Evet haftam vasat geçiyor. Kötü değil ama çok iyi de diyemem. Lojeski ve Boungo Colo'lardan çıktığım için kadroyu baltalayan oyuncum yok . Shved'den iyi katkı aldım , D.Smith ilavesi yapmıştım kadrolarıma 13 biraz düşük kaldı. Ben daha çok 16-17 bekliyordum Devin Smith'ten. Guard bölgesinde 2 oyuncudan yaklaşık olarak 30 civarı puanlar aldım , standart diyebiliriz.
Ve gelelim hiç yolunda gitmeyen , hesaplarımı alt üst eden Augustine meselesine. 2-3 hafta önceden bu hafta oynandıktan sonra Augustine'i satmayı kafaya koymuştum ve Augustine'i olan bir adım öne geçer demiştim. Çünkü bu hafta da 18-20 yapıp fiyat olarak 90ları bulmasını bekliyordum. Haftaya kendisini Reyes ile değiştirip artan kredi ile CSKA'nın yıldızlarından birisine yürüyecektim. Augustine malasef 9 yaptı ve kredi artıramadı , küçük 1 kredilik düşüş yaşadı. Yani Augustine - Reyes değişikliğini 1 hafta evvel yapmam gerekiyormuş ama çok fazla kızamıyorum kendime çünkü gayet mantıklıydu düşüncem. Augustine'in içerdeki maçta 9 yapması bence sürpriz oldu .
İlk 50'de 4 , ilk 10'da 2 takımım vardı. Şimdi Mbakwe aşağı yukarı herkeste var yalnız yukarıda belirttiğim Augustine-Reyes değişikliğini bu hafta yapanlar atağa geçecek. Takımlarım şu anda aşağı yukarı 110-112 + 3 oyuncu şeklinde. İlk 10'a elveda diyebilirim galiba. Yani ilk 50'den ilk 10 atak edenler olabilir diye tahmin ediyorum. Rudy veya Reyes bir tanesini bulunduranlar avantaja geçiyor bu hafta , ikisini bulunduranlar zaten süper puan çıkaracak.