Euroleague Fantasy Challenge (2015-2016)

çok muhteşem bir hafta oluyor mbakwesi, claver'i, devin smith'i:) eğleniyor muyuz hahah:)

işin iyi tarafı herkesler de bunlar var. 19. sıra takımımda claver ve mbakwe'den kaçtım. devin smith var sadece. bu bile kar.

16. - 53 - 62. sırada seyreden takımlarımda Claver-Mbakwe vardı sağolsunlar fena sattılar. 6.sıra takımımda Mbakwe yok şu an teselli gibi biraz. Claver ve Mbakwesi olmayanlar için güzel bir hafta geçecek gibi çünkü baya rakip ekarte etmiş olacaklar.

İstisnasız her takımıma Tomic aldım ve 26.4 yaptı. Rochestie 15 ile standart performans verdi tatmin etti beni , son saniye faul + atış kaçırdı 17'den düştü. Renfroe 3.periyıt 19'du gitti 13 e düştü. Renfroe çok kötü performans verdi. Gentile'de 19 unu yaptım çok fazla kayıp yaşatmadı. Delaney 16 da kaldı ve kredisi düştü. Bu hafta tüm Delaneylerden çıkmak gerekiyordu.

Llull-SerRod-Rice-Wanamaker ve Ragland kaldı . 15'i geçen avantaj yakalatacak. Uzunlarda Bilan,Bourusis,Reyes ve Gabriel'den hangileri Tomic'e eşlik edecek bu da sıralama da belirgin fark oluşturacak.

felaket hafta. bile bile lades dedim. mbakwe üstüne simon'um falan da var.

tomic'i de her takıma alamadım. onun yerine bilan tercilerim de oldu bakalım yarın inşallah bunun için pişman olmam.

tek tesellim 19. sıra takımımda mbakwe ve claver olmaması. bunun yerine vesey, reyes var. devin smith'den de kaçamadık tabi. renfroe sanki standardını bozmamak adına yine saçma saçma puanlarını düşürdü.

19. sıra: 48+ 7
20.sıra: 38+ 6
25.sıra: 24+7
52.sıra: 5+8 :)

bu hafta için iyi giden ise:

236.sıra: 56+7

felaket hafta. bile bile lades dedim. mbakwe üstüne simon'um falan da var.

tomic'i de her takıma alamadım. onun yerine bilan tercilerim de oldu bakalım yarın inşallah bunun için pişman olmam.

tek tesellim 19. sıra takımımda mbakwe ve claver olmaması. bunun yerine vesey, reyes var. devin smith'den de kaçamadık tabi. renfroe sanki standardını bozmamak adına yine saçma saçma puanlarını düşürdü.

19. sıra: 48+ 7
20.sıra: 38+ 6
25.sıra: 24+7
52.sıra: 5+8 :)

bu hafta için iyi giden ise:

236.sıra: 56+7

19. Sıra bu hafta ilk 10'da bence..

gelecek haftanın planlarına bakıyorum da değerini bulmuş tüm claverler ve hain mbakwe çıkacak. neredeyse her takımda bu iki oyuncu var. yani herkes pivot bölgesi için değişiklik haklarını doldurmuş olacak.

gözüme çarpan ise 40 kredi ile her ne kadar milano'da kendini bulmuş gibi gözükmese de macvaan'ın sakatlığı ve hummel'ın kötü performansı ve salak barac yüzünden mclaen.

Claver her ne kadar değerini bulmuşsa da hala iyi puanlar getirme potansiyeli var.Ama Mbakwe'yi bir daha asla hiç bir takıma almam.Zaten bu hafta bir değişiklik hakkım daha olsaydı onun yerine Savanovic'i almayı düşünüyordum..Bu hafta o bölgede beklentimin yüksek olduğu düşük kredili oyunculardan Savanovic,John Bryant,Randle gibi oyuncuları başka takımlara aldım ama sıralamadaki en idddialı takımımda Mbakwe kaldı..Ayrıca Maccabi pota altı da resmen çöp.Bizim gruptaki Hapoel israil liginde bunları her türlü tokatlar

Benim en sıkıntılı bölge forvetler,4 değişiklik hakkım olsa hepsini değiştirmek isterim ama kredileride çok düşük 55 e aldığım spanoulis 38 e düştü,guardlar ise vasat her hafta 10-11 civarı toplam 20-22 gibi puanlar getiriyorlar,bir türlü toparlayamadım forvetleri yüksek kredili pivotları satıp kredileri forvetlere kullanacağım pivot olarakta 30-40 kredili isimlere yöneleceğim,Mbakwe önümüzdeki hafta 25 üstü pr getirse feci olur :) çıkarmayı düşünmüyordum ama gidecek fakat spanoulis'i tutacağım adı yeter,zaten 38 kredisi var,satsam kimi alacağım ki ... Sürpriz isimlere yöneleceğim önümüzdeki hafta

