Euroleague Fantasy Challenge 2012

shved-huertas
vujacic-weems-shipp-bogdanoviç ( shipp 'in bu son haftası bu hafta olmazsa artık yollarımızı ayırıcaz.
khryapa-shumpert-savanoviç-motiejunas

hadi hayırlısı

BO MCCALEBB YOK!!!

Bizim maç için iyi, fantasy için kötü haber..
NBA dönenler yetmiyomuş gibi bi de bu sakatlık haberleri can sıkıyo artık

McCaleb ve Kaukenas'in yokluğunda Rakocevic ve özellikle Zizis'den ilginç rankingler gelebilir. Çok da ucuzlar. Bize karşı oynamasalardı ikisini de takımıma katardım açıkçası.

Motiejunas'dan : 25.3 (Adamım benim. Gecen hafta hariç hiç üzmedi beni)
Bogdanovic'den : 16.5 (Giderek form tutuyor. Takımda tutmaya devam edeceğim)
Emir Preldzic'den : 11 (Sırf sevimliliğinden dolayı 1 hafta daha tutacağım)
Shved'den : 0 (Bir hafta daha tutacağım)
Mumbru'dan : 5 (Gidici)

Spaunulis: Yarın gece O'nun gecesi olmalı! 30 rk bekliyorum.
Teletovic : Klasik Teletovic gibi oynarsa 20 rk bekliyorum.
Slaughter : Bu adam da hiç üzmedi beni ama haftaya gönderip yerine Lorbek'i almayı düşünüyorum.
Macvan : Bu adam da hiç üzmedi beni. Pekovic'in yokluğunda muhtemelen 30 Rk barajını geçecektir.
Rodrigez : Pek ümitli değilim ama 10-12 Rk getirse öpüp başıma koyarım.

Geçen hafta toplam puan 89. Bu hafta 5 oyuncudan gelen puan 90 ki Teodosic'in hayal kırıklığı performansına rağmen. Geçen haftaki kadromu bozmamamın verimini alıyorum.

Aradori kumarını oynadım bakalım ne olacak ?

Uzun bir süre sonra Andric'i aldım,bugün güveniyorum ona,malum Zaza'da gitti.

Schortsanitis'in Real'e karşı etkili olmasını bekliyorum.

Navarro bir zahmet bugün iyi puanlar getirsin,geçen hafta oynamadı onun yüzünden 9 oyuncudan puan aldım sadece.

Ve en istikrarlı ve en güvenilir oyuncum San Emeterio.

Bugün bu 5 oyuncu oynayacak bende.

Ayrıca basketbolda en çok ilgimi çeken istatistik ribaunt,Motiejunas'a maşallah diyorum :) Aslında onun kadar süre alsa Furkan Aldemir'de yapacak bu tarz ribaunt rekorları belkide yakında yapar kimbilir ...

Dün akşam Dusko Savanovic kumarının tutmamış olması üzücü. Ersan Ilyasova gitti, Savanovic çok süre alır diye beklerken Ersan Efendi İstanbul' dan ayrılamamış :)
Euroleague Scouting de maşallah çok iyi çalışıyor, adamlar daha gitmeden göndermişler Ilyasova' yı ...
Kredi yükseltelim derken getirdiği puanı bırakalım kredisel açıdan Savanovic' den zarar etmek kötü oldu ...

Shved neden yoktu ya,teodosiç 3 puan aldığını gördüğümde dedim shved ile koyduk çocuğu herhalde ,adam oynamamış yaw.

vujacic,motiejunas,weems,bogdanoviç den istediklerimi aldım. savanoviç bu hafta tutmadı ersan veda maçı diye,khryapanında allah belasını versin Kirilenko yokkende oynamadı.

