Euroleague Fantasy Challenge (2015-2016)

Semih 1.olan F4'e gidiyor , seyehat ücreti ve otel masrafları onlardan. Yanında bir kişiyi daha götürebiliyorsun. İlk 10 sıraya da saat , top , imzalı forma gibi şeyler var. Bu arada tebrik ediyorum GSBasket Liginde de önüme geçmişsin 1.liği almışsın :)

Bu hafta Şafartzik, Weems ve Zirbes'i çıkarıp yerlerine Rochestie, Eyenga ve Bourousis'i dahil ettim

Bu haftaki en iddialı takımım şu şekilde oluştu:

Wanamaker
Rochestie

Eyenga
Singleton
Shved
Gentile

Claver
Mbakwe
Bilan
Bourousis

Semih 1.olan F4'e gidiyor , seyehat ücreti ve otel masrafları onlardan. Yanında bir kişiyi daha götürebiliyorsun. İlk 10 sıraya da saat , top , imzalı forma gibi şeyler var. Bu arada tebrik ediyorum GSBasket Liginde de önüme geçmişsin 1.liği almışsın :)

Sağolasın Oğuzhan :)

Farmar geçen hafta büyük hayal kırıklığı oldu, bakalım bu hafta Rudy ne yapacak...

Bu sene PC arızalı olduğundan üye olamadım ama tiyo veren arkadaşların dediği gibi ilk turlarda yıldız isimleri almayın kadroya. Orta ve küçük takımların skorerlerine kredi harcayın daha çok

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler lanet olsun bugün eve gecmem geceyi bulacak tüm maçlar kaçtı. Kadroyu da düzenleyemiyorum:) son dakika olağanüstü bi gelişme olursa bilgi verirsiniz artık sakatlık falann.

evet fantasy severler iyi geceler,

öncelikle kendi adıma konuşmak gerekirse:
- 15 mbakwe sahibi biri olarak çok kötü başladı hafta benim için. yine de 9 yaptığına şükrediyoruz. daha da fena yapabilirdi. (agustine'e de ayrıca kırgınız.)
- ilk başta 6 adet aldığım sonra güvenemeyip kapı dışarı ettiğim rudy fernandez'den de özür dilerim. meğer ne büyük oyuncuymuşsun. sana güvenmeyip avucumuzu yaladık.
- bir tek reyes'den memnunum. ilk 6 takımımın 3'üne almıştım. haftanın bana tek kıyağı 33 yapması oldu.

genel olarak:

- herkesin kadrosuna aldığı adams, 5 yaptı. ben yazmıştım ama 30 da yapar -5 de diye.
- lojeski ve colo'yu kadrolarından çıkarmayanlar bence bu haftanın kaybedenleri.
- gentile, maça kötü başladı. kredisine göre az sayılabilecek 16 aldı. bu oyuncuya oldum olası hiç güvenmedim ben. kadrolarına alanlar hem eklediklerini alamadılar, hem kredi kaybı oldu.

bu haftanın yine en büyük sürprizi: bilan

arkadaş çocuğa güvenmiyoruz ısrarla 100 krediye doğru gidiyor.

-

Bu hafta benim için de kötü gidiyor özellikle ilk 100de olan takımım için, Tolga Colo konusunda uyarılarını dinlemeliydim ordan -6 geldi, onu takımda tutup pullen-renfroeyu çıkarıp adams-rochistie yi aldım, değiştirmemiş gibi oldu her iki ikili 20,5 puan getirdi, diğer takımlarımdan ikisine aldığım wannamaker'ı bu takıma granger la alsaydım guard bölgesi ilave 10 puan kazandıracaktı, granger a güvenmediğim için diğer ikiliyi almıştım :(
mbakwe ve bilan tüm takımlarımda vardı, biri üzdü biri sevindirdi, Reyes'i 4 takımımdan ikisine almıştım, keşke hepsine alsaymışım.
sıralamada en üstteki takım 7de 95 yaptı, ikinci sıradaki takım 6da 113...