Benim en sıkıntılı bölge forvetler,4 değişiklik hakkım olsa hepsini değiştirmek isterim ama kredileride çok düşük 55 e aldığım spanoulis 38 e düştü,guardlar ise vasat her hafta 10-11 civarı toplam 20-22 gibi puanlar getiriyorlar,bir türlü toparlayamadım forvetleri yüksek kredili pivotları satıp kredileri forvetlere kullanacağım pivot olarakta 30-40 kredili isimlere yöneleceğim,Mbakwe önümüzdeki hafta 25 üstü pr getirse feci olur :) çıkarmayı düşünmüyordum ama gidecek fakat spanoulis'i tutacağım adı yeter,zaten 38 kredisi var,satsam kimi alacağım ki ... Sürpriz isimlere yöneleceğim önümüzdeki hafta

mbakwe değil 25 üstü yapmak, her maç daha da kötüye gidecek. aman diyim:) bir sürü iyi center var, yol yakınken vazgeçmek gerek. en kötü udoh ya da stimac alınır.

Selam, 4 takımımdan 3ü haftaya felaket başladı, ama sıralamada en iddialı olan takımım diğerlerine göre biraz daha iyi durumda, 5 oyuncudan 77 puan topladım.
Bunun tabii ki tek kahramanı geçen haftaki kötü performansına rağmen takımda tutma kararı aldığım Nobel COLO :) Kendisi nerdeyse tek başına puanların yarısını topladı 30,8 ile. Takımda tuttuğum Delaney ve Rochestie den gelen krediler de kötü değil, ama Devin Smith beni gerçekten üzdü, 2 tane 3lüğü girse 17 pır yapar bizi mutlu ederdi ama olmadı ne yazık ki. Bu takım için en büyük kazancım Mbakwe'yi çıkarmam oldu. Adams ve Mbakwe yi kesin takımdan çıkarmaya karar verince ve Calathes le ilgili sakat dedikodularından sonra, ilk olarak Adams Llull değişikliği yapmaya karar vermiştim. Bunu yapınca bana 2 alternatif kalıyordu, biri Mbakwe/Tomic ve Eyange/Babic, diğeri Mbakwe/Udoh ve Eyange/Smith değişiklikleri. Ben ikinciyi seçerek Udoh ve Smith'i aldım, ama dün Tomic ve Smith'in performanslarından sonra ilk tercih daha doğru olurmuş gibi gözüküyor, Tomic'in 25 pır civarı yapacağından adım gibi emin olmama rağmen basiretim bağlandı sanırım. Umarım bugün Udoh iyi bir performans göstererek en azından kaybımı minumumlara indirebilir. Geriye Llull, Shved, Udoh, Bilan ve Bourousis kaldı, 2sinden Colo performansı gelirse süper olur :)

Selam, 4 takımımdan 3ü haftaya felaket başladı, ama sıralamada en iddialı olan takımım diğerlerine göre biraz daha iyi durumda, 5 oyuncudan 77 puan topladım.
Bunun tabii ki tek kahramanı geçen haftaki kötü performansına rağmen takımda tutma kararı aldığım Nobel COLO :) Kendisi nerdeyse tek başına puanların yarısını topladı 30,8 ile. Takımda tuttuğum Delaney ve Rochestie den gelen krediler de kötü değil, ama Devin Smith beni gerçekten üzdü, 2 tane 3lüğü girse 17 pır yapar bizi mutlu ederdi ama olmadı ne yazık ki. Bu takım için en büyük kazancım Mbakwe'yi çıkarmam oldu. Adams ve Mbakwe yi kesin takımdan çıkarmaya karar verince ve Calathes le ilgili sakat dedikodularından sonra, ilk olarak Adams Llull değişikliği yapmaya karar vermiştim. Bunu yapınca bana 2 alternatif kalıyordu, biri Mbakwe/Tomic ve Eyange/Babic, diğeri Mbakwe/Udoh ve Eyange/Smith değişiklikleri. Ben ikinciyi seçerek Udoh ve Smith'i aldım, ama dün Tomic ve Smith'in performanslarından sonra ilk tercih daha doğru olurmuş gibi gözüküyor, Tomic'in 25 pır civarı yapacağından adım gibi emin olmama rağmen basiretim bağlandı sanırım. Umarım bugün Udoh iyi bir performans göstererek en azından kaybımı minumumlara indirebilir. Geriye Llull, Shved, Udoh, Bilan ve Bourousis kaldı, 2sinden Colo performansı gelirse süper olur :)

tebrikler emre. allahtan benle oğuzhan'a uymayıp delaney yerine mbakwe'yi satmışsın. hisler, hep diyorum hisler ibrikçi:)

benim delaney satma nedenim de nando de colo alıp normal sezon sonuna kadar satmamaktı. şimdi delaney'in gelecek hafta 80'e inmesini bekliyorum, bourusis satıp onu da alacağım:)

forvet bölgem delaney ve nando ikilisiyle son 4 hafta garanti olacak:)

bugün önemli oyuncularımın piste çıkacağı saatler:

19:00 - nando de colo (25 bekliyorum)- ilk yarı 11
19:45 ragland- ponitka (20-15 bekliyorum)
21:00 bilan- bourusis (18- 18 bekliyorum)
21:30 reyes (14 bekliyorum)
21:45 vesely- rice- shved (20- 18- 15 bekliyorum)