Euroleague Fantasy Challenge 2012

Kadroları düzeltme zamanı geldi top16ya kalamayan takımlardaki oyuncuları yavas yavas cıkarmak lazım ben geçen hafta mike batiste ve rakoyu almıstım ikiside ucuzdu 30 ranking geldi ikisinden
Bu hafta en çok güvendigim oyuncu Dusko Savanovic Ersanda gitti çok dakika alacaktır şutunuda güveniyorum ben onun için kadroda Sofoklisi cikardim geçen hafta 6 rk ile batırmıstı beni....

rakocevic ligde 26 sayı atmıs eli sıcak ve uzun dakikalar alıyor
ayrıca olimpijada sasu salin fantasy challengede 7 puanda dün yokluktan partizan karsısında guard gibi oynadı oyunda forvet mevkisinde gözüküyor 10 15 ranking getirdi eğer yer acmak istiyosanız...

Calathes-Kerem
Rakocevic-Gordon-Kecman-Vasileadis
Sofo-Krstic-Mirotic-Zoric

Mirotic'i alıp çıkardım sanıyordum az önce gördüm sevindim sürpriz oldu.2 hafta geç başlayıp gelişigüzel kadro kurdum oyun herhalde silbaştan her hafta kadro kuruluyodur diye ama bir düzene oturdu alışınca.Şu oyunu kafasında belirli bir yol çizip oynayanlara da saygı duymaya başladım cidden.Herhangi bir iddaam yok bu sene için ama günlük maç tercihlerim çok iyi sayılır :p

İlk kurduğumdan beri Vasileadis'ten kurtulamadım bazen iyi katkı verdi ama yerine ilk 5 ve katkı vercek bir adam bulursam süper olur. 22.77 de kredim var daha.

Bu arada Hakan abi kredisi 40'dan fazla ama bir yerde ufak bir fedakarlık yapıp oyun kurucu için Calathes'i almanı öneririm.1 maçlık istiyorsan CSKA deplasmanında belki çok iyi puan getirmez ama en azından 2 maç için riski alınmaya değer bir oyuncu.1 hafta batırdı ama haftalardır iyi katkı veriyor :))

alpaslan,teodosici aldım. vujacic ve kyli hines i sattım. panaya karşı iyi oynar diye düşünüyorum. vujacic inde maccabi deplasmanında varlık göstermemesini bekliyorum. risk gerçi. 40 puandan aldım 53 ten sattım ama teodosici alabilek için bu şekilde bir hamle yapmam lazımdı.sattığım jackson 33 puandaydı çünkü.
kyle hines ilk maçından beri takip ederim ve son 2 haftadır kadromda. onuda elim varmayarak sattım. ama ileriki haftalarda yine kadroma koyacağım.

nba oyuncuları gittikten sonra puanlar düştü, bende toparladım biraz ama ilk haftalarda çok açıldı puanlar. hedef ilk 10 ken şimdi ilk 100 e girmeye çalışıyoruz :)

Motiejunas geçen hafta savunma ribaundu rekoru kırdı ama, sayı yönenden sıkıntı çekti. Serbest atışları biraz daha yüzdeli olsa 30 yapması işten değil... Kısalarda istikrar yakalamak lazım...

Alexey Shved hakkında bilgisi olan var mı oynayacak mı sizce? Bir de soru,Teodosic-Shved ikilisinden hangisini çıkarayım sizce Pana maçı için ?

Alexey Shved için oynayacak diyorlar ama bence de bu maç eski Olympiakos lu Teodosic in maçı olabilir :)
Dikkat ...

Ben de hem Calathes hem de Teodesic vardı. İkisinin arasından Calathes'i göndermeye karar verdim. Bu maç Teodosic'in maçı olacak gibime geliyor.
Calathes'in yerine S.Rodrigez'i aldım. Ne yapacak bakalım. Tabi önerisi olan varsa değişebilir :)

Kadromu yavas yavas istedigim duzeye cekmeye basladim.Huertas,Diamantidis,Rakocevic,Sato,Bogdanovic,Vujacic,Khryapa,Fotsis,Krstic ve Mirotic bu haftaki oyuncularim.Huertas birkac haftadir vasat,bu hafta patlama bekliyorum.Ayrica 26 puana Rakocevic baya iyi bir tercih gibi,hic yoktan 5-6 faul aliyor mac basi.

PAO, CSKA deplasmanında rakibine ilk yenilgisini tattırabilir... Kirilenko sakatlandıktan sonra CSKA'nın oyun düzeyi düştü. Batiste düşünülebilir...

Krstic,Sato,Khryapa ve Diamantidis'ten;Dia cok kotu olmasina ragmen toplam 86 ranking aldim.

Krstic ve Furkan ikilisi 52 puan getirdi iyi bir başlangıç

Ben de hem Calathes hem de Teodesic vardı. İkisinin arasından Calathes'i göndermeye karar verdim. Bu maç Teodosic'in maçı olacak gibime geliyor.
Calathes'in yerine S.Rodrigez'i aldım. Ne yapacak bakalım. Tabi önerisi olan varsa değişebilir :)

Çok yanlış yaptın. :) Calathes son 3 maçtır bençten gelmeye başladı bugünle birlikte sırasıyla 16, 23 ve 15 rkg yaptı. :)

Bugünlük Calathes, Gordon ve Kristic oynadılar. Prigioni kaldı oynamayan. Calathes 15, Gordon 11, Kristic 34.1 getirdi toplam 60.1 puan. Prigioni'den de bir 15 beklentim var.

Krhyapa allah belanı versin senin. İlk hafta 80-90 dan filan takıma koydum ,ha oynadı oynayacak diye 2-3 hafta iliğimi kuruttu.Neyse efendim yollarımız ayrıldı,geçen hafta kirilenko sakatlanınca alayım dedim ,rakipte kolaydı.3-4 rkg yaptı bu hafta pao maçına çıkarmiyim dedim +20 rkg yaptı .Nedir bu adamdan çektiğim benim.

shumpert ile yollar haftaya ayrılıyor 7 rkg çok tatsız.

Çok yanlış yaptın. :) Calathes son 3 maçtır bençten gelmeye başladı bugünle birlikte sırasıyla 16, 23 ve 15 rkg yaptı. :)

Bugünlük Calathes, Gordon ve Kristic oynadılar. Prigioni kaldı oynamayan. Calathes 15, Gordon 11, Kristic 34.1 getirdi toplam 60.1 puan. Prigioni'den de bir 15 beklentim var.
Maçı izlemedim ama Teodosiz potaya bakmadı nedense. Bakalım Rodrigez ne yapacak :)

Bu hafta oyun kurucularım Teodosic ve Diamantidis'ti ve sonuç yine rezalet.

Bana sınırsız kredi verseler,takımımı öyle kursam yine sonuç değişmez,böylede lanetlenmiş bir adamım işte :D

İki Yunan'ın berbat performansına rağmen;ilk 6 oyuncum (Krstic-Sato-Diamantidis-Khryapa-Fotsis-Mirotic)bana 124 ranking getirdiler.Daha yarın Huertas-Bogdanovic-Vujacic ve Rakocevic var.Kendi rekorum olan 160 puanı geçecek gibi duruyorum.Hadi hayırlısı :)