Geçen haftaki berbat performans beni sıralamadı baya gerilere iteledi, dolayısıyla bu hafta benim için çok kritik.
2 takımım var dünya sıralamasında ilk 500de, 621 ve 606,7 puanlarda.
Geçen hafta lider takımımda Eyange ve Colo'dan -11 puan aldım sağolsunlar
Buna rağmen bi çılgınlık yapıp bu hafta ikisini birden takımda tutacağım, kendi evlerinde geçen haftaki berbat performanslarını telafi etsinler diye dua edeceğim. İlk değişikliğimi Adams yerine Calathes'ten yana kullandım, diğer guard Rochestie. Forvet 4lüsüne bu hafta dokunmuyorum, Shved, Delaney, Eyange, Colo. Shved'ten bu hafta üst düzey bir maçta takımı sürekleyen oyuncu olarak yüksek rating bekliyorum, umarım düşündüğüm gibi olur, Delaney'i riskli olsa da 1 hafta daha tutacağım bu zamana kadar yaptığı katkıların hatrına. Eğer işler istediğim gibi giderse haftaya tüm değişiklikleri bu 4lü üzerinden yapacağım diye düşünüyorum. Uzun rotasyonunda Bilan ve Bourousis'ten yine vazgeçmiyorum, Claver ve Mbakwe'ye teşekkür ederek, yerlerine Tomic ve Udoh'u dahil ettim. Bu hafta forvetler beni üzmezse bu takımın iddası devam edecektir, yoksa havlu atarız zaten
Diğer takımımda da guard rotasyonum aynı, Rochestie üzme bizi
O takımda Devin Smith ve Carter var ilk takımdan farklı olarak Delaney ve Shved'in yanında. Uzun rotasyonunda da Reyes, Gabriel, Bilan ve Mbakwe var.
Şimdi baktım da iki takımda çok ortak oyuncu varmış, inş iyi oynarlar bu hafta...
Tolga yorumlarını bekliyorum, ama iyi yorumlar yap, geçen hafta emin olamadığın tüm oyuncular beni fena yaktı