıklığı. İkinic yarılarda patlamazlar ise bu hafta tam bir hayal kırıklığı olacak benim için.

Bu hafta iyi gidiyorum ama Navarro'nun oynamadığını geç öğrendim o yüzden 9 oyuncudan gelecek puanlar.Bütün taktiklerim tuttu bu hafta,en azından şimdilik öyle gözüküyor.

Sergio Rodriguez, Calathes ve Mumbru gibi beklentimin 28 puan olduğu adamlar 66 puan getirirken; Motiejunas, Spanulis, Emeterio triosundan beklediğim puan 60ken 17 puan geldi.

Dolayısıyla garip bir hafta geçirdim, kendi rekor beklentimi de kıramamış oldum. :) 135.3 puanla kapattım haftayı.