Mbakwe iyi gidiyor
felaket hafta. bile bile lades dedim. mbakwe üstüne simon'um falan da var.
tomic'i de her takıma alamadım. onun yerine bilan tercilerim de oldu bakalım yarın inşallah bunun için pişman olmam.
tek tesellim 19. sıra takımımda mbakwe ve claver olmaması. bunun yerine vesey, reyes var. devin smith'den de kaçamadık tabi. renfroe sanki standardını bozmamak adına yine saçma saçma puanlarını düşürdü.
19. sıra: 48+ 7
20.sıra: 38+ 6
25.sıra: 24+7
52.sıra: 5+8
bu hafta için iyi giden ise:
236.sıra: 56+7
19. Sıra bu hafta ilk 10'da bence..
Benim en sıkıntılı bölge forvetler,4 değişiklik hakkım olsa hepsini değiştirmek isterim ama kredileride çok düşük 55 e aldığım spanoulis 38 e düştü,guardlar ise vasat her hafta 10-11 civarı toplam 20-22 gibi puanlar getiriyorlar,bir türlü toparlayamadım forvetleri yüksek kredili pivotları satıp kredileri forvetlere kullanacağım pivot olarakta 30-40 kredili isimlere yöneleceğim,Mbakwe önümüzdeki hafta 25 üstü pr getirse feci olur çıkarmayı düşünmüyordum ama gidecek fakat spanoulis'i tutacağım adı yeter,zaten 38 kredisi var,satsam kimi alacağım ki ... Sürpriz isimlere yöneleceğim önümüzdeki hafta
Selam, 4 takımımdan 3ü haftaya felaket başladı, ama sıralamada en iddialı olan takımım diğerlerine göre biraz daha iyi durumda, 5 oyuncudan 77 puan topladım.
Bunun tabii ki tek kahramanı geçen haftaki kötü performansına rağmen takımda tutma kararı aldığım Nobel COLO Kendisi nerdeyse tek başına puanların yarısını topladı 30,8 ile. Takımda tuttuğum Delaney ve Rochestie den gelen krediler de kötü değil, ama Devin Smith beni gerçekten üzdü, 2 tane 3lüğü girse 17 pır yapar bizi mutlu ederdi ama olmadı ne yazık ki. Bu takım için en büyük kazancım Mbakwe'yi çıkarmam oldu. Adams ve Mbakwe yi kesin takımdan çıkarmaya karar verince ve Calathes le ilgili sakat dedikodularından sonra, ilk olarak Adams Llull değişikliği yapmaya karar vermiştim. Bunu yapınca bana 2 alternatif kalıyordu, biri Mbakwe/Tomic ve Eyange/Babic, diğeri Mbakwe/Udoh ve Eyange/Smith değişiklikleri. Ben ikinciyi seçerek Udoh ve Smith'i aldım, ama dün Tomic ve Smith'in performanslarından sonra ilk tercih daha doğru olurmuş gibi gözüküyor, Tomic'in 25 pır civarı yapacağından adım gibi emin olmama rağmen basiretim bağlandı sanırım. Umarım bugün Udoh iyi bir performans göstererek en azından kaybımı minumumlara indirebilir. Geriye Llull, Shved, Udoh, Bilan ve Bourousis kaldı, 2sinden Colo performansı gelirse süper olur