bu hafta çarşının karışacağı hafta herhalde. değişiklikler bence bu haftaya kadar hiç bu kadar önemli olmamıştı.
benim için görünen örneğin: center bölgesinde gidilecek değişiklikler. mbakwe'den vazgeçilmesi gerek mi? claver kredi verecek diye takımda hep devam mı edecek?
yoksa; tomic'e, vesely'ye göz kırpmak mı gerek artık. hatta randle bile çok iyi bir alternatif. çok sayıda reyes alınacak ama sadece kredisini yükseltecektir bana kalırsa yüksek bi performans beklemiyorum.
gard bölgesinde rice'e güvenmek ya da güvenmemek. kredisi sadece 45. bu krediden satılması da bana aptallık gibi geliyor. oysa bi dolu alternatif var. yalnızca diğer takımlara bol bol calathes, lull hamlesi yapılacağını düşünüyorum. diğer takımlar tüm planlarımı alt üst ediyor.
en lanet bölge forvette ise tek bir umudum var. herkesin bol bol rudy alması. zira bu oyunda kendi takımlarınızdaki oyuncular kadar rakip takımları da kollamak gerek. sonuçta 150 bile alsanız herkes 120 almışsa fark yaratıyorsunuz. rudy'yi herkesin almasına neden sevindiğime gelince
bence bu hafta yine genel performansına geri dönecek.
geçen hafta rudy konusunda umutlu olmama rağmen son değişikliklerle hepsini sattım. bu hafta ise rudy almamak taraftarıyım. bu sene için daha rüştünü ispat etmedi gibi geliyor. form düşüklüğü aslında devam ediyor. utanmasam rudy bitmiş diyeceğim. ben bu hafta rudy'yi yine pas geçiyorum. darısı takımlarına alanların başına. (aynı şekilde sergio rodriguez de bana pek umut vermiyor tüm real oyuncuları gibi.)
de colo almasına alırım şartları zorlar ama gider kendisi de 10 yapar. kredisi 80'e düşer. ha diyeceksiniz uzun vadede zaten o yine 100'lere varır ne önemi var. öyle öyle olmasına ama millet 80'den alır ben 96'dan. 16 kredi zarar. üstüne sadece kendisinden 10 pır kazanmış olurum o da ayrı zarar.
bu saatten sonra kuzminskas, lojeski, diebler alınacağını zannetmiyorum. takımlarında olanlar da satacaktır herhalde. çünkü hala bence kredileri bu hafta düşmüş olmasına rağmen çok yüksek. kuzminskas, geçen sezon başında yine böyle fırlamış, sonra normale dönmüştü. 79 kredisi var. iki hafta üst üste deplasmanı var. ben yine de kuzminskas'ın özellikle yazın izlediğim avrupa şampiyonası'nı da kendime referans alıp alınması gerektiğine inanıyorum.
ben kuzminskas alacağım büyük takımlarıma. kendisine inancım sonsuz. ah bir de 20 dakika oynamasa kendisi benim için büyük fantasy oyuncusu.
bu isimler dışında: herkes devin smith ve rudy fernandez'e kalmış gibi bu bölgede. rudy'nin sıvıyacağını düşünsem de smith gayet de güzel kadrolara alınabilir.
benim bu hafta için bazı takımlarda(rice ve shved birlike olan) gideceğim isim ise shved'i satıp justin carter. kendisi faul atma ve faul yapma özürlü kabul ediyorum ama 52 kredi kendisi için çok az.
yani bu hafta forvet bölgesindeki tercihlerim:
- kuzminskas
- justin carter
- d.smith
-
delaney
delaney, kalın yazıldı çünkü kendisi ile ilgili hayati kararlar aldım. kendisi yağmurda çamurda kadrolardan çıkmayacak oyuncuymuş gibi geliyor. bi nevi benim de colo'm
takımımın süper gardı.
oğuzhan'la yüz yüze:
dead ball'un hanedandığı bu hafta içindi oğuzhan. anlık parlama
o takımdan hiç umutlu değilim. rudy yok, simon var mesela
48'den almıştım simon'u galiba, inatla bu hafta da satmadım. sonunda 17 aldı
38 yaptı kredisini. ama geleceği çok karanlık o takımın düşecektir gerilere
bunun dışında bazen kredi yetmemesi sizi bazı kararlara zorluyor ve bu size sınıf atlatıyor. örneğin dead ball'de sanıyorum hummel'ı satmıştım, kredi azdı mecburen reyes'i aldım. daha fazla kredim olsa herhalde direkt reyes'e gitmezdim. bu da bana bu haftalık sınıf atlattı. bazen çok kredi de adamın başına dert açıyor. az kredi ise hiç beklenmedik şekilde fayda sağlayabiliyor.