Euroleague Fantasy Challenge 2012

batisteden 0 puan ve teodosic ten 9 puan alabildik. lakovic tercihi iyi bir tercih oldu. jamon lucas baştan beri kadromda, onda da istikrarı sağladık.
furkan kadromda olsaydı batiste yerine çok daha iyi olacaktı. bakalım diğer 6 oyuncudan neler gelecek.
kadromda oynayacak 6 oyuncudan, 3 ü fenerden. bu da ayrı bir çelişki :)

Bugün Basile bence iyi bir katkı sağlayacak bunu umut ediyorum :)

aeron jackson saç baş yoldurmaya devam ediyor. geçen hafta -2 ve kaybettirdiği puanlar, şimdi ilk çeyrek 8 puanda ve devamı gelecek gibi.

Haftayı 164 ranking ile kapadım.Huertas aldığımdan beri baş aşağı gidiyor,bu hafta yolları ayırma vakti.Performansım gayet olumlu,özellikle pota altı oyuncularımdan toplam 106 ranking aldım :)

26 puandan Rakocevic'i kadrolarına katanlar bayram ettiler bu hafta benim gibi :) 20.9 ranking getirdi.

İçeride 37 kredi sakladığım bu hafta 153.8 puan aldım fena sayılmaz. Motiejunas 6 getirerek büyük hayal kırıklığı yarattı, yoksa daha fazla olurdum.

Calathes 15, Prigioni 11, Emir 12, Spanulis 19.8, Jamon 11, Langford 7.7, Savanovic 12, Sofo 24.2, Motie 6, Kristic 34.1 puan getirdi.

Prigioni, Emir ve Motie ile yolları ayıracağım gibi görünüyor. 187 krediye yerlerine yeni isimler gelecek..

Aynı kadro iki hafta üstüste düşük yapmaz deyip kadroya hiç dokunmadan totem yaptım ve 170 puan getirisi oldu.
Jamal Shuler -7 puan getirmese tadından yenmezdi ama her hafta illa bi parazit çıkacak. :)

117.7 puan aldım bu hafta,Barac'ın 0 puanıda kötü oldu benim için.

Teodosic 9.9
Diamantidis 7.0

Navarro 3.0
Langford 7.7
Emir 12.0
Rakocevic 20.9

Andric 11.0
Bourousis 22.0
Sofoklis 24.2
Barac 0.0

Barac haricinde uzunlarım çok iyi ama Barac'ı çıkarmayı düşünmüyorum önümüzdeki hafta iyi performans gelebilir ondan.Emir'i 32.1 krediye almıştım anca 35.16'ya yükselebildi artık çıkaracağım onu.Navarro'yu 58.59 krediye almıştım bundan daha fazla düşmez diye düşünmüştüm 48.8'e düştü.Langford ve Rakocevic mutlaka kalacak.Oyun kurucularım Teodosic ve Diamantidis onlarda kalacak.

125 puan yaptım, 13.66 kredim cebimde duruyor.

zisis 14, huertas """ 2 """, weems 18.7,k.simon 14 ,vujacic 9,bogdanviç 8,mirotic 33,shumpert 7.7,savanoviç 12,motie 7

ah mccalebb seninle ne kadar mutluyduk neden sakatlandın beni huertasın kucağına bıraktın :)

Arkadaşlar Top 16 başlayınca değişiklikler nasıl oluyor tecrübeliler yardım etsin sınırsız mı oluyor elenen takımların oyuncularını çıkarmamız için yoksa yine 3mü ona göre bu haftadan temizliğe başlıcam özellikle Marcus Slaughter çok yazık olucak her hafta yuzumuzu gulduruyordu ;)

Top 16 başlarken sınırsız değişiklik oluyor. Sonra yine her haftada 3 hak olacak ama. Top 16'nin ilk haftasında seçilen kadro önemli. Bu arada 7 hafta kaldı bitime.

bu hafta 162 puan almısım Sarıyer SK takımımla.Uzunlar inanlımaz puan geitrdi.Teletovic Kristic Bourisis ve Printesis.20'den aşağı ranking yoktu bu dörtlüden.Navarro hayal kırıklığıydı her zamanki gibi.16. olmusuz gsbasket liginde.Top 16'da kadroların sıfırlanacağı haberi doğru mu?Doğruysa güzel haber ilk hafta daha dikkatli seçmek lazım.Takımın iskeleti için.

bu hafta 162 puan almısım Sarıyer SK takımımla.Uzunlar inanlımaz puan geitrdi.Teletovic Kristic Bourisis ve Printesis.20'den aşağı ranking yoktu bu dörtlüden.Navarro hayal kırıklığıydı her zamanki gibi.16. olmusuz gsbasket liginde.Top 16'da kadroların sıfırlanacağı haberi doğru mu?Doğruysa güzel haber ilk hafta daha dikkatli seçmek lazım.Takımın iskeleti için.

Navarro yine yıktı beni.Lakovic'e laf edenler bunları da görsün bu arada :)

Sıfırlanıyor evet Top16'da.

Ayrıca ben 165 puanla 18.yim sen nası 16 oluyorsun :D

Kimse takımını yazmamış yoksa hala karar mı veremediniz? Ben son kararı verdim artık beklemedeyim herkese bol şans.

Dimitris Diamantidis Terrell Lyday

Krunoslav Simon Jaycee Carroll Keith Langford Sonny Weems

Mirza Teletovic Milan Macvan Nenad Krstic Nikola Mirotic