Geçen sene ismi cismi duyulmamışken Marjanovic'in alternatifi yaptığım Bilan'ı bu sene niye kadroya almadım kendime mantıklı bir açıklama yapamıyorum. Nobel Boungou Colo ve Darius Adams adlı arkadaşlara sonsuza dek elveda diyorum. Senenin kazancı kesinlikle Wanamaker ve Bourousis oldu kendilerine sonsuz teşekkürler.

en sıkıntılı bölge forvet bölgesi bu sene oyunun. gard bölgesi çok verimli. ha keza centerlar da. ne yapıp edip nando de colo, djedovic, delaney üçlüsünü takımlara toplamalı. tercihe göre kuzminskas da.

gard bölgesiinde 35-40 kredilik adam da 20 pır alabiliyor. ha keza center bölgesinde de. ama forvetlerde baştaki oyuncularla alttaki oyuncular arasında resmen uçurum var.

iyi bir scoutingle düşük kredili gard ve centerlardan iyi verim alınabilir ve krediler forvet bölgesine harcanabilir diye düşünüyorum.

alınık satılıklar açıklandı. bu hafta çok beter olacak neden mi? çünkü geçen hafta en çok alınanlardan olan n.b.colo satılmamış! yani genel olarak kadrolarda kaldı. biliyorsunuz kendisi -6 yaptı.

ayrıca; en çok alınan isimlerden şimdiye kadar üst düzey performans gösteren yok. hatta, adams 5 yaptı. mbakwe 9. eyanga'nın perfprmansı da bugün şüpheli.

150 üstü yapan bu hafta iyi yerlere gelir.

Most-bought players last week

1.Darius Adams 6.979
2.Adam Hanga 4.307
3.Ekpe Udoh 3.516
4.Christian Eyenga 2.811
5.Trevor Mbakwe 2.116

Most-sold players last week
1.Heiko Schaffartzik 7.810
2.Stefan Jovic 2.378
3.Tomislav Zubcic 2.201
4.James Gist 2.166
5.Marko Guduric1.984

Evet haftam vasat geçiyor. Kötü değil ama çok iyi de diyemem. Lojeski ve Boungo Colo'lardan çıktığım için kadroyu baltalayan oyuncum yok . Shved'den iyi katkı aldım , D.Smith ilavesi yapmıştım kadrolarıma 13 biraz düşük kaldı. Ben daha çok 16-17 bekliyordum Devin Smith'ten. Guard bölgesinde 2 oyuncudan yaklaşık olarak 30 civarı puanlar aldım , standart diyebiliriz.

Ve gelelim hiç yolunda gitmeyen , hesaplarımı alt üst eden Augustine meselesine. 2-3 hafta önceden bu hafta oynandıktan sonra Augustine'i satmayı kafaya koymuştum ve Augustine'i olan bir adım öne geçer demiştim. Çünkü bu hafta da 18-20 yapıp fiyat olarak 90ları bulmasını bekliyordum. Haftaya kendisini Reyes ile değiştirip artan kredi ile CSKA'nın yıldızlarından birisine yürüyecektim. Augustine malasef 9 yaptı ve kredi artıramadı , küçük 1 kredilik düşüş yaşadı. Yani Augustine - Reyes değişikliğini 1 hafta evvel yapmam gerekiyormuş ama çok fazla kızamıyorum kendime çünkü gayet mantıklıydu düşüncem. Augustine'in içerdeki maçta 9 yapması bence sürpriz oldu .

İlk 50'de 4 , ilk 10'da 2 takımım vardı. Şimdi Mbakwe aşağı yukarı herkeste var yalnız yukarıda belirttiğim Augustine-Reyes değişikliğini bu hafta yapanlar atağa geçecek. Takımlarım şu anda aşağı yukarı 110-112 + 3 oyuncu şeklinde. İlk 10'a elveda diyebilirim galiba. Yani ilk 50'den ilk 10 atak edenler olabilir diye tahmin ediyorum. Rudy veya Reyes bir tanesini bulunduranlar avantaja geçiyor bu hafta , ikisini bulunduranlar zaten süper puan çıkaracak.