San Emeterio'ya tam kayıyordum rezil diye bugün,son 1 dakikada 6'dan 15 rankinge ulaştı ve haftayı iyi kapattı.Mirotic'i bu hafta kadroma katmıştım,İbaka gider süresi artar diyerekten.Bu hafta rekor puanımı aldım 160 ile.Ben de iddaalıyım artık :)

bu hafta aeron jackson ın -2 puanına rağmen 152 civarı puanla en iyi puanımı yaptım. nba oyuncuları gittikten sonra puanların bu haftada düşeceğini tahmin ediyorum ve umuyorum.
40 puana oyun kurucu bulmam lazım. o zaman kadro dahada oturacak.

arda, savonovic tercihi çok mantıklı bir hareketti. oyuncu değişkliği hakkım olsa bende yapardım.bu hafta kadroya alabilirim.

Calathes-Kerem
Rakocevic-Gordon-Kecman-Vasileadis
Sofo-Krstic-Mirotic-Zoric

Mirotic'i alıp çıkardım sanıyordum az önce gördüm sevindim sürpriz oldu.2 hafta geç başlayıp gelişigüzel kadro kurdum oyun herhalde silbaştan her hafta kadro kuruluyodur diye ama bir düzene oturdu alışınca.Şu oyunu kafasında belirli bir yol çizip oynayanlara da saygı duymaya başladım cidden.Herhangi bir iddaam yok bu sene için ama günlük maç tercihlerim çok iyi sayılır :p

İlk kurduğumdan beri Vasileadis'ten kurtulamadım bazen iyi katkı verdi ama yerine ilk 5 ve katkı vercek bir adam bulursam süper olur. 22.77 de kredim var daha.

Bu arada Hakan abi kredisi 40'dan fazla ama bir yerde ufak bir fedakarlık yapıp oyun kurucu için Calathes'i almanı öneririm.1 maçlık istiyorsan CSKA deplasmanında belki çok iyi puan getirmez ama en azından 2 maç için riski alınmaya değer bir oyuncu.1 hafta batırdı ama haftalardır iyi katkı veriyor :))

Motiejunas : 25.3 (Adamım benim. Gecen hafta hariç hiç üzmedi beni)
Bogdanovic : 16.5 (Giderek form tutuyor. Takımda tutmaya devam edeceğim)
Emir Preldzic: 11 (Sırf sevimliliğinden dolayı 1 hafta daha tutacağım)
Shved : 0 (Gidici)
Mumbru : 5 (Gidici)
Spunulis : 20.9 (kalıcı)
Teletovic : 34 (kalıcı)
Slaughter: 25.3 (kalıcı)
Macvan : 14.0 (Kalıcı)
Rodrigez : 8.8 (Gidici)

Toplam : 160,8 puan.

Shiip'in oynamadığı Teodosic'in de berbat olduğu bu hafta 165 puan almışım. Geçen hafta öyle bir patlamıştım ki bu oyuncular iki hafta üstüste böyle kötü oynamazlar diye kadroyu bozmadım ve karşılığını aldım.

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Krilenkomu? Teodosicmi? Olurmu lan onlar elde patlar, hakkaten patladılar ama nerede bilmem hahaha Sen daha çok beklersin, beni geçme şansın hiç yok bu sezon Bilende oynuyo bilmeyende..

Hodri Meydan o zaman canım. Bütün forum şahit, sezon sonunda hatırlatırım bu dialogu.

Evet 18 Ekim 2011 tarihinde geçen bu dialogu biraz daha canlı tutalım. Unutmama Unutturma :) (Sayfa 18 de reel dialog görülebilir)

Şu an için sadece kredi yükseltmeye oynayan bir kullanıcı olarak direk puana endexli oynayan Önder Beyefendi' ye toplamda 35 puan fark atmış olmaktan mutluyum. Pek tabi Önder Bey' in şu anki kredi toplamını da merak etmiyor değiliz eheh beni sorarsanız 2-3 haftadır birkaç olumsuzluk yaşamama rağmen 700+ oldum :)

Kamuoyuna önemle duyurulur.

NOT: Zachar Pachutin gelsin Önder' i kurtarsın !