Evet haftam vasat geçiyor. Kötü değil ama çok iyi de diyemem. Lojeski ve Boungo Colo'lardan çıktığım için kadroyu baltalayan oyuncum yok . Shved'den iyi katkı aldım , D.Smith ilavesi yapmıştım kadrolarıma 13 biraz düşük kaldı. Ben daha çok 16-17 bekliyordum Devin Smith'ten. Guard bölgesinde 2 oyuncudan yaklaşık olarak 30 civarı puanlar aldım , standart diyebiliriz.

Ve gelelim hiç yolunda gitmeyen , hesaplarımı alt üst eden Augustine meselesine. 2-3 hafta önceden bu hafta oynandıktan sonra Augustine'i satmayı kafaya koymuştum ve Augustine'i olan bir adım öne geçer demiştim. Çünkü bu hafta da 18-20 yapıp fiyat olarak 90ları bulmasını bekliyordum. Haftaya kendisini Reyes ile değiştirip artan kredi ile CSKA'nın yıldızlarından birisine yürüyecektim. Augustine malasef 9 yaptı ve kredi artıramadı , küçük 1 kredilik düşüş yaşadı. Yani Augustine - Reyes değişikliğini 1 hafta evvel yapmam gerekiyormuş ama çok fazla kızamıyorum kendime çünkü gayet mantıklıydu düşüncem. Augustine'in içerdeki maçta 9 yapması bence sürpriz oldu .

İlk 50'de 4 , ilk 10'da 2 takımım vardı. Şimdi Mbakwe aşağı yukarı herkeste var yalnız yukarıda belirttiğim Augustine-Reyes değişikliğini bu hafta yapanlar atağa geçecek. Takımlarım şu anda aşağı yukarı 110-112 + 3 oyuncu şeklinde. İlk 10'a elveda diyebilirim galiba. Yani ilk 50'den ilk 10 atak edenler olabilir diye tahmin ediyorum. Rudy veya Reyes bir tanesini bulunduranlar avantaja geçiyor bu hafta , ikisini bulunduranlar zaten süper puan çıkaracak.

emin ol oğuzhan kimse dediğin değişikliği yapmamıştır. yani agustine satıp bu hafta reyes almak delilik olurdu. bence 670-680 toplam puan seni yine ilk 10'da bırakacaktır.

Bu hafta Şafartzik, Weems ve Zirbes'i çıkarıp yerlerine Rochestie, Eyenga ve Bourousis'i dahil ettim

Bu haftaki en iddialı takımım şu şekilde oluştu:

Wanamaker
Rochestie

Eyenga
Singleton
Shved
Gentile

Claver
Mbakwe
Bilan
Bourousis

Bu hafta yaptığım değişiklikler çok yerinde oldu.Beni tek düşündüren isim Singleton idi ve sadece 3 puan topladı.Yakışmadı Singleton :)
Eğer bir değişiklik hakkım daha olsaydı kendisinin yerine diğer takımlarımda da olan Ponitka veya Hanga ikilisinden birini almak istiyordum ama maalesef değişiklik hakkımız sınırlı.ama sanırım haftaya Singleton a elveda diyeceğim.
Onun dışında fena bir hafta olmadı şimdilik. Eyenga'dan da iyi bir performans bekliyorum açıkçası.En azından Singleton'a nazaran daha fazla güven veriyor.

Birisi 691,40 diğeri 678,90 oldu. 155-156 civarı puan aldı bu 2 takım. Bence 691 ilk 10'da kesin ama diğeri ilk 10'dan çıkacak. Bir tane sürprizleri denediğim takım 210,8 aldı , merakla bekliyorum derecesini.

Uzunlardan hep iyi puanlar aldım şimdiye kadar,guardlar orta seviye,forvetler berbat,önümüzdaki hafta 2 değişiklik forvete,1 guard'a yapacağım,bu hafta 150 aldım,daha yüksek puanlarda olacak,datome'ye güle güle .... Türk takımlarından oyuncu almama kuralım vardı buna uymadım ve bedelini ödedim,sadece fb'den 1 oyuncu bırakacağım diğerleri yabancı takımlardan